stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Πες μου ετσι ντε και ο μεμος μορφη ειναι
...και εμφανίζεσθαι "μαζί"
κατα σύμπτωση !!!
Μου είπαν οτι είναι ο αβραμηςΑυτός ξέρει... ;)
Μου είπαν οτι είναι ο αβραμης
farkeli να σε ρωτήσω κάτι;;
Εσύ τι θα ψηφίσεις στις ερχόμενες εκλογές..;;
(για να μην λέμε μόνο για κλώνους)
Ραφμαν +μεμοσαν =1 δλδ?
Ραφμαν +μεμοσαν = 0
Διότι, ως γνωστόν:
0+0=0
αχ αυτο το παιδι, παντα με την καλη κουβεντα στο στομα ειναι!!!Ραφμαν +μεμοσαν = 0
Διότι, ως γνωστόν:
0+0=0
Ακόμη δεν έχω αποφασίσει
Όταν αποφασίσω θα σε ενημερώσω εγκαίρως (αν βέβαια αποφασίσω να ψηφίσω )
Ώπα! έδωσες ιδέα για την συμπλήρωση της ψηφοφορίας με επιπλέον επιλογή. Ευχαριστώ !
(Εδώ νομίζω υπερβάλλεις, γιατί λέμε και για κλώνους, δεδομένου ότι έχουμε αρκετούς)
Παρεμπιμπτόντως,
Ορισμένοι έχουν κλώνους.
Θα ήταν, και είναι, άδικο (αρχικά) και ενοχλητικό (στην συνέχεια) κάποιοι να μην έχουν ;)
αχ αυτο το παιδι, παντα με την καλη κουβεντα στο στομα ειναι!!!
βρε μηπως Σαυρας + ΠΠος ειναι το ιδιο τελικα?
Ο Κολοκοτρώνης ανέφερε στα απομνημονεύματά του ότι όσοι οπλαρχηγοί προσκυνούσαν, κυρίως λόγω των υψηλών χρηματικών αμοιβών που τους υποσχέθηκε ο Ιμπραήμ, ήταν πρώην μισθοφόροι στην υπηρεσία των προκρίτων του Μοριά.Πάντως, οι περισσότεροι άλλαζαν στρατόπεδο υπό τον φόβο των αιγυπτιακών επιδρομών.Έτσι, οι βίαια και από φόβο προσκυνημένοι πολλαπλασίαζαν το κακό και έδιναν μια θλιβερή εικόνα προδοσίας που εκτεινόταν από την Ηλεία έως την Πάτρα, τη Βοστίτσα και τα Καλάβρυτα.Τότε ο Κολοκοτρώνης προσέφερε την τελευταία μεγάλη υπηρεσία στην πατρίδα.Υπό αυτές τις αντίξοες συνθήκες, ο Γέρος στην κυριολεξία "ξαναζωντάνεψε" την ετοιμοθάνατη Επανάσταση.Με το σύνθημα «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» απάντησε με μια χωρίς προηγούμενο τρομοκρατία στην τρομοκρατία του Ιμπραήμ.Μεταχειριζόμενος σκληρά μέτρα, απέτρεψε τον λαό της Πελοποννήσου από το να επανέλθει κάτω από την οθωμανική κυριαρχία και διατήρησε την φλόγα του πολέμου άσβεστη μέχρις ότου έγινε η Ναυμαχία του Ναυαρίνου και οι Μεγάλες Δυνάμεις συμφώνησαν για την ελευθερία της Ελλάδας.Όσα χωριά αρνούντο να επανέλθουν στο ελληνικό στρατόπεδο, δέχονταν αιφνιδιαστικές επιθέσεις από τους άνδρες του Γέρου.Σε όλο τον Μοριά οι πρωτεργάτες του προσκυνήματος συλλαμβάνονταν και εκτελούνταν.
οποιεσδήποτε αντιστοιχίες με σημερινές καταστάσεις (ή) και άτομα ...
επιβάλλονται
Αγαπαμε Σαυρουκο γιατι το παλευει!!!Σκεφτόμουνα να δείξω εικόνα στη ΣΑΥΡΑ
αλλά το αφήνω για άλλη φορά
(Προτιμώ να φιλοσοφήσω με τον Farkeli Γιατί έχει ενδιαφέρον)
Αγαπαμε Σαυρουκο γιατι το παλευει!!!
Αλλο αν ειναι χαμενος απο τα αποδυτηρια! ;)
Αγαπαμε Σαυρουκο γιατι το παλευει!!!
Αλλο αν ειναι χαμενος απο τα αποδυτηρια! ;)