Νέα

Πτώση Καναντέρ στην Κάρυστο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kachaplias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 523
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
αυτες τις μαλακιες τους τσαμπουνανε στα πανεπιστήμια , αυτες τις μαλακιες παπαγαλιζουν τα προβατα....κοπελα που γνωρισα, 18 χρονων, πρωτο ετος στην σχολη, μολις ηρθε αθηνα (ειναι απο ενα βλαχοχωρη) αρχισε να μου λεει για πατριαρχια, τοξικη αρρενωποτητα, ποσο κακο ειναι να ψηφιζεις ακροδεξια, και αλλες τετοιες αρχιδιες, που τις ακουσε στο βρωμοπανεπιστήμιο που σπουδαζει....ανεκαθεν τα πανεπιστήμια και οι σχολες ηταν φωλια αριστεριλας, αλλα πλεον εχουν ξεφυγει
στο μεταξύ όλα αυτά είναι αμερικάνικα έτσι ? των Δημοκρατικών ...
αριστεροφεμιναζί - άπλυτοι ζαίοι-ανταρσύες-νεοφιλελέ τζιτζιφιόγκοι
προσκυνούν Δημοκρατικό κόμμα Αμερικής:2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.311
Πόντοι
5.006
Ντροπη μαν λίγο σεβασμο

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
αυτα τα γαμημένα τα καναντερ ή οτι αλλο εχει ανακαλυφθει σε αεροπλανο, σε καινουργια και τα πιο εξελιγμένα , πόσο κανουν τα γαμημενα το ενα ;;
Τοσο ακριβά είναι ;
Εχει μεγάλη αναμονη παραδοσης ;

Πρεπει να ειναι με τα σαπάκια δηλαδη ;;;
Περιμένει κανεις να υπολογισει και να πιστεψει οτι με 50 χρονων τεχνολογίας αεροπλανο μπορεις να κάνεις καλυτερη δουλεια ;
η οτι εχεις κάποια διάθεση να βοηθησεις σαν κρατος ωστε να μην καει ολοκληρο ..
Εχω την εντύπωση ότι έχει κλείσει η γραμμή παραγωγής.. Και δεν ανοίγουν τοσο εύκολα καθώς δεν υπάρχει ζήτηση. Προφανώς με βάση σχέδιο δεν έχουν σκοπό να ενισχύσουν εναέρια μέσα τέτοιου τύπου. Μόνο ελικόπτερα.
Επισης δεν ξέρω αν ανέφερε κανείς ότι με τις μαγκιές που κάναμε στη Ρωσία πάνε και, τα μπεριεφ...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Εχω την εντύπωση ότι έχει κλείσει η γραμμή παραγωγής.. Και δεν ανοίγουν τοσο εύκολα καθώς δεν υπάρχει ζήτηση. Προφανώς με βάση σχέδιο δεν έχουν σκοπό να ενισχύσουν εναέρια μέσα τέτοιου τύπου. Μόνο ελικόπτερα.
Επισης δεν ξέρω αν ανέφερε κανείς ότι με τις μαγκιές που κάναμε στη Ρωσία πάνε και, τα μπεριεφ...
άλλη εταιρεία δεν υπαρχει δηλαδη που να φτιαχνει πυροσβεστικά ;
Τι στο πουτσο ; μονο αυτοι υπηρχαν μονοπώλιο ;
Ας παρει άλλη μαρκα , πουτσα μας , φωτιες θελουμα να σβηνει , οχι να ψαρευουμε γκομενες απο το δρομο

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.261
Πόντοι
456

δεν ξερουν τι τους γινεται...ειναι σε απολυτη σύγχυση, και το κακο ειναι οτι επηρεάζουν την νεολαία μας...

Τώρα που πέθαναν δυο ΑΝΤΡΕΣ πάνω στο καθήκον, κανένα από αυτά τα σκουπίδια δεν θα πει τίποτα, αντίθετα, οταν πεθαίνει κανένας κωλόγυφτος απο αστυνομικό που πολύ σωστά κάνει την δουλειά του, βγαίνουν να διαδηλώσουν και να το παίξουν ανθρωπιστές

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.757
Πόντοι
2.356
Έχει σταματήσει η παραγωγή και πούλησαν τα δικαιώματα σε άλλη εταιρεία. Η οποία κάνει αναβαθμίσεις των παλιων 215 που κοστίζουν ο κούκος αηδόνι. Ώσπου να πουλήσουν τα 515 βγάζουν χρήμα από τις αναβαθμίσεις. Είναι πολύ συζητησιμο αν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Λαθος του πιλοτου. Κακή εκτίμηση του ανάγλυφου του εδάφους.
Κρίμα και για τους δύο.
Αν υπολογίσουμε πόσες χιλιάδες ρίψεις γίνονται κάθε καλοκαίρι, κάποια θα αποβεί μοιραία.
Δέντρο θα είναι, πυλώνας ή σύρματα της ΔΕΗ θα είναι, χαράδρα; ειναι σαν προδιαγεγραμμένη τραγωδια.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.069
Πόντοι
6.256
βασικα θα ηθελα να μου εξηγησεις ΓΙΑΤΙ στην Πινδο που δεν εχει κοντα δικτυα μεταφορας ηλ. ενεργειας και δρομους δεν πιανει ποτε φωτια
Εκει εχει υψομετρο αλλου ειδους πευκη ελατα και δεν εχει ξηρασιες.
Τα πευκα στις παραθαλασιες περιοχες ειναι σα να ναι βουτηγμενα σε βενζινη

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.757
Πόντοι
2.356
Ας παρει άλλη μαρκα , πουτσα μας , φωτιες θελουμα να σβηνει , οχι να ψαρευουμε γκομενες απο το δρομο
Υπάρχει και το US-2 το γιαπωνέζικο. Υποτίθεται ότι το παζαρευαμε πριν 4-5 χρόνια. Κανείς δεν ξέρει τι έγινε, γιατί μόνον οι Ιάπωνες ανακοίνωσαν τη διαπραγμάτευση.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
δυστυχώς δεν υπάρχει. εκτος του γιαπωνεζικού και των ρωσικών.....
καμιά εταιρεία δεν έχει επενδύσει σε τεχνογνωσια τετοια να προσνειωται σε θαλασσα ή λιμνη να παιρνει νερο αμέσως και σε 2-3 λεπτά να το ρίχνει στην φωτιά.
Ακόμα και αν ήθελε οποιαδήποτε χώρα εταιρεία να επενδύσει παράδειγμα να μετατρέψει αεροπλάνα επιβατικά η μεταφορικά θα έκαναν ώρες ολόκληρες να γεμισουν με νερό στα αεροδρόμια και να ξανακάνουν ρίψη.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Το βρωμοσκυλο που δηλωσε οτι " η ζωη συνεχιζεται" ειναι ακομα στην θεση του ?

Τι γνωμη εχει το 41% που ψηφισαν αυτα τα παρταλια ?
ιδιοι ειναι τυπε μου

δεν ειδες πως δικαιολογουσαν τα τεμπη?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
δεν ξερουν τι τους γινεται...ειναι σε απολυτη σύγχυση, και το κακο ειναι οτι επηρεάζουν την νεολαία μας...

Τώρα που πέθαναν δυο ΑΝΤΡΕΣ πάνω στο καθήκον, κανένα από αυτά τα σκουπίδια δεν θα πει τίποτα, αντίθετα, οταν πεθαίνει κανένας κωλόγυφτος απο αστυνομικό που πολύ σωστά κάνει την δουλειά του, βγαίνουν να διαδηλώσουν και να το παίξουν ανθρωπιστές
έτσι ακριβώς... επιλεκτική ευαισθησία κ υποκριτικά μυξοκλάματα..
αλλά δεν τους βγαίνει τίποτα...
όπως με το κτήνος που κατακρεούργησε το τραβεστί.. ήταν Πάκης ο μακελάρης και ο γάμος σχόλασε νωρίς...
ίσα ίσα προλάβανε να διαδηλώσουν μέσα στις γειτονιές και να απειλούν άσχετους (φασίστες:confused:) ανθρώπους

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
τα αεροπλάνα αυτού του είδους δεν εχουν μεγάλη αγορά αφού ουσιαστικά αγοραστές είναι κάποιες ευρωπαϊκές χώρες και κάποιες περιορισμένες πολιτείες ΗΠΑ Καναδά
τα καναντερ σταμάτησαν γιατί κυρίως είναι αναποτελεσματικα για την πλειοψηφία πυρκαγιών και θερμοκρασιών
για συγκεκριμένο αριθμό παραγγελίας η γραμμή παραγωγής ανοίγει όμως χοντρικα η ΕΕ δεν αποφασίζει.
τα ρώσικα αποδείχτηκαν ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ σε μεγάλες πυρκαγιές (τα μεγκαφαιρς που ελεγε και ο Νατουραλοζε ) της Ελλάδας
είχαν επιχειρήσεις και στην προηγούμενη της Ρόδου και είχαν περιορίσει πχ το μέτωπο όταν βραδιάζε το μέτωπο ξέφευγε
Έχει 65εκ και κάτι εκατοντάδες για ενοικίαση ανάλογα τους μήνες κτλ
όταν η κουλτούρα είναι στείλε 2 καναντερ στο Χ πήρε ο δήμαρχος δεν πέταξαν τα αεροπλάνα κτλ κτλ φωτιες δεν θα σβήσουν ποτε

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Τυπε εγώ συμφωνώ μαζί σου. Αυτά πες τα στη Μητσοτάκης ΑΕ και τους γλυφτες σφουγγοκωλαριους τους όσον αφορά τα του οίκου μας..

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Εκει εχει υψομετρο αλλου ειδους πευκη ελατα και δεν εχει ξηρασιες.
Τα πευκα στις παραθαλασιες περιοχες ειναι σα να ναι βουτηγμενα σε βενζινη

Και φυσικά άλλη τουριστική ανάπτυξη. ΔΕΝ έχει να κάνει με τις ανεμογεννήτριες. Πρέπει να ξεκολλήσουμε από αυτό το παραμύθι. Η Βόρεια Ευρώπη είναι γεμάτη από δαύτες χωρίς να έχει καεί ούτε μαϊντανός. Επίσης τα προηγούμενα χρόνια χωρίς τις ΑΠΕ γιατί καιγόμασταν κάθε καλοκαίρι;

Περισσότερο είναι τα βλαμμένα συμφέροντα κάποιων ώστε να αποκτήσουν - καταπατήσουν δασικά εδάφη. Ένα δάσος δεν φυτρώνει από τη μια μέρα στην άλλη. Θέλει δεκαετίες. Όταν είναι έτσι γυμνό είναι ΠΟΛΥ εύκολο να του αλλάξεις χρήση άσχετα τι γράφουν οι νόμοι περί αναδάσωσης.

Ο νομός μου χωρίζεται σε 2 μέρη. Δε θα σας πω που είμαι. Αλλά το μισό κομμάτι είναι γεμάτο ανεμογεννήτριες και το άλλο μισό βίλες. Δεν έχει πιάσει ποτέ φωτιά σε κανένα από τα 2 μέρη. Ο λόγος; ΔΕΝ χρειάζεται. Οι ανεμογεννήτριες έχουν μπει σε μέρη ΧΩΡΙΣ καμία ανθρώπινη παρουσία πλην τσοπάνηδων και οι βίλες ανήκουν στη "μπουζουαρζία" οπότε κάνουν μόνοι τους παιχνίδι.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Έχει σταματήσει η παραγωγή και πούλησαν τα δικαιώματα σε άλλη εταιρεία. Η οποία κάνει αναβαθμίσεις των παλιων 215 που κοστίζουν ο κούκος αηδόνι. Ώσπου να πουλήσουν τα 515 βγάζουν χρήμα από τις αναβαθμίσεις. Είναι πολύ συζητησιμο αν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα.
Δε νομίζω να υπάρχει μοντέλο 515. Κάτι που κυκλοφορεί στο δίκτυο περί πτήσεων βραδυνων είναι μούφες. Βραδυ δεν μπορούν να πετάξουν για λόγους ασφαλείας γενικότερα όχι επειδή δεν έχουν ειδικά όργανα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom