pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Αφού είναι ζώον ρε...και δεν λυπάμαι αυτήν...τον χορηγό της λυπάμαι που επένδυσε σε αυτήν.....ουτε ενα μουνι ουτε ενα βυζι τπτ μονο λογια και παραθεσεις
Αφού είναι ζώον ρε...και δεν λυπάμαι αυτήν...τον χορηγό της λυπάμαι που επένδυσε σε αυτήν.....ουτε ενα μουνι ουτε ενα βυζι τπτ μονο λογια και παραθεσεις
2945 επισκέπτες και 399 μέλη και εδώ είναι οι 28 από τους 3344
Αφού είναι ζώον ρε...και δεν λυπάμαι αυτήν...τον χορηγό της λυπάμαι που επένδυσε σε αυτήν.....
Θα βγω γυμνητι θα φορεσεις?
Ελα γλυκιε μου χαρε να με παρεις που μας κανεις οτι θελεις.....τα 99 μέλη ήμουν εγώ.
Αφου ειχα βαλει στο γυμναστηριοθρεντ κοιλιακους και βυζακι βρεποτε θα πεθανουν αυτοι οι χορηγοι να δουμε κ εμεις κανα βυζακι γυμνασμενο οεο?????
Αφου ειχα βαλει στο γυμναστηριοθρεντ κοιλιακους και βυζακι βρε
:o :o :o :o :o :o :o :oναι αλλα δεν ειναι δικοι σου οι βυζοι
Mα το αντίθετο....οι χορηγοί επικροτούν την προβολή βύζου στο φιλοθεάμον κοινό.ποτε θα πεθανουν αυτοι οι χορηγοι να δουμε κ εμεις κανα βυζακι γυμνασμενο οεο?????
Tου λαού. ;):o :o :o :o :o :o :o :o
Ποιανου ειναι???????
:o :o :o :o :o :o :o :o :o
:o :o :o :o :o :o :o :o
Ποιανου ειναι???????
:o :o :o :o :o :o :o :o :o
Θα βγω γυμνη
Ελα γλυκιε μου χαρε να με παρεις που μας κανεις οτι θελεις.....
Βρε οχι εδω στο γυμναστηριοθρεντ την δικια μου φωτο που την ειχα βαλει τον μαιο ;)της σβετλανας
Tου λαού.
Μα με το δρεπανι σε θελω BDSM θελω με τον χαρο μου... αχχχχχχχχ :-*αααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
μου φαίνεται πως ο χάρος το δρεπάνι
στην άκρη για λίγο θα αφήσει
γιατί μου φαίνεται πως έχει αγαπήσει.....
Βρε οχι εδω στο γυμναστηριοθρεντ την δικια μου φωτο που την ειχα βαλει τον μαιο ;)
Μα με το δρεπανι σε θελω BDSM θελω με τον χαρο μου... αχχχχχχχχ :-*
nopμια ξανθια θυμαμε. αυτη λες?
Βρε οχι εδω στο γυμναστηριοθρεντ την δικια μου φωτο που την ειχα βαλει τον μαιο ;)
Πες μου που και ποτε να ρθω να με παρειςςςςςςςςςςςςςςνα το γυαλίσω τότες.......να είναι ωραίο, μάρτυρας της αγάπης μας.