Νέα

Πτήση με Turkish Airlines

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
1.094
Πόντοι
201
Λόγω δουλειάς πρέπει να πετάξω μέσω Κων/πολης απλά ως μεταβίβαση
Τη συγκεκριμένη πτήση την έκανα στο παρελθον.
Απλα λογω των τελευταιων γεγονοτων πιστευετε οτι εμπεριεχει καποιο ρισκο;
Δε λεω να με παρουν μεσα, απλα λογω ελληνικης εθνικοτητας θα ηυελα να αποφυγω οποιοδηποτε σκηνικο απο τους Τουρκους
Πιστευετε οτι πρεπει να ψαξω για αλλη πτηση;
Ή δεν παιζει το παραμικρο;

drnt79

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
134
Πόντοι
1
Δε λεω να με παρουν μεσα, απλα λογω ελληνικης εθνικοτητας θα ηυελα να αποφυγω οποιοδηποτε σκηνικο απο τους Τουρκους

Δεν παιζει το παραμικρο φιλε....δεν δινει κανεις καμια σημασια....και στην μεταβιβαση αν πηγαινεις ευρωπη δεν σε σταματαει κανεις....αν πεταξεις εκτος ευρωπης τοτε περνας μονο απο security και οχι απο immigration.

scarabeo

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
0
το τελευταιο εξαμηνο εχω πεταξει καμια δεκαρια φορες όλα καλα αψογοι

CaptainM

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2017
Like
19
Πόντοι
0

Από τις καλύτερες εταιρίες. Μην σε ανησυχεί τίποτα.

kikoman

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
9
Like
105
Πόντοι
0
Ταξειδεύω λόγω δουλειάς πολύ και η εταιρεία έχει σύμβαση με την Star Alliance, μέλος της όποιας είναι οι Τουρκικές. Αντίθετα με τους άλλους συναγωνιστές εγώ είχα και έχω τις χειρότερες εμπειρίες και γι' αυτό δε πετάω ποτέ με Τουρκικές. Ενδεικτικά αναφέρω:
- Ταξίδι στο Ντουμπάι / τα εργαλεία μου (βαλίτσα) έφτασαν μια εβδομάδα μετά - ο πελάτης πλήρωνε τζάμπα
- Ταξίδι στο Καζακστάν με business / με άφησαν να περιμένω 12 ώρες για να πάρω την επόμενη πτήση γιατί είπαν ότι δεν έχουν φαγητό στη business class - χαζομάρες: αυτό έγινε μόλις είδε ελληνικό διαβατήριο - ταξιδεύαμε με συνάδελφο από τα Σκόπια και αυτόν τον βάζανε μέσα
- Ταξίδι στη Κένυα καθυστέρηση πάνω από 10 ώρες - καμιά δικαιολογία κανένα σερβις στο Ναιρόμπι
και πολλά άλλα μικρά...
Αυτό που την έσπασε πολύ ήταν ότι η εταιρία έκανε διαμαρτυρία για πολλά από τα παραπάνω γιατί βγήκαμε ρόμπα στους πελάτες ενώ δε φταίγαμε - ειδικά με τα εργαλεία. Το γραφείο της Αθήνας έκανε προσπάθεια να μας 'ικανοποιήσει' κάτι αιτήματα, πχ να αλλάξει κάτι εισιτήρια συναδέλφων αλλά τα κεντρικά στη Κων/λη μας το ξέκοψαν.
>:(  :tickedoff:

OP
OP
F

fang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
1.094
Πόντοι
201
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Πάντως και γω ως τωρα δεν ειχα το παραμικρό πρόβλημα εκτός από μια φορά που έχασα την ανταπόκριση λόγω καθυστέρησης της πρώτης πτήσης, αλλά και πάλι παρείχαν διανυκτέρευση στο Hilton Gardens Inn με μεταφορά με το λεωφορειάκι τους. Πάντα άψογοι. Απλά έχω να πετάξω μαζί τους 2 χρόνια κοντά και ήθελα να ρωτήσω.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτό το νήμα με τρώει πολύ να πω τα δικά μου που τα έχω πει και ξαναπει στα νήματα της τρομοκρατίας, του πολέμου με τη τουρκία όπως και στα ανατολικά νήματα!
Στα γρήγορα
Ταξίδι με την Turkish έχει πολλά ηθικά δηλήματα όπως
-το να δίνεις λεφτα σε τούρκικη εταιρία να γιγαντώνεται παραπάνω με Ελληνικά λεφτα ,  
-φόρους σε τούρκικα αεροδρόμια που σημαίνει ζεστά λεφτά στο τούρκικο δημόσιο
-πατάς σε μουσουλμανικό Έδαφος που έχουν συμβεί 5-10 σοβαρες τρομοκρατικές επιθέσεις ακόμα και στο αεροδρόμιο!
-Για τη "Turkish" υπάρχουν σοβαρες καταγγελίες πως διευκολυνει με πτήσεις το ISIS...

Για τους παραπάνω που θεωρούν την ISIS Turkish airlines ως μια εταιρία όπως όλες τις άλλες τους αποκαλώ ευθαρσώς ΠΡΟΣΚΥΝΙΜΕΝΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ και ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΑΣ ΗΜΙΣΕΛΉΝΟΥ     :vomit: :vomit: :vomit:

OP
OP
F

fang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
1.094
Πόντοι
201
Εχεις δικαιο κατα το ημισυ.
Συμφωνα με αυτα που λες ομως να φανταστω δεν εχεις, ουτε αγοραζεις κανενα τουρκικο προιον.
Να σου πω ομως και το αλλο;
Οταν η πτηση με turkish εχει 260Ε και την ιδια πτηση με αλλη εταιρεια θα την πληρωσω 500, δεν μπορω να κανω και πολλα.
Αν ηταν ισοτιμες, η εστω με μια μικρη διαφορα πιστεψε με δε θα πηγαινα με turkish.
Αν παλι μου δωσεις τα 240 που υπολοιπονται ειμαι μεσα

kikoman

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
9
Like
105
Πόντοι
0
Και εγώ δε γουστάρω να δίνω λεφτά στο Τουρκικό Κράτος -φόρους, εισιτήρια- και δε το κάνω αν έχω επιλογή.
Τις περισσότερες φορές τα εισιτηρια τα βαζει ο πελάτης
τον ενημερώνουμε και του λέμε να πάμε με άλλη. Για παράδειγμα όπου πήγαμε με Aegean, Emirates, Lufthansa ήταν γενικά από ΟΚ ως πολύ ΟΚ -ανάλογα με τι πληρώνεις. Αν όμως επιμένει και θέλει Τουρκικές δε μπορείς να του πεις πολλά.
Όταν έφαγα το χάσιμο των εργαλείων πριν ένα χρόνο στο Ντουμπάι, ο πελάτης τον ήπιε κανονικά! Του είχαμε στείλει μήνυμα 1-2 μήνες πριν, ότι χωρίς τα βαθμονομημένα εργαλεία μου επιθεώρηση δε γίνεται και ότι προτείνουμε Emirates. Ο γύφτος (ελληνική εταιρία που τα ξέρει όλα) επίμενε να πάρω Τουρκικές γιατί έβγαινε 50 Ε λιγότερα και μου έδωσε και 10 Ε για να πάρω καφέ όσο αλλάζει η πτήση στη Πόλη!!! Τελικά κάτσαμε 3 τεχνικοί (εγώ και άλλοι δυο που ήταν ήδη εκεί) χωρίς δουλειά για 3 ημέρες στο ξενοδοχείο τζάμπα όλα, έστειλαν δεύτερη βαλίτσα από άλλο συνάδελφο, κάναμε μισή δουλειά γιατί δεν είχαμε χρόνο και όταν πήγα να φύγω έφτασε και η δικιά μου! Ο πελάτης έφαγε χοντρή ζημιά αλλά ήταν απόφαση του... :happy: :uglystupid: 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Συμφωνα με αυτα που λες ομως να φανταστω δεν εχεις, ουτε αγοραζεις κανενα τουρκικο προιον.
Οταν η πτηση με turkish εχει 260Ε και την ιδια πτηση με αλλη εταιρεια θα την πληρωσω 500, δεν μπορω να κανω και πολλα.
Αν ηταν ισοτιμες, η εστω με μια μικρη διαφορα πιστεψε με δε θα πηγαινα με turkish.
Απάντηση που έδωσα χτες σε έναν άλλο συναγωνηστή! Αφαίρεσε τους χαρακτηρισμούς και κράτα τα υπόλοιπα

Αφού είναι τόσο εύκολα γιατί δεν τα λένε κι άλλοι?

Αλλά για όλους τους ανεύθυνους Ραγιάδες βολεψάκηδες που πουλιέστε* στους Τούρκους για μια χούφτα τάλαρα , βέβαια σας βολεύουν λόγια που χαϊδεύουν αυτιά!   

* εσύ είπες πως πας μέσω τουρκίας Ασίες!!! Εγώ καραγκιόζη πριν λίγο έκλεισα μια δουλειά με έναν βορειοελλαδίτη πληρώνοντας 30% παραπάνω απ'οτι μου προσέφερε ο Τούρκος απο απέναντι! Γιατι τουρκους ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ ΣΚΑΤΟΡΑΓΙΑ!!

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.531
Πόντοι
1.106
Αν ειναι για συνδεση λογικα δε θα χεις πρόβλημα.
Αυτον τον καιρο παιζουνε σκηνικά με γερμανικα διαβατηρια. Διαβασα για 5 γερμανους που τους κρατουσαν χωρις λογο. Εγω αυτό που ειδα σιγουρα, ενα ζευγαρι γερμανων στην κωνστ/λη δεν τους αφησαν να μπουν στην Τουρκια.

Djole77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2017
Κριτικές
14
Like
731
Πόντοι
991
Ταξιδεύω συνέχεια με τουρκις, αν και δεν είναι επιλογή μου. Είμαι ευχαριστημένος. Πολύ φιλικό το πλήρωμα ειδικά κάτι Τούρκοι αεροσυνοδοί που πουστοφερνουν.

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.531
Πόντοι
1.106
Ταξιδεύω συνέχεια με τουρκις, αν και δεν είναι επιλογή μου. Είμαι ευχαριστημένος. Πολύ φιλικό το πλήρωμα ειδικά κάτι Τούρκοι αεροσυνοδοί που πουστοφερνουν.
To επίσης κουφο ειναι οτι μου την επεσε χυμα μια τουρκαλα στο check in μόλις ειδε ελληνικο διαβατηριο. Μιλαμε δε μ αφηνε να ξεκολησσω ενω απο πισω ειχε μαζευτει ουρα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σε οργανωμένες οικονομίες τα λεφτά που μένουν στη χώρα και δεν εξάγονται κάνουν κύκλο και ξαναγυρίζουν σε αυτόν που τα δίνει με το παραπάνω...
Στη προκειμένη περίπτωση καλύτερα μια Ryan  και μετά απο ευρωπαική χώρα στον τελικό προορισμό κι ας είναι ακριβότερα παρά απο τους νεο-Οθωμανούς .. Δεν υπάρχουν πράξεις χωρίς συνέπειες σε αυτόν τον κόσμο!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αν ειναι για συνδεση λογικα δε θα χεις πρόβλημα.
Αυτον τον καιρο παιζουνε σκηνικά με γερμανικα διαβατηρια. Διαβασα για 5 γερμανους που τους κρατουσαν χωρις λογο. Εγω αυτό που ειδα σιγουρα, ενα ζευγαρι γερμανων στην κωνστ/λη δεν τους αφησαν να μπουν στην Τουρκια.
Οι χαρακτηρισμοί για εσένα ήταν

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
51
Πόντοι
16
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ νά τούς δίνετε τά φράγκα σας... ΕΛΕΟΣ πιά...

Ύπάρχουν δεκάδες έταιρείες πού μπορούν νά σάς πάνε στόν προορισμό σας...δέν είναι μόνο ή THY...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ νά άγοράζετε τουρκικά προϊόντα, σταματήστε νά βλέπετε τά τουρκοσήριαλ στήν τηλεόραση...

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
910
Πόντοι
86

Οταν είσαι transit αν δεν βγαίνεις καθόλου από το αεροδρόμιο είναι σαν να μην περνάς σύνορα της Τουρκίας

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom