Νέα

ρε ποσα λεφτα εχει ο τσουκαλας!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Συμπερασμα? Καποιοι τα μαζευουν κομποδεμα ολη την εβδομαδα για να πανε γηπεδο....να χολοσκασουν(ειδικα φετος οι ολυμπιακοι και ειμαι και γω μεσα σε αυτους) ενω δε θα δουν καθολου θεμα(γενικοτερα ελληνικο πρωταθλημα supereague)και καποιοι αλλοι τα οικονομανε χοντρα στην πλατη μας! Μεταξυ μας σφαζωμαστε(που λεει ο λογος) και αυτοι γελανε με την παρτυ μας, απο πισω ειναι ολοι μεταξυ τους φτιαγμενοι και στις καμερες και καλα κοντρα....α ρε...τι να πω. Εμεις για ακομη μια φορα ειμαστε τα θυματα...αλλα παρτε το χαμπαρι κουφαλες...αν καποια στιγμη γυρισει ο τροχος δεν προκειται να ξαναγυρει...θα σας πνιξει ολους!!!!!!!!!!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Απορία: αν στην υπόθεση εμπλέκονταν στελέχη του Παναθηναϊκού θα έβγαζε τη λίστα η Κανέλλη;
:rolleyes:

(μα τι αφελείς ερωτήσεις που κάνω κι'εγώ)
E χμ...ε χμμ :S :think:ως στέλεχος του ΚΚ λές να προβληματιζόταν να δώσει βάζελους?
Θα της κόβαν τη μπάλα? :grin:
Ημαρτον ρε παίχτη...Αυτη η λίστα μπερδεύει ολο το σύστημα του Ελλαδο-Πασοκισταν και όχι μόνο τα φτωχολαμόγια του Κοκκαλη.
Εκτός και αν βλέπεις δάκτυλο του ΚΚ κατά του Ολυμπιακού.Γιατι ως γνωστόν οι ψηφοφοροι του ΚΚ είναι  φανατικοί Παναθηναικοί.Ημαρρττοοοονννν :S :S :S

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
καλα της τα ειχε πει ο πετραν καποτε
σωστος ο πετρακης σε αυτα που ειπε
Αν δεις την λιστα με τα ονοματα και τα ποσα εχει πολλους και διαφορους.
ξεπλυματακι....αγοραζω το δελτιο σου κ δικαιολογω τοσο χαρτι...

Συνημμένα

• image018.jpg
    image018.jpg
    70,1 KB · Εμφανίσεις: 20
  • image019.jpg
    image019.jpg
    71,4 KB · Εμφανίσεις: 16
  • image024.jpg
    image024.jpg
    28,2 KB · Εμφανίσεις: 20
  • image025.jpg
    image025.jpg
    54,9 KB · Εμφανίσεις: 23

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
ρε μαγκες,ξεπλυματακι ειναι,σιγα μην κερδισε τοσα γκαφρα ο δυσμοιρος φουκαρας οπως ελεγε κ ο πΑπαπαδογιαννης στον αγωνα μπασκετ με τον Τακη που γυαλιζε το παρκε.
Υπαλληλος αληταρας κ ζεος ειναι.
αντε με το παλιοαρχιδι.
ντροπιαζει ολους μας τους Ολυμπιακους
όπως τα λέει ο φίλος. Του μένει το κατιτις του βέβαια για να έχει το παλικάρι μια Μερσεντε και την κόκα του αλλά τα άλλα είναι καραμπινάτο πλυντήριο

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
E χμ...ε χμμ :S :think:ως στέλεχος του ΚΚ λές να προβληματιζόταν να δώσει βάζελους?
Θα της κόβαν τη μπάλα? :grin:
Ημαρτον ρε παίχτη...Αυτη η λίστα μπερδεύει ολο το σύστημα του Ελλαδο-Πασοκισταν και όχι μόνο τα φτωχολαμόγια του Κοκκαλη.
Εκτός και αν βλέπεις δάκτυλο του ΚΚ κατά του Ολυμπιακού.Γιατι ως γνωστόν οι ψηφοφοροι του ΚΚ είναι  φανατικοί Παναθηναικοί.Ημαρρττοοοονννν :S :S :S
Σωστο
Και συμπληρωνω...το οτι υποστηριζει τον Παναθηναικο η Κανελη δεν αντικρουει οτι μπορει να μην εχουν εχουν κανει τετοια λομογια. Ας μην τα βλεπουμε ολα οπαδικα. Εδω εχουν κουκουλωσει αλλα και αλλα, εδω θα κολωσουν?
Και μου κανει εντυπωση οτι ενω στην λιστα αυτη υπαρχουν και ονοματα  'εγκριτων' δημοσιογραφων, δεν εχει ακουστει τιποτα απο μερια τους.Εγω τουλάχιστον εαν ημουν στη θεση τους και ημουν καθαρος θα κατεφευγα σε μυνησεις.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765

ξεπλυματακι....αγοραζω το δελτιο σου κ δικαιολογω πως βρεθηκαν στα χερια μου τοσο χαρτι...
Αυτό που λές είναι η απλή εκδοχή του ξεπλύματος του ΟΠΑΠ και αφορουσε τους απλούς κακοποιούς. Σαν εκεινο το τυπά με τα καράβια και τη κόκα που είχε στα χέρια του και γω δε ξέρω πόσα κερδισμένα δελτία Λοττο.100 ,150? :grin: :grin: :grin:
Μιλάμε να γελάς αλλα και να  κλαις απο το ποσο ευκολα μπορουν τα κατεστημενα ΜΜΕ να κανουν ενα τοσο σημαντικο θέμα  αβαβα,σε τόσο συντομο χρονικό διαστημα σε μια τόσο μικρή χώρα :S
Ωφειλεται καθαρα στη βαθιά αγραμματοσύνη και αδιαφορία των κατοίκων αλλα και κυριως στο γεγονος οτι στην ιστορια ΟΠΑΠ παίζει λιγο πολυ το συνολο της αρχουσας Νεοελληνικής τάξης.
Η περίπτωση των Τσουκαλάδων αποτελεί την σύνθετη εκδοχη του πληντυριου ΟΠΑΠ.
Και μου κανει εντυπωση οτι ενω στην λιστα αυτη υπαρχουν και ονοματα  'εγκριτων' δημοσιογραφων, δεν εχει ακουστει τιποτα απο μερια τους.Εγω τουλάχιστον εαν ημουν στη θεση τους και ημουν καθαρος θα κατεφευγα σε μυνησεις.
...ακριβώς απο δώ ξεκινάει το ψωμί της υπόθεσης

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Έχουμε καμμια άκρη να μάθουμε ή να παίξουμε κανένα αγώνα πριν αλλά και μετά τη λήξη του????Ολα αυτα τα εβγαλε η κανελλη και μαλλον καπως ετσι θα ειναι.Η κανελλη μια εκ των 300 βουτηγμενη στα σκατα της διαπλοκης ως τα μαλλια.Ειναι σαν να ακους τον χατζη-νικολαου να αναλυει τα της κρισης και να λυπατε τη φτωχολογια......Νομιζω οποιος εχει λιγο μυαλο και δε φορα καποιο κομματικο ματογυαλι δε μασαει με τις μαλακιες που τα κοπροσκυλα για δικους τους βγαζουν κατα καιρο στον αερα....ασε που αυτη η ιστορια ειναι παλια και η λεγομενη δικαιοσυνη δεν εκανε τιποτα.....η λιανα δε λεει κουβεντα για το γερμανο....αντε γεια

:thumbsup:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Φίλε, αν δεν ξέρεις την προϊστορία της Κανέλλη με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την οικογένεια Βαρδινογιάννη μην πουλάς εξυπνάδες.
Δεν ήταν απλά μια φίλαθλος του Παναθηναϊκού, ρώτα και λίγο να μάθεις.
..κοιτα επειδη με τη μπάλα δεν ασχολουμαι και πολύ μπορει και να χεις δικιο.
Ας βάλει και ο Κοκκαλης(αν μπορει) τότε τη δικιά του Κανελλη να μας βγάλει τη λίστα με τα βαζελο-λαμόγια.
Ολα τα λαμόγια στη φορά λοιπόν ανεξαρτήτου ομάδας...

Gothmog theBalrog

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
0
Απορία: αν στην υπόθεση εμπλέκονταν στελέχη του Παναθηναϊκού θα έβγαζε τη λίστα η Κανέλλη;
:rolleyes:

(μα τι αφελείς ερωτήσεις που κάνω κι'εγώ)
Oι μετοχοι του Παο ρε φιλε δεν εχουν την εταιρεια στοιχηματων η καλυτερα την εταιρεια που εφτιαξε και διαχειριζεται το συστημα του.Θεσ να πεις για πλοια πες για φαρμακα πες...... Ομως εσυ εγω ο αλλος καθημερινα τα ακουμπας στο στοιχημα ελπιζωντας σε διαφανεις κανονες παιχνιδιου και ο προεδρας ( και οι δυν αυτω)να πλουτιζουν με παρανομα μεσα στην πλατη σου. Αλλα δεν πειραζει αφου ειναι ο προεδρας χαλαλι.Για το μεγαλειο της ομαδας.

Gothmog theBalrog

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
0
Εμένα δεν μ'ενδιαφέρει ούτε ο Κόκκαλης, ούτε ο Βαρδινογιάννης, ούτε ο Γιαννακόπουλος. Αφού βρίσκουν και τα κάνουν, μεγιά τους με χαρά τους.

Εκείνο που λέω εγώ είναι ότι η Κανέλλη χρησιμοποιεί τη θέση της ως βουλευτής προκειμένου να επιτεθεί στον Κόκκαλη, τον Μπόμπολα, τον Βγενόπουλο και άλλους πολλούς.
Δεν την έχω ακούσει όμως ποτέ να κάνει κάτι ανάλογο με τουε Βαρδινογιάννηδες. Αυτοί είναι άραγε από τους καλούς κεφαλαιοκράτες; Ή μήπως επειδή είναι πρώην αφεντικά της και κολλητάρια γι'αυτό κάνει τα στραβά μάτια;   
και εγω χωρις να θελω να υπρερασπιστω κανεναν (δεν τα αρπαζω απο κανενα-δεν δουλευω σε κανενα)γιατι θα επρεπε να πει για τους βαρδ..?Το ξερω οτι ηταν στο γραφειο τυπου του παο αλλα σαν επιχειρησεις δεν εχουν ανακατευτει με ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.Με ποιο τροπο ζημειωσαν εσενα-εμενα.Τωρα στην ελλαδα για να κανεις λεφτα καποια μπινια θα την κανεις δε γινετε, και εγω σαν ελευθ. επαγγ. ολο και κατι θα εχω κανει.Δεν το παω  το βαρδινογιαννεικο αλλα οταν καποιοι πλουτιζουν αποκλειστηκα μεσω ΔΗΜΟΣΙΟΥ Χρηματος νιωθω πολυ μαλακας.Στο κατω κατω μηπως δεν υπαρχει κατι για αυτους αξιο αναφορας γιατι οι βρωμες για ΟΛΟΥΣ λιγο πολυ καποτε ακουγονται ( δεν ερευνονται ομως).

Gothmog theBalrog

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
0
Τι εγινε με το γηπεδο γιατι βλεπεις φαντασμαστα παντου?Πρωτα απο ολα γηπεδο δεν θα γινει δευτερον τα λεφτα που εχι ηδη ριξει θα τα βαλει μασουρι .........Και τι πηρε απο το κρατος ?Ενα οικοπεδο στην πιο υποβαθμισμενη περιοχη της αθηνας μπουρδελο με γυφτουσ να το καταπατουν με μετεφορικες εταιριες να κανουν την κατασταση εκει κολαση?Τυχαινει λογω δουλειασ να ειμαι εκει ΚΑΘΕ μερα .Εσυ εχεις παει να δεις τη γλυκα?Μολις ομωσ μυριστηκαν οτι η περιοχη θα καλυτερεψει βγηκαν ολα τα λαμογια μπρος.Πας να χτισεις κατι που προβαλει-αναδειχνει-ομορφαινει-αξιοποιει εναν αχρηστο επι 20(τοσο παω εγω εκει)και πλεον ετη και σου πετανε
μαλακιες περι περιβαλλοντος σε μια περιοχη που ειναι ΧΑΒΟΥΖΑ.
Οσο για τα μμε που λες ειναι οι μικροτεροι μετοχοι στο μεγα και εχουν το σταρ .Ποση κρατικη διαφημιση παιρνουν που πλουτιζουν απο εκει?Και δεν θελω να συγκρινω με κοκκαλη(γιατι χανεται η μπαλλα) ουτε με βγενοπ.(αυτος αρπαζει κομματια του δημοσιου ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΕΚΠΟΙΟΥΝ).το να λεμε οτι εφωσων εισαι επιχηρ. τα τρως απο το δημοσιο ειναι πολυ απλοικο και για εμενα λαθος επισης το να εξισωνουμε τα παντα ειναι επισης λαθος.Και ξαναλεω σαν ατομα δεν παω τους βαρδιν. αλλα δεν μπορω ναμην πω οτι σαν εταιρειες και σαν ατομα δεν εχουν δωσει αφορμες εκτος απο το πιστολι του γιωργου.Νοικοκυρεμενες εταιρειες βλεπω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom