Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2011
- Κριτικές
- 526
- Like
- 3.957
- Πόντοι
- 14.156
Εγώ δεν είμαι σαν τον bottom, τις διορθώσεις τις κάνω πάντα ( σχεδόν πάντα ) με πμ.
εμενα η αγαπημενη μου διαφημιση ειναι αυτη παντως
Θα πρεπε να'χω το νου μου,αλλά δεν κάνω ποτέ ορθογραφικά λάθη σαν κάποιους.....Εγώ δεν είμαι σαν τον bottom, τις διορθώσεις τις κάνω πάντα ( σχεδόν πάντα ) με πμ.
Καμία.....άσε που αρκετές από τη λίστα δε τις ξέρω....γενικά όλες οι διαφημίσεις πιστεύω απευθύνονται σε παιδάκια του δημοτικού ή και σε μεγαλύτερους που έχουν μυαλό δημοτικού....καραγελοίες απλά
Αλλά αυτή που σπάει αρχίδια πιο πολύ απ'όλες είναι το "τυχαίο δε νομίζω",που σε κάποια φάση έγινε και σλόγκαν...
Ένα διαφημιστικό σποτ μπορεί να είναι ένα μικρό καλλιτεχνικό διαμαντάκι.Καμία.....άσε που αρκετές από τη λίστα δε τις ξέρω....γενικά όλες οι διαφημίσεις πιστεύω απευθύνονται σε παιδάκια του δημοτικού ή και σε μεγαλύτερους που έχουν μυαλό δημοτικού....καραγελοίες απλά
btw εγω τις γουστάρω όλες.
Η διαφήμιση , θεωρώ , είναι μορφή τέχνης και τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα έχει ανεβάσει τον πύχη .
Ακόμη κι αυτες που διαφημιζουν βούτυρα, και δειχνουν ευτυχισμενες οικογενειες να τρωνε πρωινο στις 7 το πρωι, μεσα στο χαμογελο, με μια μαμα με μαλλι κομμωτηριου και μπαμπα κουκλο και δυο παιδακια γλυκυτατα και χαρουμενα?
Η διαφήμιση , θεωρώ , είναι μορφή τέχνης και τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα έχει ανεβάσει τον πύχη .
Πες μας κι αλλα. Δε χορταινω να σε διαβαζω. Καθε σου λεξη και καμπανα, καθε σου σημειο στιξης και δονηση.
Ορσε...Ένα διαφημιστικό σποτ μπορεί να είναι ένα μικρό καλλιτεχνικό διαμαντάκι.
Παράδειγμα αυτού το σπότ που παραθέτω,το οποίο είχε σαρώσει τα βραβεία,πολλά χρόνια πριν,γυρισμένο στη Χιλή ή στην Αργεντινή,δε θυμάμαι καλά.
Ε μη κανεις παιδια ρε τυπε.Οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει 1 διαφήμιση...βάζει 1 χαζοτραγουδάκι που να'ναι "catchy" για να περνάει στα μικρά παιδιά,που επιρρεάζονται πιο εύκολα,για να πει το παιδί στους δικούς του "αγόρασέ μου αυτό,το άλλο,κτλ,κτλ"....
Ακόμη κι αυτες που διαφημιζουν βούτυρα, και δειχνουν ευτυχισμενες οικογενειες να τρωνε πρωινο στις 7 το πρωι, μεσα στο χαμογελο, με μια μαμα με μαλλι κομμωτηριου και μπαμπα κουκλο καιδυο παιδακιαενα παιδι γλυκυτατα και χαρουμενα μαζι με τον σκυλο?
Όντως,χάλια διαφήμιση,χάλια φωτογραφία,χάλια εύρημα,χάλια μουσική επένδυση,χάλια castingΟρσε...
Ρε τύπε, και μενα μαλακια μου φαινεται.Όντως,χάλια διαφήμιση,χάλια φωτογραφία,χάλια εύρημα,χάλια μουσική επένδυση,χάλια casting
Ολα τα παραπανω τα εμπεριεχουν μονο οι πολιτικες διαφημισεις...Όντως,χάλια διαφήμιση,χάλια φωτογραφία,χάλια εύρημα,χάλια μουσική επένδυση,χάλια casting
Με διαφορά οι χειρότερες πάντως είναι οι καινούργιες του 11888 και του ΜediaMarkt (O τζάμπας). :S :S Ειδικά ο τζάμπας μια αηδία και μισή.
Ποσο λαικο κοριτσι εισαι;
Αυτη είναι η αγαπημένη μου απο το 11880
Βρε καλώς το ανακόντα