Νέα

Ψηλή γκόμενα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpasmenoKaravi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Έχω νταραβέρι με μια κοπέλα στα 21 που έχει ύψος κοντά 1.80 (μου σκάει ένα κεφάλι). Μέτρια από πρόσωπο αλλά βυζαρού και με πιασίματα. Από τη μια μαλακία να σε κοιτάει αφ'υψηλού η γυναίκα, από την άλλη γουστάρω τις σωματώδεις, μεγάλων διαστάσεων γυναίκες... Ειδικά όταν είναι απο πάνω και καλύπτουν όλο το σώμα σου με το σώμα τους. Πεθαίνω για μεγάλα μπούτια και νταρντάνα γυναίκα. Απλά το καταθέτω.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Έχω νταραβέρι με μια κοπέλα στα 21 που έχει ύψος κοντά 1.80 (μου σκάει ένα κεφάλι). Μέτρια από πρόσωπο αλλά βυζαρού και με πιασίματα. Από τη μια μαλακία να σε κοιτάει αφ'υψηλού η γυναίκα, από την άλλη γουστάρω τις σωματώδεις, μεγάλων διαστάσεων γυναίκες... Ειδικά όταν είναι απο πάνω και καλύπτουν όλο το σώμα σου με το σώμα τους. Πεθαίνω για μεγάλα μπούτια και νταρντάνα γυναίκα. Απλά το καταθέτω.

Απλά όταν έχεις γκόμενα ίση ή πιο ψηλή από σένα της λες να μην φοράει τακούνια και την πας σε μέρη κάπως πιο ψαγμένα που δεν θα κάνεις πολλά κεφάλια να γυρίσουν. Αυτά. Άντε και καλά στέφανα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Απλά όταν έχεις γκόμενα ίση ή πιο ψηλή από σένα της λες να μην φοράει τακούνια και την πας σε μέρη κάπως πιο ψαγμένα που δεν θα κάνεις πολλά κεφάλια να γυρίσουν. Αυτά. Άντε και καλά στέφανα.
Δεν ειχα ποτέ κοπελα πιο ψηλη απο μενα, δεν ηταν και τοσο ευκολο εξαλλου (ειμαι 1.88).
Φανταζομαι ομως οτι δεν θα ενιωθα και πολυ ανετα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ειμαι κοντοστουπης και με καβλωνουν απειρα οι ψηλες
Αλλα μονο στο επιπεδο της πουτανας, ετσι...?
Προφανως αν επροκειτο να την κυκλοφορησω θα ειχα τρελο κομπλεξ.
Για γκομενά μου, ουτε κατα διανοια!

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66

:headbang: :s&m_3: :S
απο τις πιο καταπιεστικες περιπτωσεις που εχω βιωσει...

και καλα με υφακι, 'αν μ αγαπας θα φορεσεις αυτο που σου λεω εγω...' :jerking:

mitsosmi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Κριτικές
2
Like
17
Πόντοι
0
Ψηλό μουνί, καμαρωτό γαμήσι!

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
:headbang: :s&m_3: :S
απο τις πιο καταπιεστικες περιπτωσεις που εχω βιωσει...

και καλα με υφακι, 'αν μ αγαπας θα φορεσεις αυτο που σου λεω εγω...' :jerking:

Παρακαλετά ποτέ. Looser του θάνατου...
Αν γουσταρεις να 'μαστε μαζί τότε κάνεις αυτό. Αν όχι σταυρωτό φιλάκι και πας στην ευχή της Παναγίας.
Εγώ προσωπικά το 'χω κάνει αυτό με κάποιες που γούσταραν ξέκωλο ντύσιμο. Δεν γουστάρω να συνοδεύω ξέκωλα. Έχουμε και ένα status στην κοινωνία.

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
Αν γουσταρεις να 'μαστε μαζί τότε κάνεις αυτό. Αν όχι σταυρωτό φιλάκι και πας στην ευχή της Παναγίας.
Εγώ προσωπικά το 'χω κάνει αυτό με κάποιες που γούσταραν ξέκωλο ντύσιμο. Δεν γουστάρω να συνοδεύω ξέκωλα. Έχουμε και ένα status στην κοινωνία.

δε μιλησα για ντυσιμο ξεκωλου... εδω συμφωνουμε

το υψος ειναι ομως κατι που το βλεπεις απο την πρωτη στιγμη  ;)
αν δε σε παιρνει, δεν το προχωρας!

οχι να εχεις μετα την απαιτηση να αλλαξει η κοπελα για να μη αισθανεσαι εσυ κοντος...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Η τιμη αντικατασταθηκε με το status μαλιστα...

Στο θεμα μας τωρα οταν τα ειχα με καποια 5 ποντους ψηλοτερη και ηθελε να φορεσει και δεκαποντη γοβα φυσικα και την εστειλα για αλλαγη.  :s&m_3:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ειλικρινα παντως, δεν καταλαβαινω γιατι να φορεσει τακουνι μια ψηλη γυναικα.
Το τακουνι εφευρεθηκε ακριβως για να μπορει η γυναικα να πλησιαζει καπως το υψος του αντρα.
Δεν εχει αλλο λογο υπαρξης.

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
Το τακουνι εφευρεθηκε ακριβως για να μπορει η γυναικα να πλησιαζει καπως το υψος του αντρα.Δεν εχει αλλο λογο υπαρξης.

:2funny: :2funny: :2funny:

δεν ειπαμε οτι πρεπει να φοραει , αλλα να μπορει να φορεσει αν θελει...

κανενα ρουχο δεν δειχνει το ιδιο, με ή χωρις τακουνι
επισης αλλαζει ολη η σταση του σωματος, το κεντρο βαρους, το βαδισμα, ολα !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
:2funny: :2funny: :2funny:

δεν ειπαμε οτι πρεπει να φοραει , αλλα να μπορει να φορεσει αν θελει...

κανενα ρουχο δεν δειχνει το ιδιο, με ή χωρις τακουνι
επισης αλλαζει ολη η σταση του σωματος, το κεντρο βαρους, το βαδισμα, ολα !
Δεν διαφωνω, αλλά αυτο ειναι η εξελιξη. Ο αρχικος προορισμος του τακουνιου ηταν να δωσει υψος στην γυναικα σε σχεση με τον αντρα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το τακουνι εφευρεθηκε ακριβως για να μπορει η γυναικα να πλησιαζει καπως το υψος του αντρα.
Δεν εχει αλλο λογο υπαρξης.

κάνει και κάτι στις γαμπίτσες...πετάει λίγο περισσότερο και το κωλαράκι....μακραίνει τα πόδια οπότε τα δείχνει και πιο αδύνατα...

Πάντως εγώ που είμαι τάπα κανονικά και με τον νόμα, δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να κυκλοφορώ με τσολιάδες και ας μου ρίχνουν και 2 κεφάλια.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
και γκομενς ψηλοτερες μια φορα και εναν καιρο αλλα και η γυναικα μου ειναι λιιιγο πιο ψηλη απο μενα, οποτε με το τακουνι μου ριχνει κανονικα... Τωρα, προβλημα??
Ποτε και για κανεναν λογο.
Γυρνανε κεφαλια?!? ε και? λες και δε ξερω τι σκεφτονται και τι λενε?
Ετσι και αλλιως θα το πουνε γιατι ειναι κομματος, ε βαζουν και το ηψος μεσα.

Εμεις παντως περναμε καλα, ειμαστε καλα οποτε γιατι να ασχοληθουμε?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πάντα μου άρεσαν οι ψηλές γκόμενες. Όχι οι άχαρες αδύνατες ψηλες. Οι ψηλές κανονικές προς το νταρντανέ. Η μαλακία είναι πως όσες γκόμενες είχα η ψηλότερη ήταν 170εκ. Για ψηλότερη από μένα ούτε λόγος (195γαρ).Μια φορά πριν καμιά 10ετία είχα δει ψηλότερη γυναίκα από μένα και είχα μείνει μαλάκας. Πρέπει να ηταν 2μέτρα αλλά ήταν καλό νταρντανοειδές.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
ΑΠΟ 1,75 και πανω, οι γυναικες σπανιζουν !!!  :headbang: :headbang: :headbang:

Stories