Νέα

Ράδιο-αρβύλα !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaomanoules
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 496
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οχι τη φορολογικη του δηλωση δν την εχω δει αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι δουλευει ολη μερα, σου αρκει αυτο?  :idiot:
και ξαναλεω, το οτι εχει λεφτα δεν αναιρει αυτα που λεει
Δεν πα να δουλεύει κι όλη νύχτα.
Από τη στιγμή που χρωστάει στη μισή υφήλιο και κάνει τον Κινέζο,των άλλων τα λεφτά μοστράρει.
Αν δε γνωρίζεις ακριβώς πως είναι τα πράγματα τουμπέκιασε γιατί μ'αυτά και μ'αυτά έχεις γίνει το νούμερο του site..
Αν πάλι τη βρίσκεις έτσι δικό σου θέμα..

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Και η Φαίη Σκορδά δουλεύει όλη μέρα όπως το εννοείς!Τι θες να κάνουμε τώρα?

η Σκορδα κανει μερικες ωρες εκπομπη και τη κοπαναει
λες να κανει και την αρχισυνταξια οταν εμφανιζεται και δεν ξερει τι παρουσιαζει?  :uglystupid:
τεσπα το επιχειρημα μου ειναι οτι και ο Λακης και ο Κανακης τα χουν κερδισει τα λεφτα τους γιατι δουλευουν πολυ, τιποτα δεν το βρηκαν ετοιμο!
αλλα η ουσια ειναι οτι με λεφτα η χωρις ο καθενας δικαιουται να χει αποψη και αφου συμφωνουμε ολοι οτι αυτα που ειπε ειναι σωστα γιατι κολλαμε στο ποιος τα πε και ποσα λεφτα εχει?  :headbang:

Επισκέπτης
Από τη στιγμή που χρωστάει στη μισή υφήλιο και κάνει τον Κινέζο,των άλλων τα λεφτά μοστράρει.
Αν δε γνωρίζεις ακριβώς πως είναι τα πράγματα τουμπέκιασε γιατί μ'αυτά και μ'αυτά έχεις γίνει το νούμερο του site..
Αυτό πάντως πως το καταφέρνει(αποδεχόμενος τα όσα λες πάντα) ήθελα να'ξέρα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
λες να κανει και την αρχισυνταξια οταν εμφανιζεται και δεν ξερει τι παρουσιαζει?  :uglystupid:
τεσπα το επιχειρημα μου ειναι οτι και ο Λακης και ο Κανακης τα χουν κερδισει τα λεφτα τους γιατι δουλευουν πολυ, τιποτα δεν το βρηκαν ετοιμο!
αλλα η ουσια ειναι οτι με λεφτα η χωρις ο καθενας δικαιουται να χει αποψη και αφου συμφωνουμε ολοι οτι αυτα που ειπε ειναι σωστα γιατι κολλαμε στο ποιος τα πε και ποσα λεφτα εχει?  :headbang:
Έλα ρε παππά να ρίξεις κάνα "ζαβή" γιατί δεν αντέχω άλλο!  :2funny:

Επισκέπτης
Το ίντερνετ πάντως είναι και για ενημέρωση,όχι μόνο για  :jerking:,να το έχεις υπόψην!!! ;)

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

ε τοσα νουμερα εχει το σαιτ να μην ειμαι κι εγω ενα απ'αυτα?  :boobies:
αν εσενα σου χρωσταει πηγαινε και ζητα τα λεφτα σου!
αν ομως δν ηταν ενταξει στις πληρωμες του δν θα μπορουσε να λειτουργησει τοσες επιχειρησεις(που απαιτουν εργατικο δυναμικο), κλαμπ, εταιρια παραγωγης και ραδιοφωνικο σταθμο!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
αν ομως δν ηταν ενταξει στις πληρωμες του δν θα μπορουσε να λειτουργησει τοσες επιχειρησεις(που απαιτουν εργατικο δυναμικο), κλαμπ, εταιρια παραγωγης και ραδιοφωνικο σταθμο!
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Eίσαι περιπτωσάρα τέλος..

Έτοιμη για την προεδρία του site..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δωσέεεεε,ανέβασε την έντασηηηη!!! :booty: :dancing:
Άσε με ρε πάτερ...που σημαίνει  ότι έιναι εντάξει όποιος μπορεί να λειτουργήσει ένα κλαμπ και μια εταιρία παραγωγής!
Δεν ξέρω αν είναι σωστός ο Κανάκης και ούτε που με ενδιαφέρει...προσωπικά άλλο σχολίασα!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
To σκέφτηκα,τους το είπα δεν με δέχτηκα τα ζώα,μια ζωή στην υποποιότητα επιλέγουν!!!  :grin:

Πηγές;! :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.Σοβαρά τώρα:αν έγινε Λουκ και πάλι τα ίδια είπαν εεε τότε αυτοί που τα είπαν είναι μαλάκες,αλοίμονο αν ο Λαζόπουλος επειδή είναι Λαζόπουλος δεν πρέπει να μιλάει!!! :headbang:
γ τον κανακη λεω ρε!

Επισκέπτης
Άσε με ρε πάτερ...που σημαίνει  ότι έιναι εντάξει όποιος μπορεί να λειτουργήσει ένα κλαμπ και μια εταιρία παραγωγής!
Δεν ξέρω αν είναι σωστός ο Κανάκης και ούτε που με ενδιαφέρει...προσωπικά άλλο σχολίασα!
Ακριβώς φίλτατε,το ίδιο λέμε!!! :rockon:

Τρανό παράδειγμα η χώρα:έχει μπει μέσα αλλά το μαγαζί ποτέ δεν θα κλείσει!!! ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ακριβώς φίλτατε,το ίδιο λέμε!!! :rockon:

Τρανό παράδειγμα η χώρα:έχει μπει μέσα αλλά το μαγαζί ποτέ δεν θα κλείσει!!! ;)
μπα δεν την γλιτωνει το δικο μας το μαγαζι....του κανακη ισως...........

Επισκέπτης

Αυτό εννοείς ρε συ;! :think:

Είπα και εγώ πότε πήγε ο Κανάκης σε κοινωνική εκπομπή!!! :headbang:

Υ.Γ.Κοίτα ο καθένας έχει άλλη οπτική,εμένα ο Κανάκης μου φαίνεται μέγας υποκριτής,ψεύτης και συμφεροντολόγος!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τι μας το ξαναβάζεις ρε Λου?Για να αποδείξεις τι?Ότι την είπε σε έναν βλάκα υπουργό?Και πίσω από τις κάμερες μπορεί να του έπαιρνε πίπες?Αυτό σχολιάσαμε εμείς?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

Αυτό εννοείς ρε συ;! :think:

Είπα και εγώ πότε πήγε ο Κανάκης σε κοινωνική εκπομπή!!! :headbang:

Υ.Γ.Κοίτα ο καθένας έχει άλλη οπτική,εμένα ο Κανάκης μου φαίνεται μέγας υποκριτής,ψεύτης και συμφεροντολόγος!!!
αυτο ειναι ειδησεις ρε καμμενε!!!
την εκπομπη του μακη δε την βρισκω!

Επισκέπτης
βαριεμαι να γραψω πολλα.
συμφωνω με το γκαττο.  :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Τι μας το ξαναβάζεις ρε Λου?Για να αποδείξεις τι?Ότι την είπε σε έναν βλάκα υπουργό?Και πίσω από τις κάμερες μπορεί να του έπαιρνε πίπες?Αυτό σχολιάσαμε εμείς?
κοιτα:η εικασια ειναι το : πίσω από τις κάμερες μπορεί να του έπαιρνε πίπες
το γεγονος ειναι:Ότι την είπε σε έναν βλάκα υπουργο

ποσοι το εχουνε κανει???ειτε υποκριτικα ειτε οχι....χωρις σατυρες κ μαλακιες.οργισμενος πραγματικα γτ ηταν μεσα στην φωτια.δε τα ελεγε απο την καρεκλα του στο στουντιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom