ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
τι σου κάνανε ρε φίλε?εγω απλα θα κανω οτι μου εχουν κανει
τι σου κάνανε ρε φίλε?εγω απλα θα κανω οτι μου εχουν κανει
ΟΚμε κανανε να μισησω οτι αγαπουσα πιο πολυ στην ζωη μου
ευτυχως τον απριλη πηρα μια δοση απο αυτο και ηρθα στα ισια μου.
Λυπαμαι δεν θελω να γινω πιο συγκεκριμμενος
καταλαβαίνω... αλλά σε παρακαλώ, ότι κάνεις κάντο με τρόπο και συναίσθημα...και προσπαθω να την τηρω οσο πιο πολυ γινεται
γι αυτο θα ξεκολιασω κατι δεξια πουστο κολαρακια για να με θυμουνται παντα
και προσπαθω να την τηρω οσο πιο πολυ γινεται
γι αυτο θα ξεκολιασω κατι δεξια πουστο κολαρακια για να με θυμουνται παντα
έτσι, έτσι, ότι κάνεις πρέπει να το νιώθεις...ετσι ετσι
Πιιιικραααα λέμεεε. Γι αυτό ο Γιώργος μιλάει συνεχώς για τον ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο άνθρωπος αγόρι μου. Το ΠΑΣΟΚ έκανε ανθρώπους τα πιθήκια...
Μεγάλε είμαι 33 δουλευω 14 ωρες ην ημερα σετράπεζα (ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ) αλλά δεν ανεχομαι ως πολίτης την επιδρομή του μεγάλου κεφαλαίου απέναντι σε όλους εμάς.....
Δεν μπορω να καταλάβω γιατί πρέπει να μασ γαμαει η χειροτερη κυβερνηση που υπηρξε ποτε και να λεω ευχαριστω.... Δεν ειμαι μαζοχας
Που΄ναι τα χρόνια, ωραία χρόνια, που ο μέσος μεγαλοπασόκος ήταν αραχτός με την κινητούμπα στο ένα χέρι και την οικονομική φυλλάδα στο άλλο, ξαπλωτός στην παραλία και με ύφος 10 Γκόρντον Γκέκο ούρλιαζε "πούλα" ή "πάρε" στον "μπρόκερ"- πρώην ταμία της Τ.Ο. Κάτω Κουφαλίων...
Και ύστερα το βραδάκι, στο κότερο, παρέα με τις ρωσίδες, τα συντρόφια θυμούνταν τους αγώνες για τη δημοκρατία και το σοσιαλισμό, εκεί στα late 70s- early 80s, τις αφισοκολλήσεις, τον πρώτο διορισμό στο δημόσιο ή/ και την πρώτη δουλειά που πήραν από αυτό ως εργολάβοι...
Προσωπικά έχω πει τη γνώμη μου στο άλλο θρεντ (τι ψηφίζουμε): η χώρα έχει πολύ σοβαρά προβλήματα και ψηφίζω το μη χείρον βέλτιστον (ΠΑΣΟΚ), διότι κάθε άλλη επιλογή είναι χειρότερη και δεν έχουμε το περιθώριο να μας κυβερνάνε τυφλοί αντί για μονόφθαλμοι.Αφού τα κάναν και οι ΠΑΣΟΚοι και οι ΝΔίτες, γιατί όσοι έχετε λογική εκφορά λόγου θέλετε να τους ξαναψηφίσετε; Με ποια λογική, επανειλημμένα, τα ίδια πρόσωπα
Πιιιικραααα λέμεεε. Γι αυτό ο Γιώργος μιλάει συνεχώς για τον ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο άνθρωπος αγόρι μου. Το ΠΑΣΟΚ έκανε ανθρώπους τα πιθήκια...
γιαυτο η νδ προσπαθει να ξανακανει τους ανθρωπους πιθηκια, επιστροφη στις ριζες