Walter White
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Οσες πληρωμένες διαφημίσεις και αν κανει το βλαχαδερό σε διάφορα σιτες, παραμένει μια αμόρφωτη γύφτισσα με αδικαιολογητες φιλοδοξίες που την ξεπερνάνε κατα πολύ
Μπραβο. Αποθέωσε το τσόκαρο.
Μπραβο ρε ΚΟΥΚΛΑΡΑ μου.Ετσι μπραβο.
Το κάθε μαλακιστηρι συκοφαντει οποιον γουσταρει εις το ονομα της ελευθεριας και αρχιδια.
Μαζι σου ΡΑΧΗΛ.
Μπραβο. Αποθέωσε το τσόκαρο.
Κατσε ρε ΑΛΕΞΗ,ο κάθε μαλακας γραφει ότι του κατεβει,βριζει και αμα το πας στο δικαστηριο,κλαει σαν παρθενα.Μπραβο. Αποθέωσε το τσόκαρο.
Καλα τους εκανε ρε
Ποια ελευθερια του τυπου και πρασινα αλογα
Προπαγανδα κανουν ολοι οι πληρωμενοι δημοσιογραφισκοι με εντολες αναλογων των συμφεροντων των αφεντικων τους
Πιστευει κανεις σημερα στην ελευθερια του τυπου σε μια χωρα που εχουν ξεπουληθει τα παντα το γλυψιμο παει συννεφο και μονος στοχος ειναι η κονομα ?
Δεν την παω την Ραχηλ αλλα εδω καλα τους κανει !!!!
το προβλημα του χασοδικη ειναι οτι η ραχηλ πηρε αλλο δικηγορο και δεν την πιρφορισε ;)Κατσε ρε ΑΛΕΞΗ,ο κάθε μαλακας γραφει ότι του κατεβει,βριζει και αμα το πας στο δικαστηριο,κλαει σαν παρθενα.
Αμα εισαι μαγκας και είναι αληθεια αυτά ,τι φοβάσαι,αποδειξε τα.
Μπραβο ρε ΚΟΥΚΛΑΡΑ μου.Ετσι μπραβο.
Το κάθε μαλακιστηρι συκοφαντει οποιον γουσταρει εις το ονομα της ελευθεριας και αρχιδια.
Μαζι σου ΡΑΧΗΛ.
Bρε αδελφε, τι μου λες δηλαδη?Κατσε ρε ΑΛΕΞΗ,ο κάθε μαλακας γραφει ότι του κατεβει,βριζει και αμα το πας στο δικαστηριο,κλαει σαν παρθενα.
Αμα εισαι μαγκας και είναι αληθεια αυτά ,τι φοβάσαι,αποδειξε τα.
αμα αρχιζε η κεαλογιαννενα μηνυσεις στα μελη του μπου που ξεροχυνουν για παρτη της, θα την εκπροσωπουσες δωρεαν?Bρε αδελφε, τι μου λες δηλαδη?
Τον Σαμαρα τον βριζουν ολοι απο το πρωι ως το βραδυ σε ολα τα εντυπα και ολα τα σάιτ.
Πρεπει να αρχισει τις μηνυσεις δηλαδη?
Άλλο ρε φιλε η πολιτικη μιας κυβερνησης κι άλλο να σου λενε ότι σχεδιασες κακουργήματα.Bρε αδελφε, τι μου λες δηλαδη?
Τον Σαμαρα τον βριζουν ολοι απο το πρωι ως το βραδυ σε ολα τα εντυπα και ολα τα σάιτ.
Bρε αδελφε, τι μου λες δηλαδη?
i know ;)Tι λες τωρα ρε Μέμαρε.
Αν ηταν να αναλαβω υποθεσεις της Ολγας, θα πληρωνα κιολας απο πανω.
Tι λες τωρα ρε Μέμαρε.αμα αρχιζε η κεαλογιαννενα μηνυσεις στα μελη του μπου που ξεροχυνουν για παρτη της, θα την εκπροσωπουσες δωρεαν?
Οσες πληρωμένες διαφημίσεις και αν κανει το βλαχαδερό σε διάφορα σιτες, παραμένει μια αμόρφωτη γύφτισσα με αδικαιολογητες φιλοδοξίες που την ξεπερνάνε κατα πολύ
πολιτικο σκουπιδι ιδιου επιπεδου με τον ψεκασμενο προεδρο της
βρίζουν τον Σαμαρά;;; τι άλλο θα ακούσουμε εδω μέσα. Τον υμνούν θέλεις να πεις το ΜΕΓΚΑ και το ΣΚΑΙ απο το πρωί μέχρι το βραδυ για να τους σβήνει τα χρέη και να τους δανείζει ξανάBρε αδελφε, τι μου λες δηλαδη?
η Ραχηλ είναι απ' τα αγαπημενα παιδια του site τυπε