Κατ αρχάς δεν πείραξαν καμία κοπέλα, για την σειρά στην τουαλέτα έγινε παρεξήγηση, του την έστησαν και έγινε ότι έγινε....
Πιστεύω, η θέλω να πιστεύω ότι το έπαιξε μάγκας και είπε χοντρή μαλακία με τον έναν από αυτούς, όχι ότι δικαιολογείτε αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή ο καθένας μας να είναι υπεύθυνος των πράξεων του.
Θέλω να πω το εξής, μια μέρα είχα βγάλει τον σκύλο μου βόλτα με λουρί φυσικά, ένας τύπος, μεγαλύτερος από εμένα είχε ένα μικρό σκυλάκι χωρίς λουρί, το οποίο πήγαινε να πλησιάσει τον δικό μου, τότε του είπα αν είναι θηλυκό δεν υπάρχει πρόβλημα απλά θα μυρίσει το ένα το άλλο, τότε αυτός χωρίς λόγο άρχισε να παριστάνει τον μάγκα, ναι μεν είχε το κοπρόσκυλο του χωρίς λουρί, ναι μεν ήθελε να παριστάνει και τον παλικαρά χωρίς να έχω κάνει το παραμικρό, εάν εκείνη την ημέρα τον σκότωνα, τι θα έλεγαν;
Άλλο, μια μέρα, καλοκαίρι εκεί που πήγαινα στο δρόμο, περνάει ένα μηχανάκι με δύο άγνωστους και ο πίσω μου έριξε μια ροχάλα στο μισοκλεισμένο τζάμι, πάλι καλά που δεν με βρήκε, αυτός που το έκανε δεν έπρεπε να δεχτεί τις συνέπειες των πράξεων του όποιες και αν ήταν αυτές; Ακόμα και να ψοφήσει....
Θέλω αν πω, ότι κανένας μας δεν ξέρει τι έγινε, αλλά για να τον σαπίσανε στο ξύλο πιστεύω θα είχαν λόγο.