Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2011
- Κριτικές
- 526
- Like
- 3.957
- Πόντοι
- 14.156

Εγώ δεν είμαι σαν τον bottom, τις διορθώσεις τις κάνω πάντα ( σχεδόν πάντα ) με πμ.
εμενα η αγαπημενη μου διαφημιση ειναι αυτη παντως
Θα πρεπε να'χω το νου μου,αλλά δεν κάνω ποτέ ορθογραφικά λάθη σαν κάποιους.....Εγώ δεν είμαι σαν τον bottom, τις διορθώσεις τις κάνω πάντα ( σχεδόν πάντα ) με πμ.
Καμία.....άσε που αρκετές από τη λίστα δε τις ξέρω....γενικά όλες οι διαφημίσεις πιστεύω απευθύνονται σε παιδάκια του δημοτικού ή και σε μεγαλύτερους που έχουν μυαλό δημοτικού....καραγελοίες απλά
Αλλά αυτή που σπάει αρχίδια πιο πολύ απ'όλες είναι το "τυχαίο δε νομίζω",που σε κάποια φάση έγινε και σλόγκαν...![]()
Ένα διαφημιστικό σποτ μπορεί να είναι ένα μικρό καλλιτεχνικό διαμαντάκι.Καμία.....άσε που αρκετές από τη λίστα δε τις ξέρω....γενικά όλες οι διαφημίσεις πιστεύω απευθύνονται σε παιδάκια του δημοτικού ή και σε μεγαλύτερους που έχουν μυαλό δημοτικού....καραγελοίες απλά![]()
![]()
btw εγω τις γουστάρω όλες.![]()
Η διαφήμιση , θεωρώ , είναι μορφή τέχνης και τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα έχει ανεβάσει τον πύχη .
Ακόμη κι αυτες που διαφημιζουν βούτυρα, και δειχνουν ευτυχισμενες οικογενειες να τρωνε πρωινο στις 7 το πρωι, μεσα στο χαμογελο, με μια μαμα με μαλλι κομμωτηριου και μπαμπα κουκλο και δυο παιδακια γλυκυτατα και χαρουμενα?![]()
Η διαφήμιση , θεωρώ , είναι μορφή τέχνης και τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα έχει ανεβάσει τον πύχη .
Πες μας κι αλλα. Δε χορταινω να σε διαβαζω. Καθε σου λεξη και καμπανα, καθε σου σημειο στιξης και δονηση.![]()
Ορσε...Ένα διαφημιστικό σποτ μπορεί να είναι ένα μικρό καλλιτεχνικό διαμαντάκι.
Παράδειγμα αυτού το σπότ που παραθέτω,το οποίο είχε σαρώσει τα βραβεία,πολλά χρόνια πριν,γυρισμένο στη Χιλή ή στην Αργεντινή,δε θυμάμαι καλά.
Ε μη κανεις παιδια ρε τυπε.Οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει 1 διαφήμιση...βάζει 1 χαζοτραγουδάκι που να'ναι "catchy" για να περνάει στα μικρά παιδιά,που επιρρεάζονται πιο εύκολα,για να πει το παιδί στους δικούς του "αγόρασέ μου αυτό,το άλλο,κτλ,κτλ"....![]()
Ακόμη κι αυτες που διαφημιζουν βούτυρα, και δειχνουν ευτυχισμενες οικογενειες να τρωνε πρωινο στις 7 το πρωι, μεσα στο χαμογελο, με μια μαμα με μαλλι κομμωτηριου και μπαμπα κουκλο καιδυο παιδακιαενα παιδι γλυκυτατα και χαρουμενα μαζι με τον σκυλο?
Όντως,χάλια διαφήμιση,χάλια φωτογραφία,χάλια εύρημα,χάλια μουσική επένδυση,χάλια castingΟρσε...
![]()
Ρε τύπε, και μενα μαλακια μου φαινεται.Όντως,χάλια διαφήμιση,χάλια φωτογραφία,χάλια εύρημα,χάλια μουσική επένδυση,χάλια casting![]()
Ολα τα παραπανω τα εμπεριεχουν μονο οι πολιτικες διαφημισεις...Όντως,χάλια διαφήμιση,χάλια φωτογραφία,χάλια εύρημα,χάλια μουσική επένδυση,χάλια casting![]()
Με διαφορά οι χειρότερες πάντως είναι οι καινούργιες του 11888 και του ΜediaMarkt (O τζάμπας). :S :S Ειδικά ο τζάμπας μια αηδία και μισή.![]()
Ποσο λαικο κοριτσι εισαι;
Αυτη είναι η αγαπημένη μου απο το 11880
Βρε καλώς το ανακόντα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()