Νέα

Ψηφοφορία : Καλύτερο SM Πρόγραμμα 2014

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Ψηφοφορία : Καλύτερο Επαγγελματικό S/M Πρόγραμμα 2014
/2014/08/sm-2014.html

th_22140_00_123_17lo.jpg


Ξεκινάει σήμερα η μεγάλη ψηφοφορία που θα διαρκέσει έως και την 31/12/2014 και θα αναδείξει το καλύτερο επαγγελματικό SM Session  στην Ελλάδα για το έτος 2014 .

Εφέτος , καταρτίστηκε η Ελληνική Λίστα KFL Greek Domina Guide η οποία αποτελούσε ένα όνειρο ζωής για εμένα , από τότε που διάβαζα την αντίστοιχη λίστα  Max Fish Domina Guide και είχα το κρυφό παράπονο μέσα μου που δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα .

Πολλά χρόνια μετά , η Ελληνική Femdom σκηνή αναπτύχθηκε και πλέον η παρουσία των Ελληνίδων επαγγελματιών του BDSM σε όλες τις αποχρώσεις (studio , dungeon , μεμονωμένες ) είναι πλέον εφάμιλη με το εξωτερικό .

Που μπορεί λοιπόν να βρεί κανείς το καλύτερο Αυταρχικό Session στην Ελλάδα ;

Ψηφίστε στην παρακάτω διεύθυνση :

Ας δούμε αναλυτικά τις παρουσίες :

1. Studio Oriental (Φυλής 104)


Άρθρο - Παρουσίαση
Site : Facebook : Αφέντρα Μπέτυ :
Αφέντρα Κέλλυ :
/2014/02/kinky-fantasies-on-line.html
Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι η Αφέντρα Άντζελα είναι η πρωτοπόρος  στο χώρο των φετιχιστικών προγραμμάτων και η περσινή νικήτρια του διαγωνισμού .

Ο «Πύργος των Απολαύσεων» που ακούει στο όνομα  Studio Oriental είναι το απόλυτο μέρος όπου κανείς μπορεί να βιώσει kinky φετιχιστικές στιγμές ηδονής , σέξ και πόνου !

2. Αφέντρες Katia & Michele


Άρθρο – Παρουσίαση
/2012/12/katia-mischelle-kinky-fantasies-on-line.html
Site :  Facebook :
Άλλο : , ,
Το πιο ΗΟΤ δίδυμο της Ελληνικής SM σκηνής . Είναι ζευγάρι στην ζωή και φυσικά Εκρηκτικές και Σέξυ Αφέντρες που από την πρώτη χρονιά εμφάνισης τους κατέκτησαν την 2η θέση στο περσυνό διαγωνισμό .

Επισημαίνεται δε το γεγονός ότι έχουν μια πολύ επιτυχημένη παρουσία στο  Clips4sale όπου τα βίντεο τους κατακτούν πολύ καλές θέσεις και κριτικές στο διεθνές πάνθεον , αποδεικνύοντας ότι οι Ελληνίδες Αφέντρες όχι απλώς δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από τις ξένες αλλά «θαυματουργούν» όταν το θελήσουν .



3. Dungeon SAME Place .
Δυστυχώς το Kinky Fantasies On Line , μέχρι την στιγμή δημοσίευσης του παρόντος άρθρου δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει μια συνέντευξη για το διάσημο αυτό dungeon .

Ευελπιστώ στο μέλλον να καταφέρω να σας παρουσιάσω μια συνέντευξη και από το SAME αλλά φυσικά δεν γίνεται να απουσιάζει από την ψηφοφορία σαν συμμετοχή το καταξιωμένο και θρυλικό αυτό dungeon  .



Lady Afrodyte





Άρθρο – Παρουσίαση
/2013/12/lady-afrodyte-dominatrix.html
Site :
Είναι Σέξυ , Γοητευτική , kinky και έχει εκπροσωπήσει επάξια την Ελληνική Femdom σκηνή στο εσωτερικό σε ποικίλα Fetish Events αλλά και σε διεθνείς εκδηλώσεις στο εξωτερικό .

Οι φανατικοί της θαυμαστές κάνουν λόγο για την καλύτερη Αφέντρα που έχουν γνωρίσει σε  Femdom Sessions και φυσικά οι φωτογραφίες της το μαρτυρούν

5. Domina Lola


Άρθρο – Παρουσίαση
/2014/02/domina-lola-kinky-fantasies-on-line.html
Site :
Η Domina Lola σίγουρα δεν χρειάζεται συστάσεις  !!
Η Εκρηκτική Αφέντρα , με το αυταρχικό ταπεραμέντο που συνδυάζεται με την απαράμιλη ομορφιά της , στοιχειώνει το μυαλό και τις φαντασιώσεις των αντρών υποτακτικών .

Μια ματιά της μόνο αρκεί για να υποτάξει τον κάθε άντρα και φυσικά ένα session μαζί της μπορεί να είναι η απόλυτη εμπειρία ζωής .

6. Lady Ntaiana


Άρθρο – Παρουσίαση
/2014/02/h-lady-ntaiana-kinky-fantasies-on-line.html
Site : Facebook : Twiter : 
Η Αυταρχική Νύμφη του Βορρά είναι η απόλυτη επαγγελματίας Αφέντρα που μπορεί να συναντήσει κανείς στην όμορφη συμπρωτεύουσα την Θεσ/νικη .
Όμορφη , Σέξυ , Kinky καιι πολύ άγρια , είναι έτοιμη να υποτάξει κάθε αρσενικό που θα την επισκεφτεί στο studio που  εργάζεται .

7. Mistress Artemis Dianna


Άρθρο Παρουσίαση :
/2014/03/h-mistress-artemis-diana-kinky.html
Site : Facebook : Twitter : -
E-mail :  ka_diana@live.co.uk
Άλλο :
Η Αυστηρή και Επιβλητική Αφέντρα αναμένει κάθε υποτακτικό της προκειμένου να τον υποτάξει και να τον οδηγήσει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια ηδονής .

8. Goddess Hiliana


Άρθρο – Παρουσίαση
/2014/01/goddess-hiliana-kinky-fantasies-on-line.html
Site : Facebook : Twiter : Άλλο : Η  Πλέον Σέξυ & Διάσημη Αφέντρα της Ελλάδος με την αξιοσημείωτη παρουσία στο εξωτερικό όπου οι παραγωγές της σε κινκυ βίντεο κάνουν θραύση έρχεται να υποτάξει κάθε αρσενικό που θα βρεθεί στο δρόμο της .

Με ένα βλέμα βαθύ , γοητευτικό , σαγηνεύει τους άντρες και με την εκρηκτική αυταρχική της προσωπικότητα τους κάνει σκλάβους τους που ικετετεύουν για την τιμωρία και την «προσοχή» της !

9. Mistress Artemis


Άρθρο – Παρουσίαση
/2013/11/mistress-artemis.html
Site :
Η αρχοντική της εμφάνιση , η πολύ σέξυ εμφάνιση της και το επιβλητικό της αυταρχικό ταπεραμέντο , συνθέτουν την εικόνα της πολύ θελκτικής Αφέντρας που όλοι μας θα θέλαμε να υπηρετήσουμε .

Με ακόρεστη όρεξη και δημιουργική φαντασία είναι έτοιμη να προσφέρει την απόλυτη κυριαρχία σε κάθε σκλάβο της .

10. Αφέντρα Βαρβάρα ( Studio Orhidea)


Άρθρο – Παρουσίαση
/2012/12/bdsm-studio-orhidea.html

Η χαρισματική Αφέντρα αποδεικνύει περίτρανα ότι ένα αυταρχικό πρόγραμμα είναι θέμα προσωπικότητας και ταπεραμέντους και όχι μονο θέμα εξοπλισμού, χώρου και ταμπέλας .

Οι θαυμαστες της μιλούν για ένα πραγματικό «ταλέντο» , ειδικά σε παιχνίδια ποδολαγνείας ,εξευτελισμού και αλλαγής ρόλων .

11. Studio Kassandras 8G


Άρθρο – Παρουσίαση
/2013/06/bdsm-studio-kassandras-8-sm.html
Συνέντευξη Αφέντρας Μαρίνας :

Ένα στούντιο με ειδικά διαμορφωμένο χώρο και ορεξάτες ταλαντούχες Αφέντρες , έτοιμες να σας προσφέρουν στιγμές ηδονής και υποταγής .

Σίγουρα η ενέργεια που κάνει κάθε στούντιο να προσφέρει ειδικα διαμορφωμένους χώρους στο κοινό για προγράμματα αυταρχικά πρέπει να αμοίβεται .


12. Mistress Hlektra


Άρθρο – Παρουσίαση
/2012/09/h-mistress-kinky-fantasies-on-line.html

Η Αφέντρα Ηλέκτρα είναι μια καταξιωμένη και αναγνωρίσημη Αφέντρα στο χώρο του Φετιχισμού και της Ελληνικής BDSM σκηνής που σίγουρα δεν χρειάζεται συστάσεις .

Κυριαρχική , Kinky και πολύ αυστηρή Αφέντρα για όσους είχαν την τύχη να την υπηρετήσουν !

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι έχει αποσυρθεί από την «ενεργό δράση» και ασχολείται με επιχείρηση εστίασης . Δεν μπόρεσα να το εξακριβώσω αλλά θεωρώ σωστό να την συμπεριλάβω στην ψηφοφορία .

Όποιος μπορεί υπεύθυνα να το επιβεβαιώσει ότι αποσύρθηκε, ας επικοινωνήσει ή ας σχολιάσει κατάλληλα .

13. Domina Xristina


Άρθρο – Παρουρίαση
/2013/09/h-domina-xristina-kinky-fantasies-on.html
Site 
Η Δυναμική Κυριαρχική Καλλονή που θα υποτάξει κάθε σκλάβο με τους δικούς της όρους !

Σέξυ , με κυριαρχικές τάσεις επιβάλλεται σε κάθε αρσενικό που θα πέσει στα πόδια της , έτοιμη να τον οδηγήσει στα σκοτεινά μονοπάτια της ηδονής μέσω της υποταγής .

14. Queen Athena


Άρθρο – Παρουσίαση
/2013/09/queen-athina-kinky-fantasies-on-line.html
Site : Άλλο : athina@queenathina.com

Η εντυπωσιακή καλλονή Αφέντρα , διαφορετικού φύλου , που είναι έτοιμη να προσφέρει μοναδικές στιγμές ηδονής σε υποτακτικούς που επιθυμούν να βιώσουν τα παιχνίδα αλλαγής ρόλων και εξευτελισμού με μια άλλη διάσταση .

Από τις καλύτερες και πιο δυναμικές παρουσίες στο αυταρχικό / ενεργητικό πρόγραμμα , σίγουρα θα προσφέρει αξέχαστες στιγμές σε κάθε σκλάβο που αναζητά την υποταγή σε μια ενεργητική τραβεστί Αφέντρα


Το Kinky Fantasies On Line σας καλεί να συμμετάσχετε στην ανοικτή ψηφοφορία που θα διαρκέσει μέχρι την 31/12/2014 

Κάθε ψήφος μετράει και θα ωφελήσει στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιων των επαγγελματιών !

ΨΗΦΟΣ :
 

atractive_man

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Μηνύματα
157
Like
4
Πόντοι
1
Αποτελέσματα  :

1η Θέση
Studio Oriental
2η Θέση
Mistresses Katia & Michele
3η Θέση
Domina Lola
4η Θέση
Lady Ntaiana
5η Θέση
Lady Afrodyte

Τελικά όντως, έχεις πολύ πλάκα!!  Εκτός από Lola, Artemis Dianna, τις Katia & Michele και  Hlektra όλες οι άλλες, είναι για τον πούτσο καβάλα. Στην κυριολεξία όμως!
:2funny:
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Τελικά όντως, έχεις πολύ πλάκα!!  Εκτός από Lola, Artemis Dianna, τις Katia & Michele και  Hlektra όλες οι άλλες, είναι για τον πούτσο καβάλα. Στην κυριολεξία όμως!
:2funny:
Και εσύ για το πούτσο είσαι αλλά ΟΚ ! Έχεις δικαίωμα να εκφράζεις γνώμη , έστω και σαν αποτυχημένος κλώνος
 

notoriousbilly

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2013
Μηνύματα
131
Κριτικές
1
Like
59
Πόντοι
1
κλώνος ο ένας, κλώνος ο άλλος.... παιδιά μαζευτείτε λίγο, λύστε κάπου αλλού τα προσωπικά σας και όχι εδώ. Προκαλείτε σύγχηση και παραπληροφόρηση. Δεν σας φταίμε σε τίποτα.
 

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Μηνύματα
8.224
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Δεν υπάρχουν εδώ μέσα κλώνοι τύπε!

Μόνο κορμοί...
 

atractive_man

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Μηνύματα
157
Like
4
Πόντοι
1
Και εσύ για το πούτσο είσαι αλλά ΟΚ ! Έχεις δικαίωμα να εκφράζεις γνώμη , έστω και σαν αποτυχημένος κλώνος
Με λες κλώνο επειδή δεν σου έκατσε καλά η απάντηση μου? Εγώ δεν έχω site να τα παίρνω από καμιά από αυτές που ανέφερα. Εσύ έχεις κέρδος από αυτές που διαφημίζεις. Aραγε ποιος είναι κατευθυνόμενος εσύ ή εγώ? ΄Αραξε στο καβλί μου τώρα και απόλαυσε το.

:erection:
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Με λες κλώνο επειδή δεν σου έκατσε καλά η απάντηση μου? Εγώ δεν έχω site να τα παίρνω από καμιά από αυτές που ανέφερα. Εσύ έχεις κέρδος από αυτές που διαφημίζεις. Aραγε ποιος είναι κατευθυνόμενος εσύ ή εγώ? ΄Αραξε στο καβλί μου τώρα και απόλαυσε το.

:erection:
Για να δείς πόσο πορωμένος κλώνος είσαι. Το σαιτ μου δεν είναι κερδοσκοπικό ούτε εγω παίρνω χρήματα ! Ρώτα όποια θες , όπου θες , όποιον θες . Πήγαινε τώρα στο νήμα-φάντασμα μπας και αναστήσετε το αποτυχημένο και απαρχαιωμάνο κελί ΣΑΜΕ !
 

atractive_man

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Μηνύματα
157
Like
4
Πόντοι
1
Για να δείς πόσο πορωμένος κλώνος είσαι. Το σαιτ μου δεν είναι κερδοσκοπικό ούτε εγω παίρνω χρήματα ! Ρώτα όποια θες , όπου θες , όποιον θες . Πήγαινε τώρα στο νήμα-φάντασμα μπας και αναστήσετε το αποτυχημένο και απαρχαιωμάνο κελί ΣΑΜΕ !

Ρε συ για μαλάκες μας έχεις?  :idiot:
Μπορεί να μην παίρνεις ευρουλάκια (και αυτό εσύ το λες- δεν το ξέρουμε), αλλά τα τσάμπα σεσιονάκια σου τα έχεις και ξέρω πολύ καλά τι λέω. Τα μαντάτα μπορεί να αργούν να φτάσουν στα αυτιά μας, αλλά κυκλοφορούν
Όσο για το Dark secret, όσο και να το θάβεις  εσύ και κάποιοι που έχετε συμφέρον ή εμπάθεια, έχει τις πιο γκαλμουράτες, τις ποιο όμορφες και κλάσεις σε ποιότητα, εμπειρία  αφέντρες και ζει και βασιλεύει. Τι να μας πεις τώρα και συ που δεν έχεις ανεβάσει ούτε μια συνέντευξη από καμία από τις πολύ όμορφες αφέντρες, ούτε από το παλιό Same ούτε από το νέο Dark που τα ξέρει και τα υποστήριξε όλος ο καλός ο κόσμος? Που είναι ρε καραγκιοζάκο οι συνεντεύξεις της Ερρικας Λιαπάκη,  της Νανάς, της Σερέτη, της Φαίδρας και τόσων άλλων γνωστών που κυκλοφορούν? Μήπως τους ζήτησες και κατάλαβαν το βρώμικο παιχνίδι σου και έφαγες πόρτα? Άσε μας ρε μάπα που θες να πιστέψουμε τώρα πως είσαι και αμερόληπτος. Δεν γαμιόμαστε!  Αντε συνέχισε την βρωμοδουλειά σου τώρα και τουλάχιστον χαλάρωσε και μη πολυμιλάς γιατί δεν σε παίρνει!

:jerking:
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Ρε συ για μαλάκες μας έχεις?  :idiot:
Μπορεί να μην παίρνεις ευρουλάκια (και αυτό εσύ το λες- δεν το ξέρουμε), αλλά τα τσάμπα σεσιονάκια σου τα έχεις και ξέρω πολύ καλά τι λέω. Τα μαντάτα μπορεί να αργούν να φτάσουν στα αυτιά μας, αλλά κυκλοφορούν
Όσο για το Dark secret, όσο και να το θάβεις  εσύ και κάποιοι που έχετε συμφέρον ή εμπάθεια, έχει τις πιο γκαλμουράτες, τις ποιο όμορφες και κλάσεις σε ποιότητα, εμπειρία  αφέντρες και ζει και βασιλεύει. Τι να μας πεις τώρα και συ που δεν έχεις ανεβάσει ούτε μια συνέντευξη από καμία από τις πολύ όμορφες αφέντρες, ούτε από το παλιό Same ούτε από το νέο Dark που τα ξέρει και τα υποστήριξε όλος ο καλός ο κόσμος? Που είναι ρε καραγκιοζάκο οι συνεντεύξεις της Ερρικας Λιαπάκη,  της Νανάς, της Σερέτη, της Φαίδρας και τόσων άλλων γνωστών που κυκλοφορούν? Μήπως τους ζήτησες και κατάλαβαν το βρώμικο παιχνίδι σου και έφαγες πόρτα? Άσε μας ρε μάπα που θες να πιστέψουμε τώρα πως είσαι και αμερόληπτος. Δεν γαμιόμαστε!  Αντε συνέχισε την βρωμοδουλειά σου τώρα και τουλάχιστον χαλάρωσε και μη πολυμιλάς γιατί δεν σε παίρνει!

:jerking:
Αγαπητή Εύα !
Μην στεναχωριέσαι και μη νευριάζεις τόσο πολύ
Επίσης δεν είναι ανάγκη να διασπείρεις ψέματα περί δικών μου κερδών
άμεσων (χρήματα) ή έμεσων (session) γιατί γνωρίζεις πάρα πολύ καλά
ότι αυτό δεν συμβαίνει. Νομίζω ανέκαθεν είχες το τρόπο να το μάθεις.
Αυτό είναι που σε τρελαίνει .
Δεν μπορείς να πεις κάτι εναντίον μου γιατί δεν μπορείς να με καταλάβεις
... ίσως μόνο να έχεις αμφιβολίες
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Οι παπαριές τελειωσαν
Δημοσίευσα πριν λίγο ανοικτή πρόσκληση
Θα μιλήσουμε για όλα και για όλες / όλους




Το γάντι έπεσε ... μένει τώρα κάποια / κάποιος να το σηκώσει και να γίνει επιτέλους δημόσιος διάλογος

 

atractive_man

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Μηνύματα
157
Like
4
Πόντοι
1
Αγαπητή Εύα !
Μην στεναχωριέσαι και μη νευριάζεις τόσο πολύ
Επίσης δεν είναι ανάγκη να διασπείρεις ψέματα περί δικών μου κερδών
άμεσων (χρήματα) ή έμεσων (session) γιατί γνωρίζεις πάρα πολύ καλά
ότι αυτό δεν συμβαίνει. Νομίζω ανέκαθεν είχες το τρόπο να το μάθεις.
Αυτό είναι που σε τρελαίνει .
Δεν μπορείς να πεις κάτι εναντίον μου γιατί δεν μπορείς να με καταλάβεις
... ίσως μόνο να έχεις αμφιβολίες

Σε συμφέρει να λες πως είμαι η Εύα, αλλά είναι φυσικό γιατί δεν υπήρχε άλλος τρόπος να απαντήσεις επειδή βλέπω πως στριμώχτηκες για τα καλά Κάποιοι και κάποιες με ξέρουν καλά εδώ μέσα και ποιος είμαι και τι κάνω, οπότε τράβα να λασπολογήσεις κανένα άλλο βλακάκο  :jerking: Όσο για την πρόσκληση καλά έκανες, αν και το σκέφτηκες αφού τους έθαψες και τους λασπολόγησες μέχρι αηδίας.  :uglystupid:
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Μη μου συγχίζεσαι και θα παθεις τίποτε ! Είναι κρίσιμες οι ηλικίες
 

atractive_man

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Μηνύματα
157
Like
4
Πόντοι
1
Δηλαδη Ευα=attractive man?
:uglystupid: Όπως τον βολεύει και τον συμφέρει τον καθένα φίλε. Θα μπορούσα να είμαι και Μαίρη Παπά αν αυτό εξυπηρετούσε τον συγκεκριμένο.  Προς το παρόν τον εξυπηρετεί το Εύα. Είναι και αυτός ένας τρόπος για να προωθήσει την σελιδούλα του
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom