You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψωνιστηρι μεσα απο το waplog
- Μέλος που άνοιξε το νήμα loafer
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 496
- Πόντοι
- 36
AρχιΜπαζο η μικρη
loafer
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 99
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα τυποι..μπηκα για ενημερωση ως ειχα υποσχεθει..δεν θα σας πω πολλες λεπτομερεις γιατι δεν μ αρεσει να εκθετω τις κοπελες γενικα παντα ειμαι εχεμυθος σ αυτ τα θεματα..η μικρη ειναι οντως 18 και κατι μηνων ονομα δεν θα σας πω λογω εχεμυθειας.. πηγαμε οτελ κατσαμε 2 ωρες πολυ καλη στον αγωνα κοστος μονο 70 ευρω για 2 ωρες αν εχετε τπτ αποριες ρωτηστε ελευθερα.. ;)
Zager
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Ονομα θελουμε να μαθουμε.Τι αλλο?Καλησπερα τυποι..μπηκα για ενημερωση ως ειχα υποσχεθει..δεν θα σας πω πολλες λεπτομερεις γιατι δεν μ αρεσει να εκθετω τις κοπελες γενικα παντα ειμαι εχεμυθος σ αυτ τα θεματα..η μικρη ειναι οντως 18 και κατι μηνων ονομα δεν θα σας πω λογω εχεμυθειας.. πηγαμε οτελ κατσαμε 2 ωρες πολυ καλη στον αγωνα κοστος μονο 70 ευρω για 2 ωρες αν εχετε τπτ αποριες ρωτηστε ελευθερα.. ;)
loafer
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 99
- Πόντοι
- 1
η κοπελα μου εδειξε ταυτοτητα γιατι μικροδειχνε και φοβομουν..ξερω το αληθινο της ονομα αλλα οπως καταλαβαινετε δεν μπορω να το πω..η κοπελα ηταν 1.58 και γυρω στα 45 κιλα..μπαζο παντως δεν την λες..απλα δεν εχει πιασιματα..πουτσομεζες ειναι αλλα αξιζε..θα την κρατησω για καιρο γιατι βαρεθηκα να μου κτυπαν την πορτα οι τσατσαδες..Ονομα θελουμε να μαθουμε.Τι αλλο?
loafer
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 99
- Πόντοι
- 1
τυποι ξερω θα σας φανει απιστευτο αλλα τσιμπησε κι αλλο μωρο πιο ομορφο..19 αρικο! πολυ πουτανια εχει πεσει..η εφαρμογη τα σπαει τυποι, εκτος αν εγω ειμαι κωλοφαρδος..παντως πολυ πουτανια εχει πεσει..της ειπα για λεφτα μου λεει απο κοντα αυτα..της εδωσα τηλ μιλησαμε γυναικα ειναι..
Zager
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Ρε φιλε στελνεις σε ολες και οτι κατσει?Τουλαχιστον σε οσες τους φενεται οτι ειναι πουτανακια.Α πες και ονομα να χωθωτυποι ξερω θα σας φανει απιστευτο αλλα τσιμπησε κι αλλο μωρο πιο ομορφο..19 αρικο! πολυ πουτανια εχει πεσει..η εφαρμογη τα σπαει τυποι, εκτος αν εγω ειμαι κωλοφαρδος..παντως πολυ πουτανια εχει πεσει..της ειπα για λεφτα μου λεει απο κοντα αυτα..της εδωσα τηλ μιλησαμε γυναικα ειναι..
loafer
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 99
- Πόντοι
- 1
ςεννοειται ρε φιλε οτι την πεφτω σε ολες..κανε αιτημα φιλιας πρωτα..αν το δεχτουν ειναι καλος ιοωνος..μετα πεστο στην ψυχρα οτι θες να γινεις χορηγος της το πολυ πολυ να σου πει οχι και να σε διαγραψει απο φιλο..στις 10 η μια θα τσιμπησει
Zager
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Ναι τα εχω κανει αυτα.για εγγραφη ζηταει τηλεφωνο και gmail, facebook h twiter 2 απ αυτα οπωδηποτε
Zager
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Η δευτερη ποσα σου ζητησε και για ποση ωρα?Ή δεν τα χετε πει ακομα?Το κακο ειναι οτι τωρα που ολες εχουν βγει στην βιζιτα, δεν υπαρχουν πολλα φραγκα! ειναι αυτο που λενε, τωρα που εγινε η θαλασσα γιαουρτι δεν εχουμε κουταλι να την φαμε!
loafer
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 99
- Πόντοι
- 1
το εγραψα πιο πανω..μου ειπα απο κοντα αυτα..ισως θελει πρωτα να με δει και εκ του φυσικου μπορει να φοβαται μην ειμαι αστυνομικος η κατι τετοιο..Η δευτερη ποσα σου ζητησε και για ποση ωρα?Ή δεν τα χετε πει ακομα?
στελνε αιτηματα φιλιας ειδικα σε οσες εχουν επισκεφτει το προφιλ σου..σε ειδοποιει ποιος το επισκεφτηκε..
εχεις βαλει φωτογραφια??
Zager
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
ΑυτεςΠελάτες ψαχνουν αυτοι