LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
το mediafire είναι τύπου rapidshare? δεν το ξέρω.
όταν υπάρχει mediafire και torrents ποια η χρησιμότητα του rapidshare pleon ?
Και πολλά άλλα...
μια χαρα ειναι τα τορεντς...την δουλεια τους την κανουν...κ απο ταχυτητα μια χαρα παει...ακομη κ ξεχασμενες ταινιες βρισκεις.
το θεμα με το ραπιντ κ ολα τα παρομοια ειχε καναντησει κουραστικο στο τελος το συνεχες σβησιμο των λινκς...
τορεντς κ Αγιος ο Θεος.
οχι.Δεν δινω δεκαρα.Κοίτα έτσι όπως πάμε για εκεί μας βλέπω όλους , αλλά δεν φοβάσαι μήπως σου έρθει κανα ραβασάκι σπίτι ?
Φίλε George μπράβο!!Συμπλήρωσες και έγραψες καλύτερα αυτό που έγραψα πιο πριν.Εκτός από το megauload,παιδιά θυμηθείτε ακόμα πιο παλιά πως κυνήγησαν και έκλεισαν το limewire!! Επίσης το ΒΤjunkie και απ΄τα τελευταία με το που γίνεται η επίσκεψη Ομπάμα στην Ουκρανία ο Ουκρανός πρόεδρος ανακοινώνει την επιτυχία ενάντια στο "παράνομο"download κλείνοντας το demonoid.Mάλιστα η ιντερνετική πληροφόρηση είναι ότι πρόλαβαν οι διαχειριστές του σάιτ τη σύλληψη και διέφυγαν στο Μεξικό.Παιδιά και εγώ είμαι πελάτης rapidshare εδώ και πολλά χρόνια. Καλώς η κακώς συμφωνώ και εγώ πως πλέον πάει για φούντο. Εκεί που διαφωνώ είναι στο ποιος ευθύνεται για αυτήν την αλλαγή. Το rapidshare πριν μερικά χρόνια ήταν ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στο κατέβασμα αρχείων. Η επιτυχία αυτή προφανώς και τράβηξε τα μάτια των υπεύθυνων για τα δικαιώματα μουσικών και κινηματογραφικών εταιριών με αποτέλεσμα να αρχίσει ένα ανελέητο κυνηγητό στα links που έδινε, συνεχής μηνύσεις κλπ κλπ. To rapidshare άντεξε όλα αυτά τα χρόνια αλλάζοντας κάθε φορά την πολιτική κατεβάσματος προσπαθώντας να γίνουν πιο ασφαλή τα λινκ ενώ παράλληλα έγινε πιο ευαίσθητη για καταγγελίες για καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων με αποτέλεσμα πολλά links να κατεβαίνουν και να δυσκολεύονται όλο και πιο πολύ οι συνδρομητές του. Προφανέστατα αν δεν είχε θέματα με τις μουσικές-κινηματογραφικές πολυεθνικές δεν θα άλλαζε και τίποτα αφού η συνταγή που ακολουθούσε ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη. Μην γελιέστε, αργά ή γρήγορα αυτή είναι η τύχη όλων αυτών των εταιριών. Είδαμε τι έγινε και με το megauload. Όποια εταιρία αποκτά κυριαρχική θέση σε αυτήν την 'αγορά', αμέσως τραβά τα 'φώτα της δημοσιότητας' και αρχίζει ο πόλεμος.
Για μένα είναι αχαριστία να βρίζουμε το rapidshare και το κάθε rapidshare. Δεν μας έφαγε ποτέ λεφτά, πλήρωνες 60 ευρώ για ένα χρόνο συνδρομή και μπορούσες να κατεβάζεις ότι γουστάρεις κάνοντας απόσβεση των λεφτών σου ακόμα και μέσα σε μία μέρα. Όλοι εμείς που ουσιαστικά κάνουμε παράνομο κατέβασμα, θα πρέπει να αντιλαμβανόμαστε τον πόλεμο που δέχονται οι εταιρίες που μας εξυπηρετούν και να είμαστε ευγνώμονες για όλες αυτές τις ταινίες και τις μουσικές που έχουμε απολαύσει τσάμπα.
θα σου πω σε πμ σε ποια σαιτ να μπεις που δε χρησιμοποιουν πλεον rapid
ψιλοασχετο....
πως μπορώ να αλλάξω ip χωρίς να κλείσω το router ?
δεν το έχω στο σπίτι μου...έχω τραβήξει καλώδιο και το έχω μαζί με τι γειτόνισσα.
μπαινεις στο μενου του ρουτερ απο τον browser σου (192.168.1.2 συνηθως) και πατας "reset router"
γραφεις στον browser σου 192.168.2.1είναι εύκολο να μου πεις πως μπαίνεις στο menu του router ?
έχω το κλασικό router τις hol...
Μελλοντικά βλέπω τώρα με τα μνημόνια να δοθεί τεχνογνωσία απ'έξω στην ελληνική κυβέρνηση και με το που θα κατεβάζεις κάτι θα σου'ρχεται το ραβασάκι στο σπίτι.Αυτό βέβαια θα βαπτιστεί προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων.Ρωτήστε Έλληνα ομογενή που ζει στη Γερμανία να σας πει τα σχετικά!
γραφεις στον browser σου 192.168.2.1
βαζεις username k password "admin"
πατας αριστερα "managment" και μετα "reboot".
Περιμενεις μεχρι να ξανασυνδεθει.
Εγώ την πρόεδρο θα την γαμούσα πάντως. Είναι μέσης εμφάνισης, θα μπορούσε να είναι γειτόνισσα μου και χαλαρά θα της πέρναγα τις σωληνώσεις. Αυτές οι νοικοκυρούλες κιόλας είναι καταπιεσμένες, έχουνε να δούνε πούτσα πολύ καιρό, ότι πρέπει.
Προς το παρόν μας γάμησε αυτή ....
Από την άλλη άμα την πέρναγες από την καλίμπρα , μπορεί να χαλάρωνε κιόλας , οπότε ....
Θα την άνοιγα στα δύο χαλαρά για να βελτιώσω τα downloads των συμφορουμίτων
Προς το παρόν μας γάμησε αυτή ....
Από την άλλη άμα την πέρναγες από την καλίμπρα , μπορεί να χαλάρωνε κιόλας , οπότε ....
Για να βάζουμε και πρόσωπο στο κείμενο , αυτή εδώ είναι η πρόεδρος του Rapid που σκαρφίστηκε αυτή την ιδέα ....