Νέα

Πτώχευσε ξανά η Αργεντινή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaw Gries
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 580
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
εισαι σε χειροτερη θεση γιατι σου δινει ο Ευρωπαιος μετρητο με 1.5% ντοκο να ξεπληρωσεις το vulture fund που κραταει τα ομολογα αγγλικου δικαιου σου ακουρευτα και γλυτωνεις το δικαστηριο και το vulture fund να σου στραγγαλιζει ρυθμικα τ'αρχιδια μεχρι να μπλαβιασουν?

μαλακα ολους σας βλεπω, Harvard-Wharton-LBS ΜΒΑ ειστε, τζιμανια σπανια

μπραβο ρε τσακαλε
παω να κοιμηθω ησυχος τωρα

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66

Συνημμένα

• argentina.jpg
    argentina.jpg
    338,6 KB · Εμφανίσεις: 17

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
μπραβο ρε τσακαλε
παω να κοιμηθω ησυχος τωρα
Επι της ουσιας δεν του απαντας όμως τιποτα. Αρα εχει εκεινος δικιο, και οι υπολοιποι λετε μαλακιες. Καληνύχτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Α γεια σου.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ονειρα γλυκα φιλαρακο. Κι αμα δεις κανεναν να μοιραζει τζαμπα χρημα 'πειδη σωραιος και καραμπουζουκλης πες μας κι εμας
Εσενα δεν σε ειχα υποψη μου, διαβασα όμως σημερα να ξεβρακώνεις ένα σωρο κοσμο και σου απευθυνω ένα μεγαλο respect.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
παμε παλι μια ... 1.5 δις ειναι 1ς, οι holdouts στο συνολο τους ειναι 100%-92.9%=7.1% των 200δις.

ΡΕ μεγάλε.

Σου το είπα, τσέκαρε τα νούμερα σου.

Ποιά 200 δισ;;;;;;

Ελλάδα είναι η Αργεντινή;;;; Η Ελλαδάρα είναι πρώτη μπάϊ φαρ.

93 δισ. ήταν το χρέος που συνολικά πιστόλιασε η Αργεντινή.

Άρχισε από εκεί και μετά συζητάμε για τα υπόλοιπα. Για να μην σε ξεβρακώνει ο ΠΠ δηλαδή.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
εισαι σε χειροτερη θεση γιατι σου δινει ο Ευρωπαιος μετρητο με 1.5% ντοκο να ξεπληρωσεις το vulture fund που κραταει τα ομολογα αγγλικου δικαιου σου ακουρευτα και γλυτωνεις το δικαστηριο και το vulture fund να σου στραγγαλιζει ρυθμικα τ'αρχιδια μεχρι να μπλαβιασουν?

μαλακα ολους σας βλεπω, Harvard-Wharton-LBS ΜΒΑ ειστε, τζιμανια σπανια

είμαι σε χειροτερη θεση γιατι εχω πιο πολλους θανατους από γεννησεις.
γιατι εχω 40.000 νεους μετανάστες σ' ένα χρονο
και γιατι εχω κάμποσες αυτοκτονιες 40αρηδων - 50αρηδων για χρεη.
Αυτά διολου απασχολουν βαρβιτσιωτηδες και αδωνιδες που γλεντοκοπάνε στη μυκονο  :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
είμαι σε χειροτερη θεση γιατι εχω πιο πολλους θανατους από γεννησεις.
γιατι εχω 40.000 νεους μετανάστες σ' ένα χρονο
και γιατι εχω κάμποσες αυτοκτονιες 40αρηδων - 50αρηδων για χρεη.
Αυτά διολου απασχολουν βαρβιτσιωτηδες και αδωνιδες που γλεντοκοπάνε στη μυκονο  :S
Την υπογεννητικοτητα την ειχες και επι ευημεριας.
Μετανάστης εντος ΕΕ δεν νοείται.
Τις αυτοκτονιες για χρεη προτιμω να μην τις σχολιασω, γιατι γενικως ο αυτοκτονων βρισκεται εν αδικω σε κάθε περιπτωση.

Οσο για τον λαικισμο της τελευταιας φρασης, απλως κριμα.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ασε τα πιπς μπρο, το λαθος της Αργεντινης ηταν οτι δεν τυπωσε ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ για να τους πληρωσει!  :grin:

8 στειλουν τ χοντρο Αρτζεντινα με 2 εγχρωμα μελανια ν τ εκτυπωσει οσα B 8ελουν  :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
και σε διαβεβαιω οτι κανεις δε πηγε στα δικαστηρια για να παρει 250μυρια και την υποσχεση οτι θα παρει κι αλλο ρευστο ... στο μελλον.

Κανείς; Παίζει αυτό και θα το δούμε:

The cost of insuring Argentina's debt against default fell sharply on Thursday, however, data provider Markit said, as investors speculated a deal could be struck, even if only in the long term. The country's five-year credit default swaps fell more than 400 basis points to 1,444 bps.

www.reuters.com/article/2014/07/31/us-argentina-debt-idUSKBN0G00DX20140731]Argentina defaults but investors see eventual deal possible[/url]

Το λοιπο δε στεκει, το ISDA το κοβω να χρεωνει credit event (αρα τα πανακριβα αργεντινικα CDS πληρωνουν)

Και αυτό παίζει:

"It is still not clear whether the credit default swap of the country will be triggered," said Emiliano Surballe, fixed income analyst at Bank Julius Baer. "The situation that generated the default was a lawsuit, not the failure of the country to transfer the proceeds to pay existing debt."

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

έχεις καταλάβει τι γράφουν αυτά που πόσταρες... ??

με απλά ελληνικά λένε ότι η Κίνα δανείζει την Αργεντινή για να τελειώσει δύο έργα τα οποία θα κατασκευάσουν ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ εταιρείες... δηλαδή αμα δεί δολλάριο στον μπεζαχτά η Αργεντινή σφύρα μου...

ααα ναι και τα έργα αυτά θα βοηθήσουν την Αργεντινή να μειώσει το κόστος παραγωγής και μεταφοράς της σόγιας την οποία αγοράζουν οι κινέζοι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Τυπε μην λες μεγαλες κουβεντες γιατι την Αργεντινη την εχουν γαμησει. Η Αργεντινη κατεθεσε τα ποσα για την εκπληρωση των τωρινων οφελων της αλλα αυτα τα ποσα δεν μπορουν να πανε στους ομολογιουχους αν δεν ΠΡΩΤΑ ξεχρεωθουν οι "χολντουτ" πιστωτες της απο το 2001 κουρεμα.

Τα CDS (αν θυμαστε την ιστορια και της Ελλαδος) της Αργεντινης ειναι τα πιο ακριβα στον κοσμο.

Ελπιζω να βρουν ενα τροπο να διαχωρισουν τις δυο χρεωκοπιες γιατι αλλοιως τους Αργεντινους τους βλεπω με ψωμι και ελιες να την βγαζουν.  :grin:

έπεσε γέρη φάπα στα Εβραικά αφεντικά σου?

εσείς δεν μας τα πρήζατε ότι με τη χρεωκοπία τα κράτη καταστρέφοντε? :2funny: :2funny:

Τσίμπα μια στάση πληρωμών Εβραικό μουνόπανο και έλα να μας τα κλάσεις...

α και που σαι..η Αργεντινή για το λαό της τυπώνει νόμισμα...περαστικααααα...

εσυ σε λίγο θα σαι με ψωμί και ελιές...και πως θα γαμάς τις βίζιτες σου  :2funny: :2funny:

Βρε μην λες οτι θελεις. Η Αργεντινη (και η Χιλη) ειναι σαν μια Ευρωπαικη χωρα στην Νοτιο Αμερικη. Δεν εχει καμια σχεση με Βολιβιες, Βενεζουελες, Βραζιλιες, κλπ. Ειχε μια ακμαζουσα μεσα ταξη μεχρι που τα κανανε σκατα με την Περονιστικη ιδεολογια κατι σαν τον σιδερενιο που λεμε εδω.  :grin:

Α ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΔΝΤ ΜΠΑΖΟΒΙΖΙΤΟΓΑΜΗ Ο περονισμός έφταιγε ε? :2funny: :2funny:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
υπαρχουν διαφορες μεταξυ Ελλαδας κ Αργεντινης και αφηστε στην ακρη τιμες ομολογων και αλλες παπαριτσες...
1.Ειναι απο τις μεγαλυτερες χωρες σε θεμα κτηνοτροφιας.Αν εχεις να φας αυτοματα καθιστασαι ΜΗ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΣ...
2.εχει δικο της νομισμα κ μπορει να το υποτιμησει
[/font
]3.Η Αργεντινη χρωσταει σε ιδιωτες,αν δεν θελει δεν τους πληρωνει,εδω δανειστηκαμε λεφτα απο ΔΝΤ για να ξεπληρωσουμε ιδιωτες και μπηκαμε μεσα..
4.ανεργια 5.5της εκατο...Ελλαδα 30...
5.Ολως περιεργως η Αργεντινη...μια χρεωκοπημενη χωρα ανηκει στους G20... περιεργο ε???
6.Η κινα θελει να κανει επενδυσεις εκει,εδω δεν θελει να επενδυσει κανεις....

αυττό τώρα γιατί το είπες?ξερεις ποσους φασιστες στενοχώρησες εδώ μέσα?

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ασε τα πιπς μπρο, το λαθος της Αργεντινης ηταν οτι δεν τυπωσε ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ για να τους πληρωσει!  :grin:

κοροϊδεύεις κοροϊδεύεις αλλά πονεσε η σφαλιαρα μπαζοβιζιτογάμη?έτσουξε το κωλαράκι?

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6

ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΚΑΖΑΚΑΡΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟΥΣ...

ΘΕΛΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝΕ 1600% ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

ΕΣΥ LUCENTΒΛΑΚΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΑ?

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕΣ  ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ?

ΤΣΙΜΠΑ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ...ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΒΙΖΙΤΟΜΠΑΖΟΓΑΜΗ  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom