Νέα

Πτώση του ποσοστού ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ στην Ελλάδα από την κρίση και μετέπειτα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.540
Πόντοι
2.696
Μα γι΄αυτό έκαναν Brexit κυρίως... Γέμισαν οι δρόμοι με Βούλγαρους και Ρουμάνους γύφτους που ζητιανεύουν και παίρνουν επιδόματα, όπως και γενικά με κάθε καρυδιάς καρύδι από το πρώην Ανατολικό Μπλοκ, που πάλι παίρνουν επιδόματα, μου έλεγε ο αδερφός μου που είναι εκεί... Αλλά και από το 2010 (και λίγο πιο πριν), πήγαν από εδώ Έλληνες που αν γυρίσουν πίσω θα τους βάλλουν φυλακή για χρέη σε τράπεζες και δημόσιο (αν δεν τους πυροβολήσουν μαφιόζοι)... Άσε τους Αλβανούς που εκεί κάνουν χρυσές δουλειές με την διακίνηση... Πακιστανούς και Ινδούς (και λίγους μαύρους), είχαν πάντα λόγω αποικιών...
Δεν έχεις άδικο... Βλέπε ταινία Κουρδιστό Πορτοκάλι, Trainspotting και παρόμοια...

Τελευταία τροποποίηση:

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.540
Πόντοι
2.696
Παίρνω στοιχεία από σημερινό άρθρο (24/4/2025) .

Η ιδιοκατοίκηση , αναφέρει το παραπάνω ήταν στο 84.6% το 2005
και σήμερα, το 2025 είναι στο 69.6% πανελλαδικά ... και στην αττική ειδικά .... στο 64% .

Προσεκτικότερη ανάγνωση ... εξηγεί ξεκάθαρα ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ πλασματική ΜΕΙΩΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ , επειδή την περίοδο 2005-2009
επειδή πιτσιρικάδες έφευγαν από τα πατρικά ... και πήγαιναν να μείνουν μόνοι σε ενοικιαζόμενα σπίτια.

Αν ψάξει κανείς , όντως πριν το 2005, γύρω στο 2000 το ποσοστό ιδιοκατοίκησης ΗΤΑΝ ΣΤΟ 92% .

Συνεχίζοντας την ανάγνωση ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
σε όσους δεν είναι έμμισθα σκουλήκια ή σκατόψυχα καθίκια , ότι

συνεχώς χάνονται σπίτια ελλήνων και πάνε κυρίως σε funds και ΞΕΝΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ Ε.Ε !!!!!!!!

Οι περιουσίες των ελλήνων χάνονται συνεχώς.
Ολοκληρώνεται το σχέδιο να μην έχουν ούτε σπίτι
για να γίνουν αγόγγυστα οι κολίγοι του μέλλοντος που θα δουλεύουν 365d/18h
για να μην ψοφήσουν στο δρόμο .
Όλα αυτά που λες έτσι είναι... Έχω γνωστό που δουλεύει εργάτης σε φούρνο για να φτιάξει ένα διαμέρισμα που κληρονόμησε και να το πουλήσει σε Κινέζο γιατί έχει ανάγκη από μετρητά... Είχα μιλήσει με αλλοδαπή που μου είπε ότι όλα τα διαμερίσματα που μένει στην Καλλιθέα ανήκουν σε Κινέζους και Ρώσους...
Όμως η εξήγηση για την μείωση της ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα είναι απλή πιστεύω...
Οι παλαιότεροι έκαναν το σκατό τους παξιμάδι, πούλαγαν χωράφια και οτιδήποτε άλλο για να κάνουν ένα σπίτι ή όσα μπορούσαν για τα παιδιά και τα εγγόνια τους...
Με την πάροδο του χρόνου και τον ερχομό των καινούριων απογόνων - κληρονόμων, οι υφιστάμενες, ήδη υπάρχουσες περιουσίες, διαιρούνταν σε περισσότερα κομμάτια, που και αυτοί έκαναν άλλους και πάει λέγοντας... Όμως η αρχική περιουσία παρέμενε ίδια ή αύξανε με χαμηλότερους ρυθμούς από την δημιουργία απογόνων, αφού οι συνθήκες δεν ευνοούν γενικά με την πάροδο του χρόνου, την δημιουργία μιας έστω μέσης μικροαστικής περιουσίας, αλλά σε γενικό βαθμό την μείωσή της...
Οι απόγονοι (δεν έχει σημασία σε ποια γενιά) λοιπόν της αρχικής περιουσίας που κάποτε προσμετρούσε στην ιδιοκατοίκηση, τώρα (εδώ και δεκαετίες) είναι ενοικιαστές στέγης, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνουν ΑΣΤΕΓΟΙ...

Τελευταία τροποποίηση:

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.540
Πόντοι
2.696
ολα τα παραπανω προβληματα εχουν αναγνωριστει κι εχουν προταθει λυσεις απο τρίτα κόμματα αλλά:
- Είναι χαμηλού κύρους σε σχέση με τα μεγάλα (με ό,τι αυτό συνεπάγεται)
- Τα μεγάλα κόμματα τα κανουν να φαινονται μειωμενου κυρους
- Τους επισυνάπτονται επίθετα (πχ γραφικός φασίστας κλπ) ώστε να πετύχουν τα παραπανω

Κι ο λαουτζίκος τρώει το παραμύθι. Ξυπνα.

Παραδειγμα διαλογου:
1 Υπαρχει ελλειψη γιατρών σε νησια ή καθητητων σε σχολεια, ας απολύσουμε τους αργόμισθους δημοτικους συμβουλους υπαλλήλους, δημόσιους υπαλήλους, τριτοτέταρτους υπαλλήλους στα κόμματα κλπ κλπ
2 Ποιος το προτεινε;
3 Ο ταδε
4 Ο ταδε ειναι φασίστας
Εξηγήστε μου για ποιο πούστη λογο αφου ειπωθει το 1 να παμε στο 2. Τι σημασια εχει ποιος το ειπε εφοσον ολοι συμφωνειτε με το 1
Ελπίζω να μην εννοείς Ελλαδέμπορους και Χριστιανέμπορους όπως ο Βελόπουλος, που λένε προδότες και μειοδότες όσους δεν κάνουν παιδιά και δεν θέλουν πόλεμο με την Τουρκία... Τύπους που πουλάνε τα χειρόγραφα του Ιησού, Τελοπόν και Εντερικόν και φάρμακο για την φαλάκρα ενώ οι ίδιοι είναι φαλακροί...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.787
Πόντοι
5.506
Eσυ είσαι ο πανηλίθιος αλλά και η γκαρσονα.
Εγω παντως πορτα σε μπουρδελο δεν εχω φαει ποτε. Να καθεσαι να ξεροσταλιαζεις τα πακια που μπαινοβγαινουν να πηδηξουν και να σου τρεχουν τα σαλια.

Αγαμιδη.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.375
Πόντοι
3.556
Ρε βλακακο...ποσα κομπλεξ κουβαλας ρε κακομοιρογλου??
Που νομιζεις οτι ολος ο κοσμος γυρναει γυρω απο το αθλιο κουφαρι σου:jerking:
Αλλη δουλεια δεν ειχα μαλακακο να ασχολουμαι με εναν κλεφτοκοτα κομπογιαννιτη...
Σε γλενταμε λιγο για να γελαμε σαν το ζανκλο και εσυ μου την ειδες περσονα...κοπρογατο..
Μου την έπεφτε μια χοντρή κάποτε, νεγρα και άσχημη.

Καθόμουν με τους φίλους μου και γελάγαμε με αυτά που έλεγε και το θράσος της. Έλεγε «εγώ είμαι πραγματική γυναίκα, τι να τις κάνεις τις κοκκαλιάρες και διάφορα τέτοια» . Το άκουσε αυτή και έλεγε για να με συζητάς κατά βάθος με ποθεις

Έτσι και ο τραβελοχυμενος και χιλιογαμημενος Λάκης με τη σοδομισμενη σουφρα νομίζει πως ζηλεύουμε επειδή γελάμε με το άθλιο κουφάρι του. Επειδή ντρεπόμαστε που πήγε σε πουτανοξενοδοχειο και έφερε τη μάνα του να του πληρώσει τη βίζιτα. Επειδή δε σεβάστηκε ούτε την οικογένεια του , και επειδή δεν έχει πάει ποτέ με γυναίκα στο τζάμπα.

Αστον σαν τη χοντρή να πιστεύει τις μαλακιες του μη αυτοκτονήσει και το έχουμε και βάρος στη συνείδηση που θα μείνει ένα ψοφίμι λιγότερο

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.132
Πόντοι
206
Για ποια πτώση ίδιοκατοίκησης μιλάτε εδώ όταν σχεδόν όλοι έχουν ένα κύριο σπίτι και ακόμα ένα δύο που τα νοικιάζουν και εισπράττουν ενοίκια.

Και μιλάω για μια ελαχιστη κατάσταση γιατί άλλοι έχουν υπερδιπλάσια.

Πώς νομίζετε ότι όλοι κυκλοφορούν με καινούρια αυτοκίνητα; Από τα νοικια που εισπράττουν.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.715
Πόντοι
2.356
Στον εργασιακο τομεα. Εχω φιλο Ελληνα χειρουργο που εργαζεται στη Γερμανια και επειδη ειναι αγαμος, του κρατανε το 40% του ετησιου εισοδηματος του για να το δινουν επιδοματα σε διαφορους τεμπεληδες και παρασιτικους. Γουσταρεις να εργαζεσαι για 100.000 ανα ετος πχ και να σου κρατανε τα 40 χιλιαρικα;
Aυτό είναι απίστευτα παράλογο

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.505
Πόντοι
3.506
Mεγάλη συζήτηση αδελφέ. Αυτά ήταν επιχειρήματα των Brexiteers και έπεισαν πολύ κόσμο. Όντως, υπήρχαν κάποιοι που την ψάχνανε με τα επιδόματα. Αν θες τη γνώμη μου μιλάμε για μειοψηφία αλλά το θέμα ήταν βούτυρο στο ψωμί τύπων σαν τον Φάρατζ που πήραν την τρίχα και την κάνανε τριχιά. Έρευνες πάντως έδειχναν ότι οι περιοχές που είχαν περισσότερους μετανάστες από την Ανατολική Ευρώπη είχαν μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης. Όσο για τη διακίνηση, σιγά που περίμεναν οι Άγγλοι τους Αλβανούς για να διακινήσουν και να την πίνουνε, αυτοί την πίνανε από τα 1960s, μέχρι στην Ελλάδα που είχε τότε Χούντα έρχονταν και την πίνανε στα Μάταλα, τη Μύκονο κλπ. Φαντάσου πόσο καλοί στην παπάτζα είναι οι λαϊκιστές όμως που έχουν πείσει κόσμο στην Αγγλία ότι για τη μαστούρα το πρόβλημα είναι οι Αλβανοί.

Δεν τους γούσταραν τους Πολωνούς οι Αγγλοι και τώρα μετά το Brexit τραβάνε πουτσότριχες,η Πολωνία σε πέντε χρόνια τους έχει ξεπεράσει οικονομικά και οι Αγγλοι μένουν με τα πάκια και τους τριτοκοσμικούς.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.708
Πόντοι
1.446
Δεν τους γούσταραν τους Πολωνούς οι Αγγλοι και τώρα μετά το Brexit τραβάνε πουτσότριχες,η Πολωνία σε πέντε χρόνια τους έχει ξεπεράσει οικονομικά και οι Αγγλοι μένουν με τα πάκια και τους τριτοκοσμικούς.

H οικονομία του UK δε μπορεί να συγκριθεί με της Πολωνίας σαν δομή. Ο Τασκ το ξέρει, αλλά Πολωνός πολιτικός είναι xαϊδεύει το πόπολο του παίζοντας με τα νούμερα. Με όρους GDP/C αν συνεχιστεί η πορεία αυτή ίσως η Πολωνία όντως ξεπεράσει το UK σε κάποια χρόνια, παίζει ρόλο και το ότι το UK κερδίζει πληθυσμό, ενώ η Πολωνία χάνει. Αυτό που δεν βλέπεις στο GDP/C του UK είναι το GFI που στην περίπτωση του UK λόγω της ιστορίας της χώρας είναι κάποιες εκατοντάδες δις το χρόνο (κανείς δε μπορεί να μετρήσει πόσο ακριβώς). Αυτό δεν υπολογίζεται στο GDP αλλά είναι εισόδημα τύπων που μένουν και καταναλώνουν στο UK.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.505
Πόντοι
3.506
H οικονομία του UK δε μπορεί να συγκριθεί με της Πολωνίας σαν δομή. Ο Τασκ το ξέρει, αλλά Πολωνός πολιτικός είναι xαϊδεύει το πόπολο του παίζοντας με τα νούμερα. Με όρους GDP/C αν συνεχιστεί η πορεία αυτή ίσως η Πολωνία όντως ξεπεράσει το UK σε κάποια χρόνια, παίζει ρόλο και το ότι το UK κερδίζει πληθυσμό, ενώ η Πολωνία χάνει. Αυτό που δεν βλέπεις στο GDP/C του UK είναι το GFI που στην περίπτωση του UK λόγω της ιστορίας της χώρας είναι κάποιες εκατοντάδες δις το χρόνο (κανείς δε μπορεί να μετρήσει πόσο ακριβώς). Αυτό δεν υπολογίζεται στο GDP αλλά είναι εισόδημα τύπων που μένουν και καταναλώνουν στο UK.

Δεν το λέει μόνο Τουσκ αλλά και οι ίδιοι οι Αγγλοι.

Οι Πολωνοί απεδείχθησαν δυνατοί,σκληρά καρύδια.Αν δεν έχεις μηχανισμό να τους απομυζάς σε στυλ αποικία,σε έφαγαν λάχανο.
Ηρθαν μαζικά Αγγλία μετά το 2004 ανέβασαν το ΑΕΠ και την είδαν άρχοντες οι Αγγλοι οτι μπορούν να τους διώξουν.Τώρα έχουν σκυλομετανιώσει αφού οι Πολωνοί επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη και ανορθώνουν την Πολωνία.Ενώ οι Βρετανοί αναγκάζονται να εισάγουν μιλιούνια τριτοκοσμικών να κάνουν τις δουλειές και παρακμάζουν διαρκώς.

Edifier

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2025
Like
197
Πόντοι
1
Οταν δεν υπαρχει πληρης αληθινη πληροφορηση για ενα θεμα και τα μονα που ξερουμε ειναι αυτα που λενε οι διαφοροι σε κομματα καναλια εφημεριδες ραδιο και διαδικτυο θεωρω οτι απεχουμε παρα πολυ απο την αληθεια και του οτι οντως συμβαινει.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.708
Πόντοι
1.446
Δεν το λέει μόνο Τουσκ αλλά και οι ίδιοι οι Αγγλοι.
Aυτό δεν είναι "οι Άγγλοι" ρε bro είναι ένας επενδυτής Άγγλος, σαν να λες ότι επειδή είπε κάτι ένας Έλληνας investor το λένε "οι Έλληνες". Anyway.
Με όρους GDP μπορεί να τους ξεπεράσουν σε κάποια χρόνια, ΟΚ.
Αλλά για το UK το GDP/C είναι πλασματικό, για όλες τις χώρες είναι σε κάποιο βαθμό, αλλά για το UK παραείναι για λόγους που έχουν να κάνουν με το που και πώς παράγεται το αγγλικό εισόδημα και το γιατί ένα σημαντικό μέρος του δεν μπαίνει στο GDP του UK. Aν το ψάξεις λίγο θα το καταλάβεις.

Τελευταία τροποποίηση:

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.857
Πόντοι
216
Οταν δεν υπαρχει πληρης αληθινη πληροφορηση για ενα θεμα και τα μονα που ξερουμε ειναι αυτα που λενε οι διαφοροι σε κομματα καναλια εφημεριδες ραδιο και διαδικτυο θεωρω οτι απεχουμε παρα πολυ απο την αληθεια και του οτι οντως συμβαινει.

Έχω διαβάσει σχόλια κάτω από βίντεο στο youtube που περίμενες να είναι μοιρασμένα, αντίθετα το 99% αναθεμάτιζαν το brexit και την απομόνωση στην οποία οδηγήθηκαν οι απλοί Βρετανοί από την Ευρωπαική Ένωση. Θέλει ο άλλος πχ ο 30ρης να πάει να δουλέψει Ισπανία, Γαλλία, κλπ και χρειάζεται βίζα. Ειδικά για τους Βρετανούς που είναι από τη φύση τους ταξιδευτές, κάτι τέτοιο είναι μη αποδεκτό

Edifier

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2025
Like
197
Πόντοι
1
Έχω διαβάσει σχόλια κάτω από βίντεο στο youtube που περίμενες να είναι μοιρασμένα, αντίθετα το 99% αναθεμάτιζαν το brexit και την απομόνωση στην οποία οδηγήθηκαν οι απλοί Βρετανοί από την Ευρωπαική Ένωση. Θέλει ο άλλος πχ ο 30ρης να πάει να δουλέψει Ισπανία, Γαλλία, κλπ και χρειάζεται βίζα. Ειδικά για τους Βρετανούς που είναι από τη φύση τους ταξιδευτές, κάτι τέτοιο είναι μη αποδεκτό
Το τι πραγματικα παιζεται στη καθε περιπτωση δεν θα το μαθουμε ποτε τυπε. Το ξερουν αυτοι που κινουν τα νηματα και σε καποιο μικρο βαθμο και οι μαριονετες τους.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.505
Πόντοι
3.506
Aυτό δεν είναι "οι Άγγλοι" ρε bro είναι ένας επενδυτής Άγγλος, σαν να λες ότι επειδή είπε κάτι ένας Έλληνας investor το λένε "οι Έλληνες". Anyway.
Με όρους GDP μπορεί να τους ξεπεράσουν σε κάποια χρόνια, ΟΚ.
Αλλά για το UK το GDP/C είναι πλασματικό, για όλες τις χώρες είναι σε κάποιο βαθμό, αλλά για το UK παραείναι για λόγους που έχουν να κάνουν με το που και πώς παράγεται το αγγλικό εισόδημα και το γιατί ένα σημαντικό μέρος του δεν μπαίνει στο GDP του UK. Aν το ψάξεις λίγο θα το καταλάβεις.

Ποιος επενδυτής?Εδώ το είπε ο Στάρμερ που είναι τώρα πρωθυπουργός.

Εγινε συζήτηση στην Αγγλία για αυτό το θέμα.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.708
Πόντοι
1.446
Εδώ το είπε ο Στάρμερ που είναι τώρα πρωθυπουργός.

Το τι λένε οι πολιτικοί σε μια Χ στιγμή έχει σκοπιμότητα που λέγεται, το θέμα είναι να μπορείς να διαβάσεις λίγο ποιος λέει τι, σε ποιους και για ποιο λόγο.
Αυτό θέλει και μια γνώση της κοινωνίας, πώς π.χ. λειτουργεί η συλλογική ψυχολογία μιας χώρας που κάποτε ήταν αυτοκρατορία και τώρα δεν είναι, είναι hues που δεν μπορείς να τα πιάσεις πολύ εύκολα from the outside. Αν εσύ θες να παίρνεις την κάθε δήλωση κάθε υποψήφιου πρωθυπουργού τοις μετρητοίς, ΟΚ, it's your choice, οι πολιτικοί τύπους που να λειτουργούν έτσι θέλουν.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.505
Πόντοι
3.506
Το τι λένε οι πολιτικοί σε μια Χ στιγμή έχει σκοπιμότητα που λέγεται, το θέμα είναι να μπορείς να διαβάσεις λίγο ποιος λέει τι, σε ποιους και για ποιο λόγο.
Αυτό θέλει και μια γνώση της κοινωνίας, πώς π.χ. λειτουργεί η συλλογική ψυχολογία μιας χώρας που κάποτε ήταν αυτοκρατορία και τώρα δεν είναι, είναι hues που δεν μπορείς να τα πιάσεις πολύ εύκολα from the outside. Αν εσύ θες να παίρνεις την κάθε δήλωση κάθε υποψήφιου πρωθυπουργού τοις μετρητοίς, ΟΚ, it's your choice, οι πολιτικοί τύπους που να λειτουργούν έτσι θέλουν.

Είναι σημαντικό γιατί τους Πολωνούς τους βρίζανε όλοι τους θεωρούσανε όλοι άχρηστους,άξεστους κτλ.Γερμανοί προ του πολέμου,στη συνέχεια Ρώσοι μετά οι Αγγλοι δεν τους θέλουνε.Και οι Πολωνοί τους ξεφτιλίζουν τους βάζουν τα γυαλιά.Γίνεται δυνατό το αδιαννόητο να ξεπερνάει σλαβική χώρα οικονομικά χώρες της Δύσης.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.510
Πόντοι
6.056
Είναι σημαντικό γιατί τους Πολωνούς τους βρίζανε όλοι τους θεωρούσανε όλοι άχρηστους,άξεστους κτλ.Γερμανοί προ του πολέμου,στη συνέχεια Ρώσοι μετά οι Αγγλοι δεν τους θέλουνε.Και οι Πολωνοί τους ξεφτιλίζουν τους βάζουν τα γυαλιά.Γίνεται δυνατό το αδιαννόητο να ξεπερνάει σλαβική χώρα οικονομικά χώρες της Δύσης.

Αρχηγέ για πες με δυο λόγια,τι κανουν καλύτερα οι Πολωνοί σε σχέση με τους άλλους κι έχουν γίνει η πρώτη χώρα στην Ευρώπη;

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.708
Πόντοι
1.446
Tι να σου πω ρε παίκτη, δεν έχω γνωρίσει και πάρα πολλούς. Στην Αγγλία δε νομίζω ότι τους θεωρούν άχρηστους αλλά το αντίθετο, λίγο brutal και συντηρητικούς μάλλον. Είναι πιστεύω λίγο περίεργοι, και άμπαλοι με τις γκόμενες. Eίχα παλιά έναν σε ένα team που ήταν και κάπως θρήσκος, επειδή ήμουν senior μου μιλούσε λες και έβλεπε τον Πάπα, του λέω κούλαρε λίγο ρε παίκτη, σε λίγο θα μας φιλήσεις και το χέρι, μου λέει "Όχι, στην Πολωνία μαθαίνουμε να σεβόμαστε τις ιεραρχίες" και κάτι τέτοια. Καλά, του λέω, ΟΚ, λέγε με Sir να νιώθω γέρος να τηρείς και συ τις ιεραρχίες, μη στο χαλάσω.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom