Νέα

Ψηφιακή τηλεόραση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tyler77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
επειδη στο σπιτι μου εχω αθλιο σημα απο την κεραια και οι υπολοιποι στην πολυκατοικια δεν ψηνονται και τοσο για αλλαγη κεραιας, ξερει κανεις εαν υπαρχει τροπος με καποια αλλη συσκευη (καποιον ψηφιακο δεκτη ισως?) εκτος NOVA (πολλα τα λεφτα συνδρομης) να παρω φηφιακο σημα για ολα τα καναλια?

καποια λυση πρεπει να παιζει...

ευχαριστω εκ των προτερων

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
επειδη στο σπιτι μου εχω αθλιο σημα απο την κεραια και οι υπολοιποι στην πολυκατοικια δεν ψηνονται και τοσο για αλλαγη κεραιας, ξερει κανεις εαν υπαρχει τροπος με καποια αλλη συσκευη (καποιον ψηφιακο δεκτη ισως?) εκτος NOVA (πολλα τα λεφτα συνδρομης) να παρω φηφιακο σημα για ολα τα καναλια?
καποια λυση πρεπει να παιζει...
ευχαριστω εκ των προτερων

Εφόσον οι εκπομπές στην Ελλάδα είναι ακόμα αναλογικές... (εκτός των 3 δοκιμαστικών καναλιών της ΕΡΤ) ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να βελτιώσεις την λήψη σου, εκτός της αλλαγής κεραίας, είναι ένας ενισχυτής σήματος...

Σχετική συζήτηση έχουμε κάνει κι εδώ...

morning_defender

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
Πάρε μια κεραία Televes (Ισπανική) και θα δεις διαφορά.Αυτό έκανα και γω αν και είναι σχετικά ακριβή, περίπου 90 €

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ειμαι παθων.
αμα δεν εχεις καλο σημα δεν εχεις καλο σημα παει παει και τελειωσε .
αμα βαλεις ενισχυτη θα ενισχυσεις το κακο σημα  θα εχεις ειδωλο και θα καταληξεις παλι να ψαχνεσαι.
ψαξου λιγο οσο λιγο μπορεις με τη θεση της κεραιας ,ισως μετακινηται λιγο απο τον αερα και να εχει διαφορες.
παρε μια καλυτερη
δοκιμασε με εναν δεκτη επιγειου ψηφιακου (ερτ) εμενα μου δουλεψε καλα σαν ενισχυτης σε μερικα καναλια 
ισως θελει λιγο πιο ψηλα η κεραια και ολα φτιαξουν ετσι

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Πάρε μια κεραία Televes (Ισπανική) και θα δεις διαφορά.Αυτό έκανα και γω αν και είναι σχετικά ακριβή, περίπου 90 €

φίλε, ψάχνοντας στο web βρήκα 4-5 τύπους τέτοιας κεραίας. εσύ ποια πήρες; οι ακριβές που λες, χαρακτηρίζονται ''ψηφιακές''. πιάνουν και αναλογικό σήμα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom