Νέα

Ραφήνα: Πείραξαν την κοπέλα του, τους ζήτησε τον λόγο και τον έδειραν μέχρι θανάτου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 267
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.917
Πόντοι
6.256
Μη το βλεπετε πολιτικα η εθνικιστικα μαγκες
Θα μπορουσαν να ειναι καθε εθνικοτητας η πολιτικης παραταξης
Τκ να πρωτοδούμε, βλεπουμε την κατάντια, ανεξελεγκτοι κυκλοφορουν ολοι, οι περισσοτεροι ξενοι ζουν παφασιτικα,
Χωρις μονιμη διαμονη χωρις νομιμη δουλεια, χωρις χαρτια,
Και μεις για να κανουμε κατι στο gov μας κανουν εκατο διασταρωσεις στοιχείων

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
για την απαγόρευση της έκτρωσης στο Αμέρικα

Κι άλλος theioulis μας βρήκε, σε άσχετο νήμα πετάνε ένα «απαγόρευση της έκτρωσης».

Τα Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ΔΕΝ νομοθετεί.
Δεν απαγόρευσε λοιπόν την άμβλωση σε εθνικό επίπεδο, απλά δίνει το δικαίωμα να το κάνουν όσες πολιτείες το προκρίνουν οι ίδιες ως ορθό.

Υπάρχει λοιπόν σήμερα στις ΗΠΑ πολιτεία που απαγορεύει τις αμβλώσεις στα πλαίσια του «μεσαιωνικού σκοταδισμού»;
ΟΧΙ ΔΕΝ υπάρχει ούτε μία, προς το παρόν τουλάχιστον, αν υπάρξει θα το μάθουμε.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Τκ να πρωτοδούμε, βλεπουμε την κατάντια, ανεξελεγκτοι κυκλοφορουν ολοι, οι περισσοτεροι ξενοι ζουν παφασιτικα,
Χωρις μονιμη διαμονη χωρις νομιμη δουλεια, χωρις χαρτια,
Και μεις για να κανουμε κατι στο gov μας κανουν εκατο διασταρωσεις στοιχείων
Επισης βλεπω και τους δικους μας παντου ετοιμους για τσαμπουκα
Στο δρομο στο σουπερ μαρκετ στα καφε
Παντου προκλησεις για ξυλο τυπε

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Δε τσακωνομαστε γι αυτο μαγκες μου , φευγουμε σα κυριοι χωρις παρεκτροπες . Δε ξερετε τι καταληξη θα χει ενας τσακωμος , μη σκεφτεστε τον εγωισμο σας . Αν δε κινδυνευει αμεσα η σωματικη σας ακεραιοτητα μην εμπλακειτε
Φυσικα αν τον τραυματισεις με τους κωλονομους στην Ελλαδα θα πας για σωματικη βλαβη ασχετα αν σου επιτεθηκε ο αλλος χωρις να τον πειραξεις,στην ελλαδα σου λενε σηκω φυγε γιατι εκατσες,στην ρωσια εχεις το δικαιωμα να αμυνθεις και να πεις τον χτυπησες γιατι σου επιτεθηκε...
Σπρέι και μαλακίες...με μια κλανιά ύπουλη τους έστελνες αδιάβαστους...:badair:
Αυτο εγινε στην Εκκλησια της ευαγγελιστρας στον Πειραια τοτε,και ξερναγανε ολοι,πρεπει να μου την πεσουν σε κλειστο χωρο.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.917
Πόντοι
6.256
Επισης βλεπω και τους δικους μας παντου ετοιμους για τσαμπουκα
Στο δρομο στο σουπερ μαρκετ στα καφε
Παντου προκλησεις για ξυλο τυπε
Εγω εχω το κακο συνηθειο να αταματαω στις διαβασεις των πεζων για να περασουν οι πεζοι και με βριζουν συχνα, ως γνωστον οι ελληνες στο δρομο ειναι κάφροι,

Χύμα στο κύμα χώρα, το ξεραν αυτο οι αλβανοι, ε σιγα μωρε , θα τον δειρουμε και τι εγινε, ομως τους εκατσε στραβα και τα ισόβια ερχονται

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Κατ αρχάς δεν πείραξαν καμία κοπέλα, για την σειρά στην τουαλέτα έγινε παρεξήγηση, του την έστησαν και έγινε ότι έγινε....
Πιστεύω, η θέλω να πιστεύω ότι το έπαιξε μάγκας και είπε χοντρή μαλακία με τον έναν από αυτούς, όχι ότι δικαιολογείτε αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή ο καθένας μας να είναι υπεύθυνος των πράξεων του.
Θέλω να πω το εξής, μια μέρα είχα βγάλει τον σκύλο μου βόλτα με λουρί φυσικά, ένας τύπος, μεγαλύτερος από εμένα είχε ένα μικρό σκυλάκι χωρίς λουρί, το οποίο πήγαινε να πλησιάσει τον δικό μου, τότε του είπα αν είναι θηλυκό δεν υπάρχει πρόβλημα απλά θα μυρίσει το ένα το άλλο, τότε αυτός χωρίς λόγο άρχισε να παριστάνει τον μάγκα, ναι μεν είχε το κοπρόσκυλο του χωρίς λουρί, ναι μεν ήθελε να παριστάνει και τον παλικαρά χωρίς να έχω κάνει το παραμικρό, εάν εκείνη την ημέρα τον σκότωνα, τι θα έλεγαν;

Άλλο, μια μέρα, καλοκαίρι εκεί που πήγαινα στο δρόμο, περνάει ένα μηχανάκι με δύο άγνωστους και ο πίσω μου έριξε μια ροχάλα στο μισοκλεισμένο τζάμι, πάλι καλά που δεν με βρήκε, αυτός που το έκανε δεν έπρεπε να δεχτεί τις συνέπειες των πράξεων του όποιες και αν ήταν αυτές; Ακόμα και να ψοφήσει....

Θέλω αν πω, ότι κανένας μας δεν ξέρει τι έγινε, αλλά για να τον σαπίσανε στο ξύλο πιστεύω θα είχαν λόγο.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.543
Πόντοι
9.931
Σορρυ ρε τυποι αλλα τι σκατα ειχε ο μακαρίτης μεσα στο κεφαλι του;; Οσω γεροδεμένος και να εισαι οι αλλοι ειναι τέσσερις ασε που παιζει σε μια γωνία να κάθονται και 2-3 γνωστοι τους, καλα το τι μπορει να κουβαλάνε επανω τους δεν το πιανω καθολου... Σου πείραξαν την γυναικα... και τι εγινε, ο πρωτος εισαι η ο τελευταίος;; Ριξε μια χριστοπαναγια απο μεσα σου, πλέρωσε τα ποτα σου και παρε την κοπέλα σου και πήγαινε σπιτι να της ρίξεις ενα πουτσο και να σκέφτεσαι τους τεσσερις μαλακες γελώντας που θα παίξουν το πουλι τους αποψε αντι να γαμησουν.

Συμπερασμα: Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.273
Πόντοι
3.556
Κι άλλος theioulis μας βρήκε, σε άσχετο νήμα πετάνε ένα «απαγόρευση της έκτρωσης».

Δεν απαγόρευσε λοιπόν την άμβλωση σε εθνικό επίπεδο, απλά δίνει το δικαίωμα να το κάνουν όσες πολιτείες το προκρίνουν οι ίδιες ως ορθό.

Υπάρχει λοιπόν σήμερα στις ΗΠΑ πολιτεία που απαγορεύει τις αμβλώσεις στα πλαίσια του «μεσαιωνικού σκοταδισμού»;
Άλλος εξυπνάκιας μας βρήκε.

Το σχόλιο μου ήταν πεντακάθαρα για το ότι οι πολιτικοί μας ασχολούνται μόνο με την ορθότητα, τους δικαιωματιστές, τις πατριαρχίες και τις γυναικοκτονίες, αντί για τέτοιο πχ θέμα.

Κάτσε εσύ γράφε για να νομίζεις τώρα ότι σου μεγάλωσε κανά πόντο.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.917
Πόντοι
6.256

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336

νταξει τυπε, το οτι προς το παρον (οπως σωστα λες) δεν ισχυει η απαγορευση δεν αναιρει το γεγονος οτι εγινε ενα βημα (το πρωτο βημα) προς τα πισω. Δεν εχει κλεισει ουτε βδομαδα, αραξε.
Δηλαδη αμα αυριο το ανωτατο δικαστηριο της αμερικης νομιμοποιησει τα μπουρδελα με ανηλικους εκδιδομενους, τι θα πεις; Οτι προς το παρον καμια πολιτεια δεν επιτρεπει να γαμας επι πληρωμη εναν δωδεκαχρονο αλλα απλα εχει το δικαιωμα να το θεσμοθετησει αμα και οταν θελει;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
μαγκες αυτα ειναι λυμμενα εδω και αιωνες...διαφωτισμος, αναγγενηση, ντιντερό, ρουσσό και τα σχετικα...
θα σωφρονιστουν και θα βγουν καλυτεροι ανθρωποι και πολιτες....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ναι....εκεί στην ψειρου να αρχίζουν να διαβάζουν βιβλία Γάλλων Διαφωτιστών και μετά να παρακολουθήσουν μαθήματα μαγειρικής ,ζαχαροπλαστικής και ραπτικής και μετά να πηδηχτω από το παράθυρο να ησυχάσω....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.162
Πόντοι
5.006

Περιμεναμε να αλλαξει κατι, τιποτα δεν αλλαξε, κανεις δε φευγει απ την ελλαδα οτι και να κανει

εχουμε μηδενισει την εγκληματικοτητα στην Γεωργια!!!!!
κανονικα πρεπει να μας ευγνωμονούν....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Τι λες μωρή ανωμαλιάρα πουσταρδέλα; Βγήκε να πιάσει κώλους παρέα με τη γκόμενα του;
γιατί μωρη χοντρή ?εσένα οταν σε βγάζει ο αράπης δεν ξένοκοιτάζει ? τον ευνούχισες τον καημένο τον αράπη μωρη κώλοχοντρή γαμό το τζέφρι και το ζελένσκι σου
Λες να γλυτώσουν;, θεμα χρόνου ειναι, δυο τρεις μερουλες,
έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό η αστυνομία τυπε?

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Τι συζητάμε ρε τύποι,τον χτύπησαν μέχρι θανάτου.τι προκαλεσε και δεν προκαλεσε.δως του δύο τρεις ψιλες και τελείωνε.αυτοι του πήραν τα νιάτα..

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.547
Πόντοι
1.706
Κατ αρχάς δεν πείραξαν καμία κοπέλα, για την σειρά στην τουαλέτα έγινε παρεξήγηση, του την έστησαν και έγινε ότι έγινε....
Πιστεύω, η θέλω να πιστεύω ότι το έπαιξε μάγκας και είπε χοντρή μαλακία με τον έναν από αυτούς, όχι ότι δικαιολογείτε αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή ο καθένας μας να είναι υπεύθυνος των πράξεων του.
Θέλω να πω το εξής, μια μέρα είχα βγάλει τον σκύλο μου βόλτα με λουρί φυσικά, ένας τύπος, μεγαλύτερος από εμένα είχε ένα μικρό σκυλάκι χωρίς λουρί, το οποίο πήγαινε να πλησιάσει τον δικό μου, τότε του είπα αν είναι θηλυκό δεν υπάρχει πρόβλημα απλά θα μυρίσει το ένα το άλλο, τότε αυτός χωρίς λόγο άρχισε να παριστάνει τον μάγκα, ναι μεν είχε το κοπρόσκυλο του χωρίς λουρί, ναι μεν ήθελε να παριστάνει και τον παλικαρά χωρίς να έχω κάνει το παραμικρό, εάν εκείνη την ημέρα τον σκότωνα, τι θα έλεγαν;

Άλλο, μια μέρα, καλοκαίρι εκεί που πήγαινα στο δρόμο, περνάει ένα μηχανάκι με δύο άγνωστους και ο πίσω μου έριξε μια ροχάλα στο μισοκλεισμένο τζάμι, πάλι καλά που δεν με βρήκε, αυτός που το έκανε δεν έπρεπε να δεχτεί τις συνέπειες των πράξεων του όποιες και αν ήταν αυτές; Ακόμα και να ψοφήσει....

Θέλω αν πω, ότι κανένας μας δεν ξέρει τι έγινε, αλλά για να τον σαπίσανε στο ξύλο πιστεύω θα είχαν λόγο.
Η κακια στιγμη τυπε,
Μπορει να συμβει στον καθένα.

Θα πρεπει να σταθουμε στα εξης:
Οι αλβανοί λειτουργουν ομαδικα ,συμμορίτικα, ποτέ ενας με εναν, και αιφνιδιαστικά ποτέ με προειδοποιηση.
Οι αλβανοι εχουν ανεβασει το ποσοστο του πληθυσμου στην ελλαδα 10% και το ποσοστο του εγκληματος 1.000%

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom