farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Αυτός γιατί δεν σου γεμιζεί το μάτι δηλαδή;;;
Γιατί δεν είναι... "Γέρος του Μωριά"
αλλά, απλά και γέρος και μαλάκας
Αυτός γιατί δεν σου γεμιζεί το μάτι δηλαδή;;;
και βαλε....... :S :SΓιατί δεν είναι... "Γέρος του Μωριά"
αλλά, απλά και γέρος και μαλάκας
ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ 2009Οποιαδήποε βελτίωση της ψηφοφορίας είναι δεκτή ...
Τα πράματα εξελίσσονται πολύ γρήγορα, και μέχρι τον Οκτώβριο υπάρχουν διάφορες πιθανότητες.
Με το να τρέχει ο Γιώργος στην παραλία να τον δείχνουν τα κανάλια να κοιτάει το γκρέμισμα της "Φαντασίας" (και η "λαίδη" να δακρύζει όταν το μαθαίνει), δε σώζει την κατάσταση.
Και δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει ένας πρωθυπουργός να παρευρίσκεται στην κατεδάφιση ενός αυθαιρέτου, που έπρεπε να έχει κατεδαφιστεί εδώ και 35 χρόνια. Με αυτά τα καραγκιοζιλίκια θα σώσει την κατάσταση? Τι νόημα έχει να χάνει την ώρα του να τρέχει εκεί?
Το σίγουρο είναι ότι όσοι υποψήφιοι "συνδεθούν" με το Πατσόκ στις επόμενες δημοτικές, θα χάσουν. Η οργή του κόσμου είναι μεγάλη, και θα αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου, και ακόμα κι αν "καλός" δημοτικός άρχοντας είναι κάποιος, αν δηλώσει "Εγώ ΠΑΣΟΚ και άγιος ο θεός" τον πήρε ο διάολος. Από εκδίκηση και μόνο.
Εκτός απ' αυτό, στις δημοτικές δε συνδέονται όλοι με κόμματα, οπότε η ψηφοφορία εδώ στο site είναι κάπως άκυρη...
Καλά έτσι και μας βγάλει το Πασόκ από την κρίση ο Παπανδρέου θα θεωρηθεί Μεσία,βέβαια με ξένα κόλυβα(περικόπες μισθών και ΦΠΑ) κάνω και εγώ κηδεία!!!
Όχι,εγώ λευκό έριξα,έχω πάψει πια να ελπίζω σε όλους!!! :-Παπαζόλη ο ένας από τις 3 του ΣΥΡΙΖΑ είναι δικός σου
Όχι,εγώ λευκό έριξα,έχω πάψει πια να ελπίζω σε όλους!!! :-
Δεν είναι σωστό όμως αυτό (λευκό)..
Βοήθα λίγο τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
Έχεις (ή έχουμε) κάποιο όφελος και το λες ;
Ο Γ. Παπανδρέου υιοθέτησε ... των περιστάσεων.
Δεν πιστεύω να είσαι κλώνος ;
Δεν είναι σωστό όμως αυτό (λευκό)..
Βοήθα λίγο τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ