Νέα

Ψεύτικες/Κλεμμένες Φώτος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pezaxa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Άλλωστε δεν ανοιξα το θεμα για να βρω αν ειναι αυτη ή οχι! Το ανοιξα για να παραθεσουν οσοι ξερουν τους τροπους που μπορεις να το κανεις!
o καλυτερος τροπος για να ανακαλυψεις αν ειναι αληθινες οι φωτο ειναι να βρεθειτε.τι ανταλαγη φωτο και μαλακιες,κανα πουστρακι θα ειναι και εσυ σαν χανος
καθεσαι και τον παιζεις.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
o καλυτερος τροπος για να ανακαλυψεις αν ειναι αληθινες οι φωτο ειναι να βρεθειτε.τι ανταλαγη φωτο και μαλακιες,κανα πουστρακι θα ειναι και εσυ σαν χανος
καθεσαι και τον παιζεις.

οχι ρε ... αφου σου λεει ο τυπος οτι ειναι ψαρας του νετ.. απ εκει ψωνιζει συνεχεια

ypoklopeas89

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
απο γκουγκλ κρομ- δεξι κλικ πανω στην εικονα - αναζητηση στο γκουγκλ για αυτην την εικονα. Δεν εχε μεγαλο ποσοστο επιτυχιας

Αμα στειλει φωτο απο facebook σε κλειστο λινκ
(πχ. [size=4pt]] )
παιρνουμε το 10152294705165811 (δωστε βαση στην θεση του με γνωμονα το .jpg) και τους κολλαμε στο εξης

facebook.com/ο-αριθμος-που-αντεγραψες, εντερ και μας βγαζει στο προφιλ που ανηκει η φωτο.

Τωρα για να ξεχωρισεις τις ψευτικες φωτος, κοιτα για πολυ επαγγελματικες, σε κυριλε χωρους.Για Φωτος που ισως εχεις ξαναδει. Αμα το προσωπο ταιριαζει με την καταγωγη της κοπελας κτλ κτλ

Αμα θες τοσο πολυ να μαθεις αν ειναι αληθινη, ζητα της να στειλει μια φωτο στην οποια θα κραταει ενα χαρτι με το ονομα σου...

SOYLHS1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
273
Πόντοι
291
απο γκουγκλ κρομ- δεξι κλικ πανω στην εικονα - αναζητηση στο γκουγκλ για αυτην την εικονα. Δεν εχε μεγαλο ποσοστο επιτυχιας

Αμα στειλει φωτο απο facebook σε κλειστο λινκ
(πχ. [size=4pt]] )
παιρνουμε το 10152294705165811 (δωστε βαση στην θεση του με γνωμονα το .jpg) και τους κολλαμε στο εξης

facebook.com/ο-αριθμος-που-αντεγραψες, εντερ και μας βγαζει στο προφιλ που ανηκει η φωτο.

Τωρα για να ξεχωρισεις τις ψευτικες φωτος, κοιτα για πολυ επαγγελματικες, σε κυριλε χωρους.Για Φωτος που ισως εχεις ξαναδει. Αμα το προσωπο ταιριαζει με την καταγωγη της κοπελας κτλ κτλ

Αμα θες τοσο πολυ να μαθεις αν ειναι αληθινη, ζητα της να στειλει μια φωτο στην οποια θα κραταει ενα χαρτι με το ονομα σου...

ωραιος και πονηρος,,,, :2funny: :2funny:

OP
OP
P

pezaxa

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2012
Like
10
Πόντοι
1
Αυτό με το φβ το ξερω και εγω...αλλα δυστυχως δεν ειναι απο φβ το λινκ!

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Αυτό με το φβ το ξερω και εγω...αλλα δυστυχως δεν ειναι απο φβ το λινκ!

πάντως, εγώ εφάρμοσα τη μέθοδο που είπε ο φίλος ανωτέρω, ήτοι στη φωτό που πόσταρες τον αριθμό που υποδεικνύει και με έβγαλε σε προφίλ στο fb

OP
OP
P

pezaxa

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2012
Like
10
Πόντοι
1
πάντως, εγώ εφάρμοσα τη μέθοδο που είπε ο φίλος ανωτέρω, ήτοι στη φωτό που πόσταρες τον αριθμό που υποδεικνύει και με έβγαλε σε προφίλ στο fb
εννοουσα το λινκ της φωτος που εχω εγω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom