Νέα

Psychedelic Trance-Uplifting Trance-Goa

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aplos2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
om-wallpaper.jpeg

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
δωσεεεεεεε!!!!!!!!! :rockon:

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16

Πριοναραααααααααααααααααααααααα

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Και αυτο πριοναρααααααααααααααααα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

panoskr

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες μολις επεσε στην αντιληψη μου το thread kαι χαρηκα πολυ γιατι μεγαλωσα και εγω οπως και οι περισσοτεροι εδω μεσα με αυτη τη μουσικη αλλα κυριως με αυτη την κουλτουρα!!!!
και μιας και μιλαγατε πιο πισω για επιτυχημενα παρτυ χωρις να εχω διαβασει αν τα εχει αναφερει αλλος πιο πισω, μια λεξη  RLOAD!!!!!!!! (1998-2000)(amnesia,lobby,plus soda,camel.ibiza,aerodromio,akrobatis-paros,εοτ αλιμου...κτλ)οποιος ειχε την τυχη να βρεθει εστω και μια φορα καταλαβαινει τη θελω να πω....

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Super παρτακι επισης στον Αλιμο για τα 2 χρονια Trancemedia με τους MFG

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Μαγκες μολις επεσε στην αντιληψη μου το thread kαι χαρηκα πολυ γιατι μεγαλωσα και εγω οπως και οι περισσοτεροι εδω μεσα με αυτη τη μουσικη αλλα κυριως με αυτη την κουλτουρα!!!!
και μιας και μιλαγατε πιο πισω για επιτυχημενα παρτυ χωρις να εχω διαβασει αν τα εχει αναφερει αλλος πιο πισω, μια λεξη  RLOAD!!!!!!!! (1998-2000)(amnesia,lobby,plus soda,camel.ibiza,aerodromio,akrobatis-paros,εοτ αλιμου...κτλ)οποιος ειχε την τυχη να βρεθει εστω και μια φορα καταλαβαινει τη θελω να πω....

εισαι μεγαλος.... που τα θυμηθηκες αυτα.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16

Ελα να ανεβει λιγο η ομαδααααααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

panoskr

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εισαι μεγαλος.... που τα θυμηθηκες αυτα.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ρε συ xpapad τι που τα θυμηθηκα,ξεχνιουνται ευκολα?ειδικα αν εχεις καταθεσει χιλιαδες εγκεφαλικα κυτταρα,αλλα χαλαλι το αξιζανε.....
και μιας και βρισκομαστε σε sex forum ξεχνιουντε οι καραπιπιναρες-λολιτες που γεμιζανε τα συγκεκριμενα παρτυ φωναζοντας το θρυλικο "βαρα Βεροοοοο" εεεεεεε εε εε εε εε.............σηκωμενα χερια-παλαμακι κτλ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom