Μια χαρά είναι η Ραχήλ Μακρή. Δεν της λείπει κάτι. Αυτή την γυναίκα δεν γίνεται να την έχεις αν δεν είσαι αυτό που λέμε ,,κάποιος,,. Αν υπάρχουν άλλες με ανάλογη εμφάνιση στο Μετάξι, νο πρόβλεμ. Πληρώνεις και κάνεις την δουλειά σου....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ραχήλ Μακρή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giant123
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 503
- Εμφανίσεις 100K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
...μαλάκαςΑυτή την γυναίκα δεν γίνεται να την έχεις αν δεν είσαι αυτό που λέμε ,,κάποιος...
(συμπληρώνω)
τι να την έχεις ρε φίλε?
άντε της ρίχνεις ένα κρύο και σούτ (στην καλύτερη περίπτωση)
...μαλάκας
(συμπληρώνω)
τι να την έχεις ρε φίλε?
άντε της ρίχνεις ένα κρύο και σούτ (στην καλύτερη περίπτωση)
Την έχεις δει ποτέ από κοντά ??
Μαρτυρας του Αυναν
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Like
- 276
- Πόντοι
- 36
περνιεται για ομορφη;Την έχεις δει ποτέ από κοντά ??
Μαρτυρας του Αυναν
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Like
- 276
- Πόντοι
- 36
α δηλαδη η συγκριση ειναι ή Ραχηλ ή Μεταξι; Στα λογια μου ερχεσαι, τετοιο επιπεδο ειναι πανω κατω.Μια χαρά είναι η Ραχήλ Μακρή. Δεν της λείπει κάτι. Αυτή την γυναίκα δεν γίνεται να την έχεις αν δεν είσαι αυτό που λέμε ,,κάποιος,,. Αν υπάρχουν άλλες με ανάλογη εμφάνιση στο Μετάξι, νο πρόβλεμ. Πληρώνεις και κάνεις την δουλειά σου....
περνιεται για ομορφη;
Είναι όμορφη. Σε όλο το ,,πακέτο,, δεν της λείπει κάτι. Μου φαίνεται δεν την έχεις δει από κοντά. Αν την δεις θα αλλάξεις γνώμη.
Σε αυτό που έγραψα για το Μετάξι ήταν γιατί κάποιος είχε γράψει πως εκεί έχει καλύτερες. Το ότι αυτές στο Μετάξι είναι πού... δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο και η Μακρή.
Μαρτυρας του Αυναν
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Like
- 276
- Πόντοι
- 36
αν δεν την εχω δει απο κοντα, αλλα εχω δει απο κοντα πολλες πολυ πιο ομορφες, ελληνιδες και ξενες, μετραει η γνωμη μου;Είναι όμορφη. Σε όλο το ,,πακέτο,, δεν της λείπει κάτι. Μου φαίνεται δεν την έχεις δει από κοντά. Αν την δεις θα αλλάξεις γνώμη.
Σε αυτό που έγραψα για το Μετάξι ήταν γιατί κάποιος είχε γράψει πως εκεί έχει καλύτερες. Το ότι αυτές στο Μετάξι είναι πού... δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο και η Μακρή.
drclaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2014
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
"Η φύση είναι σοφή. Όταν επέρχεται οποιαδήποτε είδους ανικανότητα ενός οργάνου, προσπαθεί να αντικαταστήσει τα αποτελέσματα της λειτουργίας του από άλλα όργανα λιγότερο ή περισσότερο σχετικά. Δεν μπορώ να σκεφτώ, βέβαια, ποιανού οργάνου δυσλειτουργία ή ανικανότητα αντικαθιστά η γλώσσα, παράγοντας δηλώσεις για τακτοποίηση της μισής Αθήνας ή η μύτη λαμβάνοντας αγχωμένες βαθιές εισπνοές από ένα γυναικείο παλτό…. Και για όσους δεν κατάλαβαν οι πιθανώς ανίκανοι μυρίζουν σαν τον σκύλο"
— Ραχήλ Μακρή, ελληνίδα βουλευτής
Μαρτυρας του Αυναν
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Like
- 276
- Πόντοι
- 36
για τη ραχηλ μιλαμε. Και για το οτι θεωρω οτι υπαρχουν παααρα πολλες πιο ομορφες απο την παρτη τηςΜιλάμε για την Ραχήλ Μακρή ή για το ποια είναι η ομορφότερη ελληνίδα ?? (ή ξένη)
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
πάντως η πτώση γωνίας στόματος δείχνει ή εγκεφαλικό ή νευροπάθεια
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.080
- Πόντοι
- 42.697
Καμαρώστε: Ο ψαριανός μυρίζει σαν κυνηγόσκυλο το παλτό της Ραχήλ, ο τατσόπουλος μπορεί και να ψάχνει τις τσέπες και οι υπόλοιποι χασκογελάνε σαν παιδάκια του δημοτικού. Ο ψαριανός παίζει να τράβηξε και καμία μαλακία στις τουαλέτες της Βουλής.
respect στον Ψαριανο
ανεβηκε κι αλλο στην εκτιμιση μου!
η δε Ραχηλ για πολλα
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
σαν τον δοκτωρ ζιβαγκο τυπε;πάντως η πτώση γωνίας στόματος δείχνει ή εγκεφαλικό ή νευροπάθεια
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Και παιρνουν και παχυλη παχυλη βουλευτικη αποζημιωσηΚαμαρώστε: Ο ψαριανός μυρίζει σαν κυνηγόσκυλο το παλτό της Ραχήλ, ο τατσόπουλος μπορεί και να ψάχνει τις τσέπες και οι υπόλοιποι χασκογελάνε σαν παιδάκια του δημοτικού. Ο ψαριανός παίζει να τράβηξε και καμία μαλακία στις τουαλέτες της Βουλής.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
του σεφερλή μάλλον εννοεις , γιατί του άλλου δεν το χω δει...σαν τον δοκτωρ ζιβαγκο τυπε;
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.080
- Πόντοι
- 42.697
ανετα την
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 176