thomas115656
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 690
- Πόντοι
- 996
απο οτι ξερω θα εχει πολλες κοπελες οπως οι κουκλες για τους λατρεις στα event.θυμηζει το παλιο στρας ...
διπλα απο τις κουκλες για οσους ξερουν ...
απο οτι ξερω θα εχει πολλες κοπελες οπως οι κουκλες για τους λατρεις στα event.θυμηζει το παλιο στρας ...
διπλα απο τις κουκλες για οσους ξερουν ...
θα πας εσυ?
δεν εχω πολυ χρονο αυτο τον καιρο λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων.θα πας εσυ?
δεν εχω πολυ χρονο αυτο τον καιρο λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων.
καποια στιγμη θα παω ομως φαινεται καλο.
γελοιο υποκειμενο η νικολ παει παντου μονη και δεν θελει συνοδο.εχει επαγγελματικες υποχρεωσεις, τρεχει την νικολ απο πελατη σε πελατη. ρε μαλακα του ξαδερφου σου ειναι το μαγαζι ? προμοταρεις σα μαλακας, ο αλλος κατεβηκε απο το χωριο του και ηταν κλειστο, σα δε ντρεπεσαι ντροπη του φορουμ
να πας στη σατωβριανδου να μαζεψεις την νικολ
ρωτα στο facebook οτι απορια εχεις στην σελιδα του.8α εχει cd/trans ή το αλλαξαν το τροπαριο ?
απο οτι ξερω θα εχει πολλες κοπελες οπως οι κουκλες για τους λατρεις στα event.
Μαλακα ο εκτορ λοπεζ εισαιδειτε ρε κατι σελιδες πισω. στημενο ειναι το σκινικο
απο εξω τι να δεις απο μεσα να μας πεις .τρανς ΑΝΤΑπερασα την παρασκευη το βραδυ απο εκει , δεν ειδα να κινιεται κατι αν και δεν ειδα πολυ γιατι ημουν με μια φιλη μ και εκανα τον κινεζο. εξω απο το μαγαζι(;) παιχτηκε ρομαντικο σκηνικο με 2 πρεζακια που ο ενας εκλεψε τον αλλον
φιλε που κανουμε αίτηση για να διαφημισουμε το μαγαζί;Πρέπει να πληρώνει καλά ε;Το παρτυ της πεμπτης θα τα εχει ολα ή μηπως τα απολυτως απαραιτητα;;;;
Καθε τρανς cross που θα φοραει τα απολυτως απαραιτητα θα εχει 2 ποτα δωρο και η καλυτερη παρουσια της βραδιας μια σαμπανια!!!!!
Ετοιμαστειτε να βγειτε απ τα ρουχα σας!!!!!
αυτο γραφει η σελιδα στο facebook!!!!!!
μια χαρα θες να γινεις και εσυ μετοχος.φιλε που κανουμε αίτηση για να διαφημισουμε το μαγαζί;Πρέπει να πληρώνει καλά ε;
Πείτε μου οτι εχετε δει πιο όμορφες γοβες
την πεμπτη που μας περασε?Το παρτυ της πεμπτης θα τα εχει ολα ή μηπως τα απολυτως απαραιτητα;;;;
Καθε τρανς cross που θα φοραει τα απολυτως απαραιτητα θα εχει 2 ποτα δωρο και η καλυτερη παρουσια της βραδιας μια σαμπανια!!!!!
Ετοιμαστειτε να βγειτε απ τα ρουχα σας!!!!!
αυτο γραφει η σελιδα στο facebook!!!!!!