Νέα

Ψήφος για τη σφαγή Διστόμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mysterious
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.754
Πόντοι
34.267
Παραθέτω το link για όποιον νιώθει ότι πρέπει να κάνει το χρέος του.
Ιδιαίτερη σημασία έχει το σχόλιο, πως δε ζητάμε αποζημίωση από τους ειρηνιστές φορολογούμενους Γερμανούς, αλλά από τις λεηλασίες των δολοφόνων Γερμανών στρατιωτών.
Ας υπογράψουμε, μήπως ακολουθήσουν και άλλοι μαρτυρικοί τόποι της Ελληνικής Επικράτειας.

xostikas36

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Ιδιαίτερη σημασία έχει το σχόλιο, πως δε ζητάμε αποζημίωση από τους ειρηνιστές φορολογούμενους Γερμανούς, αλλά από τις λεηλασίες των δολοφόνων Γερμανών στρατιωτών.
Ας υπογράψουμε, μήπως ακολουθήσουν και άλλοι μαρτυρικοί τόποι της Ελληνικής Επικράτειας.
επιτελους ενα καλο θεμα αρκει να μην ποσταρουν τιποτα ηλιθιοι φασιστες

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Χωρίς να θέλω ν΄ ακουστώ καυστικός, στο τέλος οι πρώτοι δεν θα πληρώσουν τις μαλακίες των δεύτερων;
Από αυτούς ζητάς αποζημίωση τελικά. Τους άλλους, πιάσε βρες τους αν υπάρχουν ακόμα.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Χωρίς να θέλω ν΄ ακουστώ καυστικός, στο τέλος οι πρώτοι δεν θα πληρώσουν τις μαλακίες των δεύτερων;
Από αυτούς ζητάς αποζημίωση τελικά. Τους άλλους, πιάσε βρες τους αν υπάρχουν ακόμα.
μα και να τα έδιναν, δε μπορούν να μας τα πάρουν πίσω?? 2 υποβρύχια να μας αναγκάσουν να αγοράσουμε τέλος!!

OP
OP
mysterious

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.754
Πόντοι
34.267

Εσύ κι εγώ και άλλοι που δε φταίμε, δεν πληρώνουμε τώρα? Αλλά έτσι είναι...δε πά να καίγεται το σπίτι του γείτονα? Τώρα όμως που καίγεται και το δικό μας? :uglystupid:

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Το σαιτ είναι μια ευγενική προσφορά του ΠΑΣΟΚ :-) 

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

οι διεκδικήσεις έπρεπε να είχαν εκδηλωθεί απο τη 10ετία του 50-60 ....

τωρα 70 χρόνια μετά δεν υπάρχει καμιά οπτική αποζημίωσης .....  οπως και να αντιδράσουν οι έλληνες ....

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν υπάρχουν Έλληνες για να αντιδράσουν...μόνο μαλάκες που τρέχουν πίσω απο τα κόμματα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πολύ νωρίς ρε πατριώτες το θυμηθήκατε,μόλις 70 κάτι χρόνια μέρα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Καλο θα ηταν να μην ξεκινησουμε παλι αριστεροδεξια ξεκατινιασματα για ενα τοσο πονεμενο θεμα οπως το Διστομο...Μιλαμε για τραγωδια απιστευτη.

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για να μην παρεξηγηθώ έχω πολλούς φίλους από το δίστομο και έχω δει τα πάντα σχετικά με τις ακρότητες των γερμανών εκεί...είναι πολύ θλιβερά αυτά που
συνέβησαν...και ούτε έχω πρόθεση να το πάω κομματικά το θέμα...λέω απλά οτι είμαστε ζώα και για αυτό που είμαστε δεν πρόκειται να πάρουμε τίποτα!

Επισκέπτης
Με το στρατό του Γ' Ράιχ , εκτός από τους σημερινούς Γερμανούς,
είχαν πολεμήσει :
1)Αυστριακοί
2)Τσεχοσλοβάκοι
3)Ούγγροι
4)Ρουμάνοι
5)Ιταλοί
6)Κροάτες
7)Σλοβένιοι
8)Γάλλοι
9)Άραβες
10)Αλβανοί

ποιοί από όλους θα πληρώσουν ;;

Επισκέπτης
Με το στρατό του Γ' Ράιχ , εκτός από τους σημερινούς Γερμανούς,
είχαν πολεμήσει :
1)Αυστριακοί
2)Τσεχοσλοβάκοι
3)Ούγγροι
4)Ρουμάνοι
5)Ιταλοί
6)Κροάτες
7)Σλοβένιοι
8)Γάλλοι
9)Άραβες
10)Αλβανοί

ποιοί από όλους θα πληρώσουν ;;
Και Ελληνες ειχαν πολεμησει.

Να βρουμε καναν απογονο τους(των συμπολεμησαντων μετα της Wehrmacht)και να του τσιμπησουμε κανα διαμερισματακι,κανα αμαξακι,τι λες?

ΥΓ ΚΑΙ ΕΔΩ οι"πατριωτες",αυτοι που"συγκινουνται"με την σημαια και χτυπιουνται για το"ονομα",τηρουν σιγην ιχθυος...

Επισκέπτης
οι διεκδικήσεις έπρεπε να είχαν εκδηλωθεί απο τη 10ετία του 50-60 ....

τωρα 70 χρόνια μετά δεν υπάρχει καμιά οπτική αποζημίωσης .....  οπως και να αντιδράσουν οι έλληνες ....
Ωπ,τι εχουμε εδω απο εναν εκπροσωπο του ακραιφνους πατριωτισμου?

Τριτο προσωπο για τους ελληνες?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλο θα ηταν να μην ξεκινησουμε παλι αριστεροδεξια ξεκατινιασματα για ενα τοσο πονεμενο θεμα οπως το Διστομο...Μιλαμε για τραγωδια απιστευτη.

Δυστυχώς δεν πιστεύω ότι θα πιάσει τόπο η έκκλησή σου. Οι γνωστοί άγνωστοι θα κάνουν και πάλι το θαύμα τους...

Επισκέπτης
Εθελοντές ήταν; Σε ποιά μέτωπα; Καθόλου δεν το έχω ακούσει αυτό.
Γενικα εχεις ενα ζητημα με την μνημη σου,που ειναι επιλεκτικη ως γνωστον.

Με το παλιο/καινουργιο αμορε των"πατριωτων"εν ωρα εκπαιδευσης.
schim.jpg

ΑΠΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΕΚ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΡΟΗΛΘΕΝ Η ΔΡΑΞ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΣΩΣΕΝ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΝ, ΥΨΟΥΤΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ:  ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΕ ΤΟΝ ΦΥΡΕΡ!" :2funny:
tas8.jpg

...Των εν τη πελοποννησω κατα του μπολσεβικισμου μαχομενων εθελοντων...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γενικα εχεις ενα ζητημα με την μνημη σου,που ειναι επιλεκτικη ως γνωστον.

Άντε ρε να πουμε κι εγώ νόμισα ότι θα μάθαινα καμμια άγνωστη πτυχή της ιστορίας. Τίποτε αιχμαλώτους του στρατού μας που τους έστειλε σε μέτωπο, τίποτε Εβραίους δικούς μας που τους έστειλε να πολεμήσουν ή να κάνουν καθήκοντα ΔΜ. Εκεί πήγε το μυαλό μου.

Εσύ όμως, ως γνωστόν... Τα δικά σου....

Ισιδώρα

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
...Των εν τη πελοποννησω κατα του μπολσεβικισμου μαχομενων εθελοντων...

δε μετράει αυτό.
για τα πολεμήσουν το μπολσεβικισμό το έκαναν. τώρα θα μου πεις πως γίνεται να συμμαχήσουν κατά καιρούς με γερμανούς,άγγλους,αμερικάνους για να πολεμήσουν το μπολσεβικισμό.
εντάξει τώρα μην είσαι κι εσύ λεπτολόγος. και τα εθνίκια εδώ μέσα αυτό θα έκαναν. την προδοσία την ονομάζουμε πατριωτισμό και λύνονται όλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom