athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.617
- Πόντοι
- 12.756
και εγω τα ιδια....απο την κουραση της δουλειας βεβαια γιατι ειμαι και δουλευταραςκοιμαμαι σαν πουλακι
και εγω τα ιδια....απο την κουραση της δουλειας βεβαια γιατι ειμαι και δουλευταραςκοιμαμαι σαν πουλακι
δεν ειναι τροπος αυτος γιορτινες μερες....εσυ τι κουμπωνεις ρε μουνοπανο;ταβορ;ζαναξ;ρετσινα με πρεζοφουντα;
δεν ειναι βρισια φιλε-Τρουμπ αυτο για τον Ραο...δεν ειναι τροπος αυτος γιορτινες μερες....
ενταξει....δεν ειναι βρισια φιλε-Τρουμπ αυτο για τον Ραο...
του αποδιδω φορο τιμης
Με ενα lonarid εκανες δουλεια και χωρις διαρροια αλλα πλεον θελει συνταγη αν και σε αρκετες χωρες της ΕΕ δεν απαιτειταιΑν παρεις δυο ντεπον μαζι, ένα νιφλαμολ, ένα μεσουλιντ και ενα αλγκοφρεν ολα μαζι ταυτοχρονα
μετα απο μια ωρα ακριβως θα έχεις διάρροια.
μετα θα κοιμηθεις σαν πουλακι.
το λοναριντ ειναι της πλακας..εχει απλα παρακεταμολη με ΕΛΑΧΙΣΤΗ κωδεινη και υποτιθεται το δινουν για τους πονους..Με ενα lonarid εκανες δουλεια και χωρις διαρροια αλλα πλεον θελει συνταγη αν και σε αρκετες χωρες της ΕΕ δεν απαιτειται
Τι προτεινεις?το λοναριντ ειναι της πλακας..εχει απλα παρακεταμολη με ΕΛΑΧΙΣΤΗ κωδεινη και υποτιθεται το δινουν για τους πονους..
ουτε κοιμασαι,ουτε νυσταζεις και ουτε ειναι καλο για τους πονους
δεν ξερω απο αυταΤι προτεινεις?
κεφαλια στο καλοριφερ τυπε....πεφτεις ξερος και δεν εχεις βαλει χημεια μεσα σουΤι προτεινεις?
Θα εχει hang over με πονοκεφαλοκεφαλια στο καλοριφερ τυπε....πεφτεις ξερος και δεν εχεις βαλει χημεια μεσα σου
το fenibut πωλουταν μεχρι προσφατα χωρις συνταγη σε χωρα του μπλοκ, τωρα ΕΕ που πηγαινα συχνα. Τωρα ζηταν συνταγη εκει. Νομιζω Βουλγαρια δινεται χωρις συνταγη και σιγουρα Γεωργια και ΡωσσιαΑντιαλλεργικά φίλε δεν παίρνεις για πλάκα ενώ το fenibut είναι μπλιετάδικο φάρμακο, απορώ που το βρήκες αλλά έχω ακούσει ότι το παίρνουν και οι φαρμακωμένοι bodybuilders.
το προβλημα με αυτα ειναι οτι ο υπνος δεν ειναι φυσιολογικος και προκαλουν εξαρτησηΈνας φίλος μου είπε ότι μετά από σοβαρό χειρουργείο έπρεπε διαφορά για να κοιμηθεί.
Το Xanax ήταν το καλύτερο του.
Μου είχε περιγράψει ένα υπνο που μόνο με κόμα θα μπορούσε να συγκριθεί.
Προσοχή, όσοι οδηγείτε μην το συνταγογραφήσετε.
Κι' εγώ το ίδιο, τέζα πέφτω.και εγω τα ιδια....απο την κουραση της δουλειας βεβαια γιατι ειμαι και δουλευταρας
Ειδικά εάν αυτό πετύχει με eye contact και ολοκλήρωση με ένα άκρως τεχνικό handjobΤίποτα δεν συγκρίνεται με ένα καλό και long τσιμπούκι. Για τον ύπνο και για ξύπνημα. Μακριά από όλα τα άλλα.
Το πρόβλημα είναι πως οι περισσότεροι εδώ μέσα κοιμούνται όρθιοι και πληρώνουν ξενοδοχείο...το προβλημα με αυτα ειναι οτι ο υπνος δεν ειναι φυσιολογικος και προκαλουν εξαρτηση