The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 833
- Πόντοι
- 376
Καλημερα μωρακι μου Rose
Μπορεις να μου γραψεις με ποιες ανεξαρτητες εχεις βρεθει για να ρωτησω αν εισαι οκ?
Συγγνωμη απλα για ευνοητους λογους προσπαθω να προσεχω οσο μπορω και να συνανταω σοβαρους ανθρωπους για να περναμε ομορφα και οι δυο .
Τριτη και Πεμπτη βραδυ ( ισως και Τεταρτη) θα ειμαι διαθεσιμη μωρο μου Kiss
Δωσε μου το τηλ σου να το αποθηκευσω και σου στελνω και το δικο μου!
φιλακια παντου Rose
Αυτά απάντησε η δεσποινίς όταν της έστειλα μηνυμα για πληροφορίες , τιμές , και τρόπο επικοινωνίας......μήπως να στήλω βιογραφικό , συστατικές επιστολές και Ε9;;;;;
Λοιπόν... όπως βλέπεις αγαπητή Ραφαέλα, μέχρι στιγμής δεν είπα κάτι "κακό" στο νήμα σου. Ούτε μίλησα μέχρι στιγμής... αλλά θα βασιστώ πάνω στο κείμενο του NikSik
και θα γράψω δύο λογάκια. Έτσι, για να μην νομίζεται ότι απέχουμε.
Κατα πρώτον... το έχω ξαναπεί/ξαναγράψει. Τους τελευταίους μήνες εμφανίζονται μάλλον ξεφυτρώνουν "φιντάνια" μικρής ηλικίας κυρίως και καλά 19άχρονα με απουσία
της γνώσης να δώσουν στοιχειώδεις πληροφορίες για τις υπηρεσίες τους αλλά και μίας σωστής παρουσίασης, Κατά τ'άλλα... το bourdela και πως να φτιάξουν νήμα δικό τους,
"γνωρίζουν" καλά.
Επίσης παρατηρούμε ότι όλα αυτά τα νέα "φιντάνια", όλως τυχαίως... εμφανίζονται από 150 και πάνω.
Και τέλος... πάλι όλως τυχαίως... χρησιμοποιούν κείμενα, τρόπο προβολής και παρουσίασης, καθώς και τρόπο επικοινωνίας σχεδόν πανομοιότυπα με την γνωστή σε όλους μας
εταίρα Βερόνικα.
Εδώ τίθενται τα εξής ερωτήματα...
1) 'Η μας περνάνε για μαλάκες με όλη την σημασία της λέξεως...
2) Ή νομίζουν ότι είναι αυτές και καμία άλλη...
3) 'Η κάποιος τις βρίσκει, τις δασκαλεύει, και μετά τους ανοίγει νήματα και καλά ότι θα μαζέψουν μαρούλι...
4) 'Η η Βερόνικα όντως σταμάτησε τις βίζιτες αλλά αποφάσισε λόγο μεγάλης πείρας να ανοίξει την Ανωτέρα Σχολή Εκμάθησης Πορνίδιων και να μοιράζει διπλώματα.
Άντε να δούμε τι από όλα αυτά ισχύει.
Αναμένω σε αναμμένα θυμιατά..!!