δικιο εχει μαλακες ειμαστε
.....
ΑΥΤΟ ισχύει για όλο το φασμα τανες...Στριπερ κωλομπαρα κ λοιπές.
Ίσως οχι στα call girl επιπέδου Αα.
Πολλοι ειδικα εμφανισιμοι κ με καλά προσόντα κανουν τις πουτάνες να απορούν.
Απο την αλλη όμως μας θεωρούν μαλάκες γιατί πληρώνουμε με αλλα λογια είμαστε η ευκολη λύση στο να εξηγήσουν στον εαυτό τούς για την θέση που είναι.
Ειδικα αυτες που δεν είναι απο επιλογή δικη τούς εδώ μισούν ίσως την πελατεια τους.
Το ίδιο κ στριπερ ειδικα σε αυτούς που κερνάνε ποτά σαμπάνιες δεν ειναι λογικό να σκεφτούν καλα αυτός ο μαλ....δεν εχει μια φιλη να τα πει?
...
Αυτο που δεν εχουν καταλάβει ειναι...
Οι πιο πολλες στην πραγματική αγορα τις καλές εποχές λεφτα τετοια ουτε σε 5 ζωές.
Οσο κ ωραίες να ειναι μοντέλα δεν μπορούν να γινουν όλες.
Ασε που κ αυτή η επαγγελματικη ομάδα γαμιεται πιο επιλεκτικά.
Αυτο που δεν εχουν πιάσει οτι το μπουρδελο ειναι η εύκολη λυση κ οσο τρεχει"η εποχή θα υπαρχει η ευκολη λυση θα την ανςζητουν πιο πολλοι.
Παράδειγμά γιατρός σχετικα εμφανισιμος παντα πηδαγε εξω...37αρης..
Ειχε γαμησει ολη την Αμβέρσα. .γιατι???
Τα φραγκα θα τα πιανε στα 40 κ ακομη διάβαζε στο φουλ...συν 18ωρη βαρδια
Μου λεει δεν εχω χρονο για έρωτες κ μαλ@@@ ενω ειχε καλο κύκλο.
Οταν πχ αν δεν αισθανομαι οικονομικά γαματα δεν λεω να ρέει το χρήμα δεν θα ψαξω γκόμενα για να την βγαζω 1 φορα στις 15 μέρες εξω.Η το πιο σημαντικό να περναει χειρότερα απ οτι ελεύθερη.
Έτσι το βλέπω παω γαμαω φεύγω το ιδιο κ σε σύντομες γνωριμιες έξω.
Το πιο κουφο ειναι οτι 3.4 φορες με εχουν ρωτήσει τανες αν ειμαι παντρεμένος. .
Κ ολες μου παν να παντρευτώ χα χα. ...οχι αυτες βεβαια γενικά για συντροφο.
Στριπ ηωιδια ερώτηση δεν μετραει γιατι εκει την ριχνει με σκοπό ποσα μπορει να σου φάει.
Αν κ στριπ να κεράσω ποτο 1 στις 15 φορές να μιλήσω για πιο θεμα??
Δεν με νοιάζει η ιστορία της καθε μίας. ..
Μονο αν κλικαρω κατι ενδιαφέρον έξυπνη.
Και αυτοι που μιλάνε υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που δεν εμπιστευται κανένα κ τίποτα όποτε ο διαλογος εκεί παει σαν ψυχανάλυση. ..μεσα στην ανωνυμία αν η στριπτιζου ηταν γειτόνισσα δεν θα κελαηδουσε ο τυπος.
Μετά την στεναχώρια που την μεταφέρουμε σε άγνωστους πχ γιατι δεν νοιάζονται δεν τους μεταφέρουμε το βάρος μας. 1+1=2...συν το πιο βασικό εδω μιλας με φίλο κ αυτα που είπες τα ξερει ολος ο κύκλος σου...κουτσομπολιό το εθνικο σπορ...το 95%θα πει αυτο που του έχεις εμπιστευτεί ΝΟΜΟΣ..κ μιλαω οχι απο παρτη μου . Μόνο
Δεν μισω κανενα σχεσακια αγαπουλη κτλ...Απλά σιχαίνομαι την καθε σ εση ρουτίνας.
Καθε μορφής σόι φιλίες κτλ..
Ειμαι του ολα η τίποτα. ..
Οσο για ψυχολογικά ενω ειχα πηδηξει μια ακουγα διάλογο τσατσας με πουτάνα.
.. τι εχεις?
..δεν είμαι καλά θελω ψυχίατρο. .
Θα παω εκει πως το λενε....ελεγε το Δαφνί.
Κ κάτι αλλά δεν ξέρω αν της την ειχε βαρέσει η δουλειά μαλλον οχι γιατι παράπονα οτι δεν είχε πολύ κ στο κρεβάτι δεν χαμπαριαζε απο πουτσα ειτε 10 ειτε 50...
Ποιος ξερει.
......
Το να πας συνέχεια με πουτάνες ειναι θέμα αποριπτεις τον ιδιο σου τον εαυτο κ τον χυλόπιτα ζεις χωρις να χεις φαει χυλόπιτα.
Μ αρεσει να πηγαινω νερικες φορές συχνά πολυ πανω απο μεσο όρο αλλα με αποχες μεγάλες.
Πχ το νομο του Πίκερ κ τζαμπα να ταν οι τανες δεν θα μπορούσα θα με επιανε ΠΛΗΞΗ κ ισως εκει ειναι ολο το θεμα μου