Νέα

Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές 7/11/2010

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 161
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Στις δημοτικές εκλογές στις 7/11/2010 θα ψηφίσω :

• ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΝΔ

• ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 1 100,0%
  • ΚΚΕ

• ΣΥΡΙΖΑ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ

• ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΑΛΑΚΑ

• ΛΕΥΚΟ

• ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ 2009

• ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ 2009

• ΑΚΥΡΟ

• ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ

• ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Τα πράματα εξελίσσονται πολύ γρήγορα, και μέχρι τον Οκτώβριο υπάρχουν διάφορες πιθανότητες.

Με το να τρέχει ο Γιώργος στην παραλία να τον δείχνουν τα κανάλια να κοιτάει το γκρέμισμα της "Φαντασίας" (και η "λαίδη" να δακρύζει όταν το μαθαίνει), δε σώζει την κατάσταση.

Και δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει ένας πρωθυπουργός να παρευρίσκεται στην κατεδάφιση ενός αυθαιρέτου, που έπρεπε να έχει κατεδαφιστεί εδώ και 35 χρόνια. Με αυτά τα καραγκιοζιλίκια θα σώσει την κατάσταση?  Τι νόημα έχει να χάνει την ώρα του να τρέχει εκεί?

Το σίγουρο είναι ότι όσοι υποψήφιοι "συνδεθούν" με το Πατσόκ στις επόμενες δημοτικές, θα χάσουν.  Η οργή του κόσμου είναι μεγάλη, και θα αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου, και ακόμα κι αν "καλός" δημοτικός άρχοντας είναι κάποιος, αν δηλώσει "Εγώ ΠΑΣΟΚ και άγιος ο θεός" τον πήρε ο διάολος.  Από εκδίκηση και μόνο.

Εκτός απ' αυτό, στις δημοτικές δε συνδέονται όλοι με κόμματα, οπότε η ψηφοφορία εδώ στο site είναι κάπως άκυρη...

OP
OP
farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Οποιαδήποε βελτίωση της ψηφοφορίας είναι δεκτή ...  :)

Επισκέπτης
Οποιαδήποε βελτίωση της ψηφοφορίας είναι δεκτή ...  :)
ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ 2009
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ  ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ 2009

Aνούσιες είναι αυτές οι δύο επιλογές ρε!!! :rolleyes:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ουστ εθνοπροδοτη,αβαπτιστε τζεφρυ...........φωτια και τσεκουρι :s&m_2:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Τα πράματα εξελίσσονται πολύ γρήγορα, και μέχρι τον Οκτώβριο υπάρχουν διάφορες πιθανότητες.

Με το να τρέχει ο Γιώργος στην παραλία να τον δείχνουν τα κανάλια να κοιτάει το γκρέμισμα της "Φαντασίας" (και η "λαίδη" να δακρύζει όταν το μαθαίνει), δε σώζει την κατάσταση.

Και δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει ένας πρωθυπουργός να παρευρίσκεται στην κατεδάφιση ενός αυθαιρέτου, που έπρεπε να έχει κατεδαφιστεί εδώ και 35 χρόνια. Με αυτά τα καραγκιοζιλίκια θα σώσει την κατάσταση?  Τι νόημα έχει να χάνει την ώρα του να τρέχει εκεί?

Το σίγουρο είναι ότι όσοι υποψήφιοι "συνδεθούν" με το Πατσόκ στις επόμενες δημοτικές, θα χάσουν.  Η οργή του κόσμου είναι μεγάλη, και θα αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου, και ακόμα κι αν "καλός" δημοτικός άρχοντας είναι κάποιος, αν δηλώσει "Εγώ ΠΑΣΟΚ και άγιος ο θεός" τον πήρε ο διάολος.  Από εκδίκηση και μόνο.

Εκτός απ' αυτό, στις δημοτικές δε συνδέονται όλοι με κόμματα, οπότε η ψηφοφορία εδώ στο site είναι κάπως άκυρη...

Καλά και σας χαιρετώ.
Ο Έλληνας είναι ευκολόπιστος για να μην πώ μα...κας στις πολιτικές επιλογές του.
Μετά μια οκταετία όταν θα μας φορέσουν σώβρακα και φέσια το ξανασυζητάμε....  :huh: :headbang:

Επισκέπτης
Καλά έτσι και μας βγάλει το Πασόκ από την κρίση ο Παπανδρέου θα θεωρηθεί Μεσία,βέβαια με ξένα κόλυβα(περικόπες μισθών και ΦΠΑ) κάνω και εγώ κηδεία!!! :P

OP
OP
farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ρε συ πως το λες αυτό...

Να μας βγάλει από την κρίση,

...και ήδη να έχουμε πάθει "κρίση"  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Καλά έτσι και μας βγάλει το Πασόκ από την κρίση ο Παπανδρέου θα θεωρηθεί Μεσία,βέβαια με ξένα κόλυβα(περικόπες μισθών και ΦΠΑ) κάνω και εγώ κηδεία!!! :P

Παπαζόλη ο ένας από τις 3 του ΣΥΡΙΖΑ είναι δικός σου  :grin:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο Γ. Παπανδρέου υιοθέτησε μια κατά βάση λαϊκίστικη αντιπολιτευτική τακτική και εν πολλοίς εξαπάτησε τους ψηφοφόρους δίνοντας υποσχέσεις για παροχές και ελαφρύνσεις ενώ αποδεδειγμένα γνώριζε την ήδη από το καλοκαίρι τραγική και συνεχώς επιδεινούμενη κατάσταση της οικονομίας. Νομίζω ότι είναι βάσιμο το επιχείρημα της αριστεράς - και όχι μόνο της αριστεράς - ότι αυτή η κυβέρνηση έχει απολέσει τη δημοκρατική νομιμοποίηση για να συνεχίσει να κυβερνά.

Το πρόβλημα είναι ότι, κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση. Η ΝΔ είναι σε κατάσταση χειρότερη από την κατάσταση που βρισκόταν το ΠΑΣΟΚ το φθινόπωρο του '07, το ΚΚΕ - αν έχω καταλάβει καλά - θέλει να αποδομήσει το υπάρχον σύστημα και να δημιουργήσει ένα σοσιαλιστικό μοντέλο σαν αυτά που επικρατούσαν στην ανατολική Ευρώπη πριν από 50 χρόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ - πάλι αν έχω καταλάβει καλά - πιστεύει ότι πρέπει να γίνει μια πολύ ήπια προσαρμογή (1% μείωση του ελλείμματος/έτος, αυτό είχε πει ο Αλαβάνος) και αναδιάρθρωση του χρέους, χωρίς όμως να εξηγεί πώς, με ένα τέτοια πρόγραμμα, θα εξασφαλίσουμε χρήματα για να συνεχίσει να λειτουργεί το κράτος χωρίς να κηρύξει στάση πληρωμών.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές η κυβέρνηση θα πρέπει να καταψηφιστεί με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο, γιατί είπε ψέματα και εξαπάτησε τους ψηφοφόρους, και γιατί ο Γ. Παπανδρέου, εκτός από την ανεπάρκειά του στη χρήση της Ελληνικής, απεδείχθη και πολύ κατώτερος των περιστάσεων.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αν τα πρωτα 4 κοματα εδω μεσα παρουν πολλους ψηφους ε τοτε οι κλωνοι εκαναν καλα την δουλεια τους  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ                                                                                                  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom