Νέα

Rally Acropolis

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Fazer σ αυτή τη σελίδα έχει τους χάρτες (σε μορφή pdf) απ όλες τις ειδικές καθώς κ το αν είναι ευκολα προσβάσιμες κ με τι όχημα.
Από τα διάφορα φορουμ που διαβάζω, η πρόσβαση 2 στο Λουτράκι σου προσφέρει πολλές επιλογές για να παρακολουθήσεις τον αγώνα, χωρίς δυσκολία. Προσωπική γνώμη δεν έχω, όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας γράψει κάτι, αν κ χλωμό το βλέπω... 

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Ευχαριστώ για την απάντηση

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Παρακαλώ Fazer, πάντως γ αύριο επέλεξα την εύκολη λύση της ειδικής του Μαρκόπουλου (5,16 χμ) στις 1 περίπου κ μία επίσκεψη στο service park (ελεύθερη πρόσβαση) αργότερα, για την Κυριακή προβληματίζομαι που δεν ξέρω ακόμη πως να το προγραμματίσω.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Πήγε κάποιος στην ειδική στον Ιππόδρομο??? Μιλάμε για ρεζίλι με παγκόσμια πρωτοτυπία, οι θεατές παρακολουθούσαν το αγώνα πίσω από συρματόπλεγμα, σε ένα χώρο με χόρτα κ χωρίς καμία προστασία από ήλιο, έντομα, ερπετά κλπ. Η προσέλευση βέβαια ήταν πολύ μικρή αν κ το Μαρκόπουλο βρίσκεται στην Αττική. Αλήθεια αυτά τα γερόντια στην Ελπα μήπως πρέπει να αποσυρθούν κάποια στιγμή, δεν βλέπουν οτι ο αγώνας χάνει χρόνο με τον χρόνο τον χαραχτήρα του????

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Θα πάτε φέτος σε κάποια Ε.Δ του Ακρόπολης;Εγώ θα πάω στο Σχηματάρι και ίσως και κάπου αλλού αν βρω φίλο με αμάξι!!!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Είναι ενδιαφέρον που υπάρχουν γκόμενες που βλέπουν αγώνα rally!Συνήθως δεν πάνε ή τουλάχιστον δεν πάνε με κέφι,αλλά επειδή τις τραβολογούν οι γκόμενοι τους!!!

Επισκέπτης
Είναι ενδιαφέρον που υπάρχουν γκόμενες που βλέπουν αγώνα rally!Συνήθως δεν πάνε ή τουλάχιστον δεν πάνε με κέφι,αλλά επειδή τις τραβολογούν οι γκόμενοι τους!!!
Το αυτοκινητο ειναι ενα απο τα παθη μου, μ'αρεσουν οι αγωνες κ οτι εχει να κανει με το αυτοκινητο, δεν εχει να κανει με το αν ο γκομενος μου παρακολουθει η οχι  :cool2:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Από τότε πάντως που έγινε η SS στο ΟΑΚΑ (η οποία ήταν όντως επιτυχία) το Ράλι Ακροπολις πήρε την κάτω βόλτα... Οι παλιοί θα καταλάβουν τι εννοώ.

Το ράλι ήταν θέαμα για το λαό, ήταν περιπέτεια, διαδρομή, εμπειρία, κούραση, σκόνη, κατσάβραχα... και τώρα είναι για φλωρόπουστες με Cayenne που το παίζουν γνώστες κι έρχονται αγκαζέ με πουτανάκια περιοπής που το παίζουν καμπόσες με πεδιλάκι louis Vuiton...

Για αυτό αξίζει ο φίλος ο Duracell (αλήθεια που είσαι τόσο καιρό?) να τις ξεμπροστιάσει με τον φωτογραφικό του φακό.
Περιμένω λοιπόν να δω φωτό από στρογγυλά, Κηφισιώτικα, καλομαθημένα κωλαράκια, να περιφέρονται στα Ελληνικά βουνά...
Ε, βέβαια μην παραβλέψεις και τα κορίτσια από τις ομάδες....Κρίμα θα ναι...
πες τα ρε φίλε γαμώ την μαλακία τους για πρωτευουσιάνοι που τα πήγαν όλα στην αθήνα και τα γαμήσανε. έχω από 12 χρονών στο ράλλυ ακρόπολης και από τότε που μαζεύτικε γύρω από την αθήνα το γαμήσανε και δεν ξαναπήγα. το φλωρέψανε πάρα πολύ με τις ειδικές που βάλεανε.... έεε ρε κάτι εποχές που πήγαινα με ένα symca στις είδικές και έβλεπες τους φλωρόπουστες με τις BMW και τα Skoda και τις MERCEDES να σταματάνε λόγο υπερθέρμανσης..
ώξο από εδώ ρε μαλάκες... το ακρόπολις ανήκει στην επαρχία... αυτή το ανέδειξε με τις κωλοειδικές της

dimos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το ακρόπολις ανήκει στην επαρχία... αυτή το ανέδειξε με τις κωλοειδικές της
δεν ανηκει στην επαρχια.στα βουνα του μπραλου ανηκει,ετσι για να ξερουμε τι λεμε!!!και για να μην παρεξηγηθω ειμαι πειραιωτης οχι λαμιωτης

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Παρακολουθουσα το Ακροπολις εδω και πολλα χρονια. Κοπανα την καναμε απ το γυμνασιο και πηγαιναμε Πλατανακι και Λουκισια. Μιλαω για πριν το 80. Με τους θεους μεσα. Τελευταια φορα ειχα παει πριν 2 χρονια Παυλιανη και Καρουτες. Δεν θα ξαναπαω αν δεν το γυρισουν στο σωστο μερος

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παρακολουθουσα το Ακροπολις εδω και πολλα χρονια. Κοπανα την καναμε απ το γυμνασιο και πηγαιναμε Πλατανακι και Λουκισια. Μιλαω για πριν το 80. Με τους θεους μεσα. Τελευταια φορα ειχα παει πριν 2 χρονια Παυλιανη και Καρουτες. Δεν θα ξαναπαω αν δεν το γυρισουν στο σωστο μερος
που είναι ο μουρλός ο Αρι Βατάνεν μιλάμε για δόξες....

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Ντεμπούτο για το νέο Impreza στο φετινό Ακροπολις ;)

astrolavos

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν γινεται να γυρισει το Ακροπολις στο σωστο μερος γιατι η Διεθνης Ομοσπονδια Αυτοκινητου μειωσε πολυ τα χιλιομετρα του αγωνα ετσι πρεπει να γυριζει γυρω απο την Αθηνα.
Κι εγω θελω να παει στις πολυ ομορφες ειδικες γυρω απο τον Μπραλο αλλα φαινεται χρονο με τον χρονο ο αγωνας συρικνωνεται.
Μην ξεχναμε οτι του χρονου δεν θα εχει Ακροπολις

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Γιατι εχει φετος; Ειχε περυσι;

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά δεν έχετε δίκιο. Μια χαρά είναι οι ειδικές διαδρομές γύρω από την Αττική. Ειδικά όσες έχουν και πατημένο, ωραίο χωματάκι είναι πολύ γρήγορες και θεαματικές. Ποτέ μου δεν κατάλαβα τι ρόλο εξυπηρετούσε η ύπαρξη ειδικών διαδρομών-σπαστήρια σε αγώνα rally. Δεν είναι trial, baja, paris- dakar ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Δεν είναι άλλωσε τυχαίο πως οι πιο θεαματικοί αγώνες θεωρούνται αυτοί με πατημένο, στρωτό τεραίν, όπως Φινλανδία, Νέα Ζηλανδία, Σουηδία κτλ.
To μόνο πρόβλημα που βλέπω εγώ είναι ότι από τότε που μεταφέρθηκε κοντά στην Αθήνα έγινε εντελώς lifestyle event και βλέπεις πια κάθε καρυδιάς καρύδι και άσχετους στις ειδικές....
Εγώ θα παρακολουθήσω τον αγώνα την Παρασκευή και το Σάββατο, απλά σκέφτομαι ακόμη ποιες ειδικές.....

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Oi παπάρες στο σκαι κ οι περιβαλλοντικές οργανώσεις τα έχουν βάλει με το ραλλυ Ακρόπολις.
ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom