You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ράδιο Αρβύλα - Σεζόν 2024-25
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arturos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16
- Εμφανίσεις 960
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Βαθυ Πασοκ
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2024
- Like
- 260
- Πόντοι
- 20
Τι κωλοκαϊλα ρε συνάδελφε για το Ραδιο Αρβυλα?
Ο Στάθης είσαι και θες να μαθεις αν θα συνεχισουν για μια ακομα σεζον χωρίς εσενα?
(πλάκα κάνω, εννοειται)
Δεν ξέρω ουτε έχει τύχει να δω καποιο σποτακι που να τους προλογίζει στα comming soon.
Λογικά αν θα έχει κάτι θα δείξουν στο κανάλι που θα ειναι πριν αρχίσουν κατι ως πρόλογο
Ο Στάθης είσαι και θες να μαθεις αν θα συνεχισουν για μια ακομα σεζον χωρίς εσενα?
(πλάκα κάνω, εννοειται)
Δεν ξέρω ουτε έχει τύχει να δω καποιο σποτακι που να τους προλογίζει στα comming soon.
Λογικά αν θα έχει κάτι θα δείξουν στο κανάλι που θα ειναι πριν αρχίσουν κατι ως πρόλογο
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.993
- Πόντοι
- 9.297
Δεν έχω δει κατι . Παραδοσιακά δεν ξεκινάνε Σεπτέμβριο με το νέο πρόγραμμα του καναλιού αλλά τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου .
Τα προηγούμενα χρόνια ξεκινούσανε γύρω στις 8-10 Νοεμβρίου, ανάλογα πώς πέφτανε οι ημερομηνίες, όμως, από τις 15 Οκτωβρίου και μετά είχαν ήδη βγάλει το σχετικό σποτάκι του coming soon.
Επειδή φέτος (μέχρι στιγμής) δεν έχουν βγάλει κάποιο τέτοιο σποτάκι, γιαυτό αναρωτιέμαι κι εγώ μήπως δεν έχουν σκοπό να βγουν στον αέρα για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.
Όποιος φίλος ξέρει κάτι πιο συγκεκριμένο, παρακαλώ ας απαντήσει.
Επειδή φέτος (μέχρι στιγμής) δεν έχουν βγάλει κάποιο τέτοιο σποτάκι, γιαυτό αναρωτιέμαι κι εγώ μήπως δεν έχουν σκοπό να βγουν στον αέρα για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.
Όποιος φίλος ξέρει κάτι πιο συγκεκριμένο, παρακαλώ ας απαντήσει.
mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 244
- Πόντοι
- 21
Έχουν κουράσει πλέον. Το προιον τους ίδιο χρόνια τώρα. Απορώ πως τους βλέπει ο κόσμος ακόμα.
Έχουν κουράσει πλέον. Το προιον τους ίδιο χρόνια τώρα. Απορώ πως τους βλέπει ο κόσμος ακόμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.993
- Πόντοι
- 9.297
Προσπαθούν να αντιγράψουν τους Μonty Pythons ...έχουν και υλικό βέβαια με οσα γίνονται.Ποι γελοιοι γλυωδεις τυποι δεν υπαρχουν.
Δικαστες των παντων,ξερολες κλπ κλπ.
j_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2023
- Like
- 857
- Πόντοι
- 81
δεν φταιει που ειναι γελοιοι. Ειναι η υπερπροβολη. Τα παιδια πιο κατω το επιασανΠοι γελοιοι γλυωδεις τυποι δεν υπαρχουν.
Δικαστες των παντων,ξερολες κλπ κλπ.
Φτάνει με αυτούς....τους σιχαθηκε
Έχουν κουράσει πλέον. Το προιον τους ίδιο χρόνια τώρα.
Αλλά θα συμφωνήσω πως, έχουν κουράσει
mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 244
- Πόντοι
- 21
Περσινά ξινά σταφύλια.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.322
- Πόντοι
- 22.266
Αν υπήρχε ο Στάθης θα είχε ένα ενδιαφέρον ..να ανέβαζαν βιντεάκια του
Ο Κανάκης ειδικά είναι ΤΟ σύστημα. Πόσο αντισυστημικος να είναι ένας άνθρωπος που έχει εργαστεί σε συστημικά ΜΜΕ, έχει κάνει τις επιχειρήσεις του κτλ;Οι μεγαλύτερου υπερασπιστές του συστηματος.
Είναι και καλά κατά αλλά ...
Απλώς πουλάει στον μέσο χαζοβιολη Έλληνα επανάσταση στα λόγια, ένα εφηβικό "μου φταίνε όλοι" και κονομαει...
george_tzi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 5
- Like
- 439
- Πόντοι
- 301
Τους έχω βαρεθεί εδώ και χρόνια. Ένας τύπος σαν τον Κανάκη το παίζει τιμητής των πάντων και ηθικά ανώτερος. Από που κι ως που;
Ένας πανελίστας με μηδέν ταλέντο που δεν παράγει τίποτα πλέον. Μόνο παίρνει και σχολιάζει υλικό άλλων.
Παλαιότερα το ΑΜΑΝ ήταν δημιουργικό, όμως εκεί ήταν κι ο Καλυβάτσης
Ένας πανελίστας με μηδέν ταλέντο που δεν παράγει τίποτα πλέον. Μόνο παίρνει και σχολιάζει υλικό άλλων.
Παλαιότερα το ΑΜΑΝ ήταν δημιουργικό, όμως εκεί ήταν κι ο Καλυβάτσης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 40
- Εμφανίσεις
- 6K