You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Pulse νέο strip club στα λαδάδικα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikmech
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 33
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Δώσε το καλλιτεχνικό της για να καταλάβουνειναι και η βιβιαν εκει απο το πλατινουμ...ξανθια σωματαρα και μουναρα..μικαελα βιβιαν πανε μαζι αυτες!!
Δε δουλεύει σα Βίβιαν ποτε
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
σαν βιβιαν δουλευε παντοτε!!Δώσε το καλλιτεχνικό της για να καταλάβουν
Δε δουλεύει σα Βίβιαν ποτε
Ίσως ποστάρω σε λάθος thread αλλά θυμάται κανείς μια marlen που δούλευε στο platinum πριν πολλά χρόνια;Νομίζω αργότερα την είχε πάρει το μάτι μου σε τσόντα του σειρηνάκη.Δεν νομίζω να δουλεύει ακόμα αλλά ήταν μεγάλη καύλα.
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Ισχύει. Όχι του Σειρηνάκη όμως. Την ταινία την λέγαν SexalonikiΊσως ποστάρω σε λάθος thread αλλά θυμάται κανείς μια marlen που δούλευε στο platinum πριν πολλά χρόνια;Νομίζω αργότερα την είχε πάρει το μάτι μου σε τσόντα του σειρηνάκη.Δεν νομίζω να δουλεύει ακόμα αλλά ήταν μεγάλη καύλα.
ριξε μια ματια στο ληξιαρχειο μηπως συγχωρεθηκε η θεια ...δουλευε σκληρα , πρεπει να βγηκε σε πληρη συνταξη αν και τα ετρωγε σε κακες συνηθειεςΊσως ποστάρω σε λάθος thread αλλά θυμάται κανείς μια marlen που δούλευε στο platinum πριν πολλά χρόνια;Νομίζω αργότερα την είχε πάρει το μάτι μου σε τσόντα του σειρηνάκη.Δεν νομίζω να δουλεύει ακόμα αλλά ήταν μεγάλη καύλα.
αφου ολα αυτα εχουν αδειες με το μηναΣύμφωνα με πληροφορίες από εξέχων μέλος του υποκόσμου το κατάστημα κλείνει προσωρινά και ίσως οριστικά !!!
κατι σαν δωρεαν δοκιμαστικες περιοδους , οταν ληξει το τζαμπα ληγει και το πανηγυρι
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
αυτοί δεν το γύρισε σε βίζιτα τύπου σίτι τουρ???ριξε μια ματια στο ληξιαρχειο μηπως συγχωρεθηκε η θεια ...δουλευε σκληρα , πρεπει να βγηκε σε πληρη συνταξη αν και τα ετρωγε σε κακες συνηθειες
δε ξερω αδερφε , αφου και να με πληρωνε δεν την επαιρνα τη γιαλατζη γαλλιδα απο β.αφρικηαυτοί δεν το γύρισε σε βίζιτα τύπου σίτι τουρ???
zaxoulinos8872
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα και απο εμένα.έχει κλείσει τελικά το μαγαζί.αν ναι ποιός ξέρει να μου πει που πήγε το δίδυμο Μιχαέλα και Γκαμπριέλα????
Ευχαριστώ προκαταβολικως.
Ευχαριστώ προκαταβολικως.
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Μιχαελα ροδο γκαμπριελα πρεπει να ειναι le cabaret
Αν Γκαμπριελα λετε μια ρωσσιδα με τεραστιο πλαστικο βυζι και καταξανθο μακρυ μαλλι, εκει ειναι