Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
εχουν ενημερωθει οι υπευθυνοι η απολυση προ των πυλων
όλο στη ψωλή του μαύρου το μυαλό σας
λουγκρίτσες
Γιατι της γκομενας το μυαλο που ηταν νομιζεις ?
[move]Σπαρταταω πανω στον καναπε μου ΞΕΡΟΧΥΝΟΝΤΑΣ [/move]εχουν ενημερωθει οι υπευθυνοι η απολυση προ των πυλων
νιτρο πες μας για καμια πουτανα ρεεε ... αστα τα αλλα!!!!
[move]Σπαρταταω πανω στον καναπε μου ΞΕΡΟΧΥΝΟΝΤΑΣ [/move]
Βρε σου λεω ειναι βλακας ο σεκιουριτας....επρεπε να του πει ανοιξε τον μπογο να δω τι κουβαλας. δηλαδη αν ειχε κανενα πτωμα μεσα μετα τι θα γινοταν?
Αντε οποιος θελει μπαινει στα ΜΜΜ και κουβαλαει οτι γουσταρει δηλαδη? ποιος νομος το λεει αυτο και ποιος κανονισμος και αρλουμπες του ΗΣΑΠ ?
Λυσαξατε ολοι οι γκευ εδω μεσα να υπερασπιζεστε το μαυρο επιβητορα
Γιατι της γκομενας το μυαλο που ηταν νομιζεις ?
Ειναι γνωστη μου.Φαε την πουτσα σου τωρα.Κόρη σου είναι μάστερ και παρεξηγηθηκες? Μια ξεκωλιάρα πόρνη είναι που έβγαλε την κακία της και την άγαμου της σε έναν άνθρωπο που προσπάθησε να εφαρμόσει τον κανονισμό δηλαδή να κάνει την δουλειά για την οποία πληρωνεται
Τωρα αμα σου πω οτι την γκομενα την dj που τραβηξε το βιντεο την εχω παρει απο κωλο σπιτι της στο Νεο Βουτζα θα με πιστεψεις?
αποκλειεται το γκομενακι ηταν γατα... τα μυριζεται τα φασιστακια και τα σουταρει....Τωρα αμα σου πω οτι την γκομενα την dj που τραβηξε το βιντεο την εχω παρει απο κωλο σπιτι της στο Νεο Βουτζα θα με πιστεψεις?
οχι.Τωρα αμα σου πω οτι την γκομενα την dj που τραβηξε το βιντεο την εχω παρει απο κωλο σπιτι της στο Νεο Βουτζα θα με πιστεψεις?
ΟΛΟΙΙΙΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ[move]
ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ [/move]
Ειναι γνωστη μου..
ΟΛΟΙΙΙΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ
Γιατι λες τους ζηλευουμε;Εσυ δεν εισαι Ελληνας;ΟΛΟΙΙΙΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ