Νέα

Ρε, κάτω το ΠΑΣΟΚ λέμεεεεεεεε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Siegf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 384
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
"Mια γυναικα που γαμησες μπορει να σε ξεχασει, αλλα μια που ξεκολιασες δεν θα σε ξεχασει ποτε"
ΖΥΣΤ ΖΑΚΕΝ -ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Ο Νο 2-

Τώρα με χτύπησες στο ευαίσθητο σημείο μου!!!  :2funny:

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
με κανανε να μισησω οτι αγαπουσα πιο πολυ στην ζωη μου  :headbang: :headbang: :headbang:
ευτυχως τον απριλη πηρα μια δοση απο αυτο και ηρθα στα ισια μου. :dancing: :dancing:
Λυπαμαι δεν θελω να γινω πιο συγκεκριμμενος

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
αυτην την ατακα την λεει η ο στην ταινια ιστορια της Ο νο2

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
και προσπαθω να την τηρω οσο πιο πολυ γινεται
γι αυτο θα ξεκολιασω κατι δεξια πουστο κολαρακια για να με θυμουνται παντα

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
με κανανε να μισησω οτι αγαπουσα πιο πολυ στην ζωη μου  :headbang: :headbang: :headbang:
ευτυχως τον απριλη πηρα μια δοση απο αυτο και ηρθα στα ισια μου. :dancing: :dancing:
Λυπαμαι δεν θελω να γινω πιο συγκεκριμμενος
ΟΚ  :hmm:

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
με την Αδαμοπουλου ομως ειναι καψουρα  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
και προσπαθω να την τηρω οσο πιο πολυ γινεται
γι αυτο θα ξεκολιασω κατι δεξια πουστο κολαρακια για να με θυμουνται παντα
καταλαβαίνω... αλλά σε παρακαλώ, ότι κάνεις κάντο με τρόπο και συναίσθημα...  :bigdick:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μεγάλε είμαι 33 δουλευω 14 ωρες ην ημερα σετράπεζα (ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ) αλλά δεν ανεχομαι ως πολίτης την επιδρομή του μεγάλου κεφαλαίου απέναντι σε όλους εμάς.....
Δεν μπορω να καταλάβω γιατί πρέπει να μασ γαμαει η χειροτερη κυβερνηση που υπηρξε ποτε και να λεω ευχαριστω.... Δεν ειμαι μαζοχας

:2funny: :2funny: :2funny: Την επιδρομή του μεγάλου κεφαλαίου; Το μεγάλο κεφάλαιο είναι το κράτος, το δημιουργηθέν επί ΠΑΣΟΚ και συντηρούμενο από τότε, που καταστρέφει καθημερινά, δανείζεται και τρώει τον προϋπολογισμό χωρίς να προσφέρει τίποτα. Μαζί με όσους συντηρεί. Ο επιχειρηματίας, ο ιδιωτικός υπάλληλος και οι ΔΥ που χρειάζονται, προσφέρουν στον εθνικό πλούτο. Οι βολεψάκηδες, άχρηστοι που παρακαλάνε ειδικά για αυτά τα δύο κόμματα no

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Που΄ναι τα χρόνια, ωραία χρόνια, που ο μέσος μεγαλοπασόκος ήταν αραχτός με την κινητούμπα στο ένα χέρι και την οικονομική φυλλάδα στο άλλο, ξαπλωτός στην παραλία και με ύφος 10 Γκόρντον Γκέκο ούρλιαζε "πούλα" ή "πάρε" στον "μπρόκερ"- πρώην ταμία της Τ.Ο. Κάτω Κουφαλίων...

Και ύστερα το βραδάκι, στο κότερο, παρέα με τις ρωσίδες, τα συντρόφια θυμούνταν τους αγώνες για τη δημοκρατία και το σοσιαλισμό, εκεί στα late 70s- early 80s, τις αφισοκολλήσεις, τον πρώτο διορισμό στο δημόσιο ή/  και την πρώτη δουλειά που πήραν από αυτό ως εργολάβοι...

Αφού τα κάναν και οι ΠΑΣΟΚοι και οι ΝΔίτες, γιατί όσοι έχετε λογική εκφορά λόγου :coffee: θέλετε να τους ξαναψηφίσετε; Με ποια λογική, επανειλημμένα, τα ίδια πρόσωπα

OP
OP
S

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αφού τα κάναν και οι ΠΑΣΟΚοι και οι ΝΔίτες, γιατί όσοι έχετε λογική εκφορά λόγου :coffee: θέλετε να τους ξαναψηφίσετε; Με ποια λογική, επανειλημμένα, τα ίδια πρόσωπα
Προσωπικά έχω πει τη γνώμη μου στο άλλο θρεντ (τι ψηφίζουμε): η χώρα έχει πολύ σοβαρά προβλήματα και ψηφίζω το μη χείρον βέλτιστον (ΠΑΣΟΚ), διότι κάθε άλλη επιλογή είναι χειρότερη και δεν έχουμε το περιθώριο να μας κυβερνάνε τυφλοί αντί για μονόφθαλμοι.

Αλλά αυτό το θρεντ είναι μόνο για να κάνουμε χαβαλέ βρίζοντας το ΠΑΣΟΚ.
Αναφορά στην περίοδο μετά το 2004 απαγορεύεται δια ροπάλου.
Ξου ρε Πασόκοι λιγούρια, το "κωλόσπιτο" και τα σκυλάδικα-"ναούς του πολτιισμού" που έλεγε ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος τα ξεχάσατε ρε??? Αξούριστοι, αχτένιστοι ποπολάριοι...
Όλοι αύριο στο Σύνταγμα στη μεγαλείωδη συγκέντρωση κατά του Αντρέα Παπανδρέου (τι, έχει πεθάνει; Φτου ρε γμτ...)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:cheesy: Και γιατί είναι το μη χείρον βέλτιστον το ΠΑΣΟΚ; Είναι η αυτοδυναμία ενός από τα δύο κόμματα λύση, μετά από 30 χρόνια και με τα ίδια πρόσωπα;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Πιιιικραααα λέμεεε. Γι αυτό ο Γιώργος μιλάει συνεχώς για τον ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο άνθρωπος αγόρι μου. Το ΠΑΣΟΚ έκανε ανθρώπους τα πιθήκια...

γιαυτο η νδ προσπαθει να ξανακανει τους ανθρωπους πιθηκια
little-monkey.gif
, επιστροφη στις ριζες

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Φρουτάκια λέμεεεεεεεεεε:

356366_b.jpg

OP
OP
S

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
γιαυτο η νδ προσπαθει να ξανακανει τους ανθρωπους πιθηκια
little-monkey.gif
, επιστροφη στις ριζες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το καλύτερο
ΝΔ, το κόμμα με επίκεντρο τον πίθηκο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
(Off-topic δυστυχώς - ε ας γράψω και εγώ ένα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom