Νέα

Ρατσισμος κατα Ελληνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
γι αυτο σκουζουν ολοι οι ελληναρες

βεβαια δεν περνω το μερος των εταιριων με της ηλιθιες πολιτικες τους

βεβαια δεν μετρανε ουτε αυτοι μονο με το ματι κοβουν

εκατοστα δεν κοιταει κανεις αλλα λεμε τωρα

εεε και ?? πολιτική της κάθε εταιρείας είναι και απολογούνται στους πελάτες τους που θα αλλάξουν εταιρεία αν η πολιτική αυτή έχει σαν αποτέλεσμα να μην βρίσκουν κάποιοι χώρο για τις χειραποσκευές αν κάποιοι παίρνουν μεγάλα μπαγκάζια μαζί τους...

έχω καμμία εναλλακτική στο μετρό ???

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
παιδια αυτη την εχω πετυχει πανω απο 5 φορες στο lobby του Χιλτον να καθεται μονη της να πινει καφε και μολις μπαινει καποιος καλοντυμενος τον σκαναρει απο τη κορυφη ως τα νυχια.Επειδη κανω πολλες συναντησεις εκει  ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι αυτη.Δεν της εχω δωσει και σημασια γιατι σε ολα τα καλα ξενοδοχεια της ευρωπης υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις που ξερουμε ολοι τι ζητανε.Την επομενη φορα θα κοιταξω πιο προσεκτικα.

Ο δεύτερος που το λέει! Ο άλλος δήλωσε ότι την "ψώνισε" εκεί και με στοιχεία (διεύθυνση κλπ) και δεν είναι κανένας τυχαίος, έχει γαμήσει τα 3/4 από όσες εκδίδονται στην Αθήνα δεν θα υπερηφανευόταν απλά για την μετριότητα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ναι ρε μπετοβλακα με καταρράκτη και μυωπία, 3 λεπτά διαρκεί το video κανεις δεν μπήκε στο μετρό, 3 λεπτά και ούτε ένας περαστικός στον διάδρομο έξω από το μετρό! Επιχειρήματα του κώλου!  :jerking:

Αλλα ξέχασα έγινες Ελβετία τρομάρα σου και ξεχνάς ότι ζεις σε μια χωρα που πραγματικά σου αξίζουν όσα συμβαίνουν και μου το παίζεις επαναστάτης του πληκτρολογίου. Σας φάγανε οι κανόνες και οι τύποι σαπίλες σαν τους χρυσαυγίτες που κάνανε ντού στις λαϊκές, τόσο ξεφτίλες είστε.  :jerking:

φυσικά μας αξίζουν όσα συμβαίνουν αφού έχουμε ανάγει την μη τήρηση των κανόνων σε δικαίωμα ...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εεε και ?? πολιτική της κάθε εταιρείας είναι και απολογούνται στους πελάτες τους που θα αλλάξουν εταιρεία αν η πολιτική αυτή έχει σαν αποτέλεσμα να μην βρίσκουν κάποιοι χώρο για τις χειραποσκευές αν κάποιοι παίρνουν μεγάλα μπαγκάζια μαζί τους...

έχω καμμία εναλλακτική στο μετρό ???

στο μετρο μπαινουν ολοι με κουτες αμα λαχει και σεντουκια

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ο δεύτερος που το λέει! Ο άλλος δήλωσε ότι την "ψώνισε" εκεί και με στοιχεία (διεύθυνση κλπ) και δεν είναι κανένας τυχαίος, έχει γαμήσει τα 3/4 από όσες εκδίδονται στην Αθήνα δεν θα υπερηφανευόταν απλά για την μετριότητα...

τυπε ριχνεις το επιπεδο

βεβαια ο μητσοτακης εμαφανιστηκε στην τατιανα θα μου πεις

ιδιο επιπεδο

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
τυπε δε πεφτω στο επιπεδο σου εισαι πικραμενος και συ απο την αλλαγη

κλαψε οσο μπορεις και ειμαστε μετριποαθεις ακομα

Βρε μπετοβλακα πιο πολλα βγαζουμε τωρα απο το 2009.Αχ βρε κακομοιρε που ζεις.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Βρε μπετοβλακα πιο πολλα βγαζουμε τωρα απο το 2009.Αχ βρε κακομοιρε που ζεις.

καλα που το παραδεχεσαι τυπε

οπωτε κατι κανουμε καλα

οι γραβατες θα φανε τα μουτρα τους θα πληρωσετε γερμανοτσολιαδες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

οπωτε κατι κανουμε καλα

θα έχετε λαμβάνειν... για την ώρα σας πληρώνουμε σε αρχίδια...

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
Δυστυχως δεν παλευετε με τιποτα υπαρχουν πολλοι που θελουν αυτη η χωρα να ειναι μερος της Αφρικης κι οχι της Ευρωπης! Τοχουν αντιληφθει αυτο οι ξενοι επικυριαρχοι και δεν θα τους χαλασουν το χατηρι! Ευχομαι μονο να μην αντιμετωπισουν το μπαχαλο που ευαγγελιζονται σε νοσοκο ειο, εφορια, δικαστηριο κι αστυνομια ...και δε βρισκουν το δικιο τους! τοτε θα ευχονται να τηρουνται οι κανονες παντου και για ολους! Καληνυχτα!

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
αυτο νομίζω γυρίστηκε / έγινε για άλλους λόγους

Τουρίστας το τράβηξε (και το ανέβασε).
Περαστικός. Άσχετος.
Αν "απαγορεύεται", απαγορεύεται για όλους.
Μόνο μέσα στο σπίτι σου / ξενοδοχείο σου / γραφείο σου / WC δεν μπορεί να μπαίνει ο καθένας και να βιντεοσκοπεί. Έξω, πρέπει να είναι ελεύθερο.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
τυπε ριχνεις το επιπεδο

βεβαια ο μητσοτακης εμαφανιστηκε στην τατιανα θα μου πεις

ιδιο επιπεδο

Εκτός του ότι είσαι αγράμματος, όπως όλοι οι Συριζαίοι εξ άλλου, βρίσκεσαι τόσον σ' ένα σάιτ με αντικείμενο τις πουτάνες και δεν ξέρεις καν ποιοι είναι έγκυροι πουτανιάρηδες. Εννοώ για ακριβές βίζιτες, όχι για τα θλιβερά τραβέλια των τσοντάδικων που γαμάς εσύ...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Εκτός του ότι είσαι αγράμματος, όπως όλοι οι Συριζαίοι εξ άλλου, βρίσκεσαι τόσον σ' ένα σάιτ με αντικείμενο τις πουτάνες και δεν ξέρεις καν ποιοι είναι έγκυροι πουτανιάρηδες. Εννοώ για ακριβές βίζιτες, όχι για τα θλιβερά τραβέλια των τσοντάδικων που γαμάς εσύ...

ναι τυπε μαζι σου οι εγκυροι πουτανιαρηδες που κανουν πολιτικοι αξιοπιστοι συμφωνοι  :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δυστυχως δεν παλευετε με τιποτα υπαρχουν πολλοι που θελουν αυτη η χωρα να ειναι μερος της Αφρικης κι οχι της Ευρωπης! Τοχουν αντιληφθει αυτο οι ξενοι επικυριαρχοι και δεν θα τους χαλασουν το χατηρι! Ευχομαι μονο να μην αντιμετωπισουν το μπαχαλο που ευαγγελιζονται σε νοσοκο ειο, εφορια, δικαστηριο κι αστυνομια ...και δε βρισκουν το δικιο τους! τοτε θα ευχονται να τηρουνται οι κανονες παντου και για ολους! Καληνυχτα!

εγω χαιρομαι γιατι ξερω που θα ερθει ο καιρος και θα κλαινε σαν πουτανες για βοηθεια. εγω ειμαι παντος καιρου μια χαρα θα την βγαλω και γουσταρω πολυ να διαλεγω εγω ποιον θα βοηθαω.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
επειδη ειδα το βιντεο ο σεκιουριτας ειναι μεν απαραδεκτος (τουλαχιστον στη διαρκεια του βιντεο) ΑΛΛΑ ο αραπακος που στανταρ ειχε παρανομες μαλακιες στη βαλιτσα του (αδιαφορο σε αυτη τη φαση) θα επρεπε απλα να πει ναι συγνωμη παω πισω. οταν εισαι παρανομα σε μια χωρα (γιατι στανταρ παρανομα ειναι) εισαι προετοιμασμενος να δεχτεις καθε στραβο χαιρι του ντοπιου. δεν "διεκδικεις το δικαιο σου". εδω και νομιμα που ειμαστε σε αλλες χωρες οταν μας λενε κατι οι ντοπιοι κανουμε τους μαλακες. στη χωρα τους ειναι αυτοι (πρεπει να) ειναι οι μαγκες. απλα τα πραγματα.

παντως τα εγω κανω κουμαντο εδω, εσενα θα βαρεσουνε κτλπ απλα γελοια. και ο τυπος δε νομιζω να ειναι "χρυσαυγιτης" αν και μπορει να ειναι επηρεασμενος απο το κλιμα των ημερων κατα των μεταναστων. ο τυπακος ειναι απλα χαζος.

στα του θεματος οι λαθρο εχουν παρει πολυ θαρος (που να δειτε τι γινεται στο μοναστηρακι), στη βικτωρια ολοι εχουμε δει τους αραπηδες που πουλανε πρεζα αριστοτελους και φωκαιας, καθε φορα οι ιδιοι δε τους πειραζει κανενας. στο μοναστηρακι καθε φορα οι ιδιοι αραπαδες με τα βραχιολακια τους δεν αφηνουν τουριστα να σταθει αν δε του πουν τις μαλακιες τους. αυτα πρεπει να αλλαξουν ειναι απαραδεκτο να ερχεται ο αλλος απο την (καθε) φινλανδια στη χωρα μας και να βλεπει στο πιο κεντρικο μερος μαυρους γυφτους κτλπ να του κανουν τρακες με το που πατησει το ποδι του και γενικα να ερχεται σε επαφη με αυτους. αν θελουν να ζησουν ελλαδα ολοι αυτοι πρεπει να ζησουν οπως εμεις θελουμε (δηλαδη πχ δουλοι στα χωραφια) αλλιως ας ερθουν νομιμα κυριοι (αν μπορουν) και ας εχουν το σεβασμο μας..

το φυσικο επακολουθο της καταστασης ως εχει ειναι ο ακραιος ρατσισμος. γιατι θα βλεπεις τον αραπη καθηγητη πανεπιστημιου στο μετρο και θα νομιζεις οτι ειναι αλλος ενας απο τη "τζαμαικα" (της νιγηριας) που θελει να σου πουλησει βραχιολακι και σελφι στικ

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1

οπωτε κατι κανουμε καλα

μακαρι να μεινετε χρονια στην εξουσια.Σας το ευχομαι.Μακαρι να μπορουσα να σου πω λεπτομερειες.Παντως σας περιμενα πιο δυσκολους στο λαδωμα.Αλλα οι περισσοτεροι δικοι σας  που απευθυνθηκα  μονο τη γυναικα τους δωρο δεν μου εδωσαν.τελος παντων και πολυ ασχοληθηκα

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ναι τυπε μαζι σου οι εγκυροι πουτανιαρηδες που κανουν πολιτικοι αξιοπιστοι συμφωνοι   :2funny: :2funny:
τυπε ο μαύρος είχε άδικο. .ο σεκιουριτας έπρεπε να της πάρει το κινητό και να της το βάλει στον κωλο:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom