Νέα

Πτώχευσε ξανά η Αργεντινή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaw Gries
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 580
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
τυπε τι θυσιες κανουν γιατην πατριδα και ο κοσμος τους μαυρισε στις ευρωεκλογες
καλα το ειχες πει
δεν ξερουν να ψηφιζουν οι ελληνες :S

Τυπε ότι και να πεις σε τετοια συγκυρια παλιοδουλεια ειναι να εισαι πρωθυπουργος!
Αν δε πεφτουν και τιποτα μιζες δε, σαν αυτες του Ακη του ωραιου, προσωπικα δεν θα την εκανα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε ότι και να πεις σε τετοια συγκυρια παλιοδουλεια ειναι να εισαι πρωθυπουργος!
Αν δε πεφτουν και τιποτα μιζες δε, σαν αυτες του Ακη του ωραιου, προσωπικα δεν θα την εκανα...
τυπε ολο και κατι θα πεφτει
βεβαια δεν πλησιαζει στα μεγαλεια του παρελθοντος αλλα κατι ειναι και αυτο :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Σοβαρα παντως αν ισχυει ειναι πολυ σπουδαιο!
Μεχρι που να βγει ο Αλεξ αληθινος για το μεχρι το 2020! :cheesy:
Τύπε, ας πηγαινει καλα η χωρα και ας είναι πανω και ο Λαζοπουλος. Μην τρελαθούμε κιολας.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Τύπε, ας πηγαινει καλα η χωρα και ας είναι πανω και ο Λαζοπουλος. Μην τρελαθούμε κιολας.
εχεις παει να τριψεις τις πλατουλες του αντωνακη ποτε? ετσι να τον ξεκουρασεις λιγακι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Δεν ειναι για γελια αυτο ακριβως επειδη υπαρχει μεγαλος κινδυνος για κατι τετοιο.
Πόσοι ξερουν ότι ενώ επρεπε να μην μπαινει σε αεροπλάνα μετα την επεμβαση για ένα εξαμηνο, αυτος μπηκε σε εικοσι μερες και ουσιαστικα εχασε το ημισυ της ορασης από το ματι αυτό τελικα?
Θα μου πουν βεβαια καποιοι "χεστηκαμε, παιρνει οκτω χιλιαρικα, εγω πειναω κλπ κλπ".

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Πόσοι ξερουν ότι ενώ επρεπε να μην μπαινει σε αεροπλάνα μετα την επεμβαση για ένα εξαμηνο, αυτος μπηκε σε εικοσι μερες και ουσιαστικα εχασε το ημισυ της ορασης από το ματι αυτό τελικα?
Θα μου πουν βεβαια καποιοι "χεστηκαμε, παιρνει οκτω χιλιαρικα, εγω πειναω κλπ κλπ".
αυτο θα πει αυτοθυσια..... :-

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτο θα πει αυτοθυσια..... :-
images

:rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σταμάτα δεν θα κοιμάστε από τις ενοχές τα βράδια...

όταν κάποιοι αυτοκτονούν πραγματικά χεστήκαμε για το μάτι του Αντώνη(άσε που σιγά μην έγινε κάτι τέτοιο,από το μυαλό σου το έβγαλες,θα ακύρωνε την πτήση απλά)
οχι τυπε αληθεια λεει
το ειπε και το μεγκα :thumbsup:

Επισκέπτης

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Που τις βρίσκεις αυτές τις μαλακιάρες ρε Αλέκο πανάθεμα σε

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Alex ελευθερος επαγγελματιας ή σε δημοσια υπηρεσια εισαι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom