gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Κλασική Ελλεινίδα!εγω γουσταρω που ειμαι βλαμμενη!!!!!!!!!!!!
μου κανουν τα χατηρια δε με ζοριζουν κανω οτι θελω γτ εχω το ακαταλογιστο...!
Κλασική Ελλεινίδα!εγω γουσταρω που ειμαι βλαμμενη!!!!!!!!!!!!
μου κανουν τα χατηρια δε με ζοριζουν κανω οτι θελω γτ εχω το ακαταλογιστο...!
Εγώ ναι,εσύ;!
Eσύ πιάνεις ΑΝΤΕΝΝΑ αξίζει να το δεις και εμείς οι υπόλοιποι BBC!!!καλα αστο, εκπεμπουμε σε διαφορετικα μηκη κυματος
Exεί και τα καλά του πράγματι!!!
Κλασική Ελλεινίδα!
μις μπου δεν βγαλαμε για περσι....ρε αντισθενη ξεχασιαρη
για λεγεH προεδρία είναι άλλη περίπτωση.
Είναι αξίωμα για λίγους (τύπου gti παιχτουρα κι εσχάτως της πρώτης γυναίκας υποψηφίου αν με πιάνεις)
για λεγε
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΑκόμα και με τον Κανάκη και με τον Λαζόπουλο πάντως μερικά ζωύφια ξυπνάνε από το λήθαργο, οπότε εμένα αυτό μου αρκεί. Το τι γίνεται πίσω από τις κάμερες για μένα είναι δευτερεύ[glow=red,2,300]ω[/glow]ν
Η άλλη άποψη είναι ότι μόλις κλείσει η tv τέρμα τα όποια μηνύματα ήθελε να περάσει Κανάκης και Λαζόπουλος από πεποίθηση ή λόγω δουλειάς τους.Ακόμα και με τον Κανάκη και με τον Λαζόπουλο πάντως μερικά ζωύφια ξυπνάνε από το λήθαργο, οπότε εμένα αυτό μου αρκεί. Το τι γίνεται πίσω από τις κάμερες για μένα είναι δευτερεύων
ε ας μείνουμε με τη Βάσια Λόη και με τη Στεφανίδου γιατί αυτές μας αξίζουν τελικά.Η άλλη άποψη είναι ότι μόλις κλείσει η tv τέρμα τα όποια μηνύματα ήθελε να περάσει Κανάκης και Λαζόπουλος από πεποίθηση ή λόγω δουλειάς τους.
ο αερόμυαλος εχει κάτσει στη γωνία για να μου βρει ορθογραφικό λάθος.
Χάρηκες τώρα που βρήκες μαλάκα;
ΥΣ. Ε μαλάκα
ε ας μείνουμε με τη Βάσια Λόη και με τη Στεφανίδου γιατί αυτές μας αξίζουν τελικά.
Αλήθεια για τον Πανούση τα ίδια λέτε;
Λαζόπουλος/Κανάκης<Βάσια Λόη/Στεφανίδου φυσικά,ωστόσο γίνεται και καλύτερα.ε ας μείνουμε με τη Βάσια Λόη και με τη Στεφανίδου γιατί αυτές μας αξίζουν τελικά.
Αλήθεια για τον Πανούση τα ίδια λέτε;
οποιοσδηποτε επιλεγει να μπει στην σοου μπιζ με την ευρεια εννοια κυνηγαει τα φωτα.Λαζόπουλος/Κανάκης<Βάσια Λόη/Στεφανίδου φυσικά,ωστόσο γίνεται και καλύτερα.
Τον Πανούση δεν τον τοποθετώ στο ίδιο σκαλί ακριβώς επειδή δεν κυνηγάει τόσο την δημοσιότητα.
γιατι μαυρισες ολο το ποστ του λαιον7 στην παραθεση σου?Λαζόπουλος/Κανάκης<Βάσια Λόη/Στεφανίδου φυσικά,ωστόσο γίνεται και καλύτερα.
Τον Πανούση δεν τον τοποθετώ στο ίδιο σκαλί ακριβώς επειδή δεν κυνηγάει τόσο την δημοσιότητα.
Eσύ πιάνεις ΑΝΤΕΝΝΑ αξίζει να το δεις και εμείς οι υπόλοιποι BBC!!!
για τον πεουλα καβαλα ειμαστε ολοι αλλα τεσπα...μην τον παρεξηγεις τον παπαζολη...σε γουσταρει κατα βαθος αλλα ντρεπεται να το πει δημοσια μην τον κραξουν οι αλλοι οι αντρακλες...ναι οι υπολοιποι ειστε χαι κλας