Νέα

ΡΕ ΣΕΙΣ, ξεπουλάνε το νερό μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα politis2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 478
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
τα σπίτια στο σφυρί πρέπει να βγαίνουν και για λιγώτερα …

ειδικά για χρέη από ΦΠΑ και ΙΚΑ τα οποία είναι υπεξαίρεση να συνοδεύονται με φυλακή …

στις τράπεζες στα παπάρια μου ας κάνουν ότι γουστάρουν δεν θα εμπλακώ στον καυγά μεταξύ ιδιωτών.. ας τα βγάλουν και ας τα βάλουν μεταξύ τους…

από κει και πέρα ποτέ δεν είπα ότι είμαι κομμουνιστής…

Νεοφιλελεύθερος είμαι.

Το κοινωνικό κράτος πρέπει να υπάρχει αλλά η στόχευση του πρέπει να είναι σε συγκεκριμένους που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχουν ανάγκη και όχι μπάτε σκύλοι αλέστε…

και αν δεν έχεις καταλάβει πιστεύω στο πραγματικά κοινωνικό κράτος περισσότερο από σένα τον “αριστερό” (στο μυαλό γιατί στην τσέπη είσαι άλλο)
Το κοινωνικό κράτος σαφώς και πρέπει να στοχεύει σ'αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη και να μην είναι μπάτε σκύλοι αλέστε. Μόνο που το κοινωνικό κράτος που ευαγγελίζεται ο νεοφιλελευθερισμός σου είναι της λογικής live and let die μουρουτάκο μου κι έχει διαφορετική άποψη για το ποιος έχει ανάγκη τη στήριξή του. Γιατί η μοναδική κατηγορία πολτών για την οποία το "κοινωνικό" σου κράτος έχει ανοιχτή αγκαλιά είναι αυτή που σε καμία περίπτωση δε λέγεται ευπαθής κοινωνική ομάδα. Όταν ένα κράτος νομοθετεί με όποιον τρόπο μπορεί ώστε οι μοναδικοί που δε θα χάσουν εισόδημα είναι οι μπομπολαίοι, κάτι τρέχει σίγουρα με αυτήν την άποψη περί κοινωνικού κράτους.
Α και που'σαι? Σε αντίθεση με σένα που για κάποιον δικό σου λόγο προσπαθείς μονίμως ν'αποδείξεις πράγματα, εγώ δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα ν'ασχοληθεί κάποιος με την τσέπη μου. Κατανοητό??

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
τα σπίτια στο σφυρί πρέπει να βγαίνουν και για λιγώτερα …

ειδικά για χρέη από ΦΠΑ και ΙΚΑ τα οποία είναι υπεξαίρεση να συνοδεύονται με φυλακή …

στις τράπεζες στα παπάρια μου ας κάνουν ότι γουστάρουν δεν θα εμπλακώ στον καυγά μεταξύ ιδιωτών.. ας τα βγάλουν και ας τα βάλουν μεταξύ τους…

από κει και πέρα ποτέ δεν είπα ότι είμαι κομμουνιστής…

Νεοφιλελεύθερος είμαι.

Το κοινωνικό κράτος πρέπει να υπάρχει αλλά η στόχευση του πρέπει να είναι σε συγκεκριμένους που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχουν ανάγκη και όχι μπάτε σκύλοι αλέστε…

και αν δεν έχεις καταλάβει πιστεύω στο πραγματικά κοινωνικό κράτος περισσότερο από σένα τον “αριστερό” (στο μυαλό γιατί στην τσέπη είσαι άλλο)
σαν να λεμε ειμαι βαζελος και μελος στο porto leone.....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αν δεν κανω λαθοs και για τον ΟΤΕ λεγανε να μην κλεισει γιατι ειναι θεμα και καλα ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ..........
Απο τοτε που εκλεισε ανοιξανε δεκα παροχοι  και πεσανε τα παραλογα τιμολογια
Δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη σε μονοπωλιο απο εναν εργοδοτη που δεν ξερει τι του γινεται

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
πουλα το ενα πουλα το αλλο που θα διορισει τους 100 χιλ τελμπεχαναδες ο αλεξης ;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αν δεν κανω λαθοs και για τον ΟΤΕ λεγανε να μην κλεισει γιατι ειναι θεμα και καλα ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ..........
Απο τοτε που εκλεισε ανοιξανε δεκα παροχοι  και πεσανε τα παραλογα τιμολογια
Δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη σε μονοπωλιο απο εναν εργοδοτη που δεν ξερει τι του γινεται

ποτε πεσανε τα τιμολογια ρε?παλι ακριβα ειναι  :headbang: :headbang:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ποτε πεσανε τα τιμολογια ρε?παλι ακριβα ειναι  :headbang: :headbang:
Λιγα χρονια πριν ο  εναs και μοναδικοs ΟΤΕ  εστελνε μπιλιετακια μ ενα καρο χρεωσειs ....Ολοι το θυμουνται........Τωρα κανουν κωλοτουμπεs για  συνδρομητεs

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Λιγα χρονια πριν ο  εναs και μοναδικοs ΟΤΕ  εστελνε μπιλιετακια μ ενα καρο χρεωσειs ....Ολοι το θυμουνται........Τωρα κανουν κωλοτουμπεs για  συνδρομητεs

κανουν αλλα  κ παλι ακριβοι ειναι

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
αλλο το τηλεφωνο,αλλο το νερο.......μην συγκρινουμαι ανομοια πραγματα...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
αλλο το τηλεφωνο,αλλο το νερο.......μην συγκρινουμαι ανομοια πραγματα...

Για το τηλ   ειχαν πει  οτι ειναι θεμα ΕΘΝ.  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ τηs χωραs
Εχουν περασει ποσα χρονια????  Τι παθαμε???

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Bεβαίως και θα γίνει με κανόνες,τον εξής έναν:αποκόμιση μέγιστου κέρδους.
Μιαs και το προηγουμενο καθεστωs δειχνει αδυναμια ε  αs δοκιμασουν και το αλλο για να μπορει να γινει συγκριση......Χωριs δοκιμη  συγκριση δεν γινεται

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εσεις οταν ανοιξετε μια εταιρεια να φροντισετε να εχετε ζημιες

ε μα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
κανουν αλλα  κ παλι ακριβοι ειναι

εεεε όχι και ακριβοί .. μην λέμε και ότι θέλουμε...

το ποιό φτηνό πακέτο στην Αγγλία (που είναι αν όχι η φτηνότερη από τις φτηνότερες χώρες στην Ευρώπη) έχει 23 λίρες δηλαδή γύρω στα 31 ευρώ τον μήνα... και δωρεάν τηλέφωνα (εθνικά σταθερά) μόνο το ΣαββατοΚύριακο...

στην Ελλάδα με αυτα τα λεφτά έχεις και δωρεάν σταθερά ευρώπης και 120 λεπτά προς κινητά και εθνικά σταθερά δωρεάν για όλες τις μέρες...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σαν να λεμε ειμαι βαζελος και μελος στο porto leone.....

εχεις λάθος αντίληψη για το τι είναι κοινωνικο κράτος...

κοινωνικό κράτος δεν είναι αυτό που δίνει όλους σε σύνταξη στα 45 (δανειζόμενο φυσικά ή ξεπατώνοντας στους φόρους κάποιους) αλλά αυτό που

(1) διασφαλίζει τις συντάξεις στα πχ 65
(2) δίνει σε αυτούς που πραγματικά δεν μπορούν να εργαστούν ότι και να κάνει το κράτος γιαυτό σύνταξη ακόμη και στα 5 του χρόνια...

κοινωνικό κράτος δεν είναι αυτό που σε κάθε ΑΜΕΑ δίνει σύνταξη βάζοντας στον στο περιθώριο αλλά είναι το κράτος το οποίο φροντίζει

(1) να του διασφαλίσει ισότιμη πρόσβαση παντού και το δικαιωμα να κυκλοφορεί να κάθεται στην καφετέρια να ζεί όπως όλοι
(2) να τον βοηθήσήσει να αναπτύξει δεξιότητες έτσι ώστε να μπορεί να σταθεί στην αγορά εργασίας
(3) να του εξασφαλίσει ότι θα έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει μια θέση στην αγορά εργασίας
(4) να του εξασφαλίσει την επιβίωση αν τα τρία παραπάνω δεν μπορούν να πραματοποιηθούν

αυτή είναι διαφορά που έχουμε και θα την έχουμε όσο δεν εννοείτε να καταλάβετε ορισμένα πράγματα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Bεβαίως και θα γίνει με κανόνες,τον εξής έναν:αποκόμιση μέγιστου κέρδους.

προπέρσινα ξυνά σταφύλια από την εποχή του Καρόλου (του Μάρξ και όχι της Αγγλίας φυσικά)

ο καπιταλισμός έχει αλλάξει και δέχθηκε να μειώσει τα κέρδη του έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να διαθέτουν το ανάλογο χρήμα να αγοράζουν ... αλλιώς αμα δεν είχαν χρήμα ποιός διάολος θα αγόραζε για να βγάλουν κέρδη ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom