τα vlf ειναι γνωστα ρε μπαρου ...Εδώ είσαι Πούκερ.
![]()
πηγαινε σε κανα τσοντοσινεμα αυτο το θρεντ δεν ειναι για μπουλιδες.
τα vlf ειναι γνωστα ρε μπαρου ...Εδώ είσαι Πούκερ.
![]()
τα vlf ειναι γνωστα ρε μπαρου ...
πηγαινε σε κανα τσοντοσινεμα αυτο το θρεντ δεν ειναι για μπουλιδες.
εσυ εχεις γκει αβαταρ και ΕΣΥ συχναζεις σε τσοντοσινεμα με γερους πουστιδες που τους γλειφεις .. :-Άρα αυτά πλέον κολυμπάνε στον πάτο σου. :S :S :S :S
εσυ εχεις γκει αβαταρ και ΕΣΥ συχναζεις σε τσοντοσινεμα με γερους πουστιδες που τους γλειφεις .. :-
δεν πιστευεις ουτε στον εαυτο σου .. :-Δεν πιστεύω πούστη λόγια
και κωλοδαχτυλιασμένου μοιρολόγια.
στηριζω την θρενταρα του σουκ...![]()
Δεν ειχαμε καμμια αμφιβολια τυπε οτι θα στηριζες....![]()
παμε να αναλυσουμε λιγο μια δουλεια στα Μεγαρα ..
περιοχη αγια τριαδα ..
να δω εχουμε κανα ψαχτηρι εδω μεσα ...
εισαι ψαχτηρι ;Aκούει.
εισαι ψαχτηρι ;
ε αυτο δεν το περιμενα ..Προτιμώ το "ψαχουλιάρης".
ε αυτο δεν το περιμενα ..
απο τη πλευρα τουβουνου επανω υπαρχει η ομώνυμη εκκλησια ..
απεξω ειναι η δουλεια ..
εχω τη πληροφορια απο εναν βουλγαρο που τον βγαλαν απο την δουλεια εδω και καιρο .Από "ζωγραφιά" ή προφορικά η πληροφορία;
Οι χρυσοθηρες μεσα σε 10 ημερες εχουν ανασκαψει με εκσκαφεα εναν ολοκληρο βουνο, εχουν διαλυσει μισο σπιτι σκαβωντας, εχουν ανοιξει σε εκκλησια. Δε πανε πολλα χρονια που επενδυτες επειδη ηταν σιγουροι οτι θα βρουν μεγαλο θησαυρο, εχουν παρει αδεια απο το κρατος για να σκαψουν δαπανωντας αρκετες χιλιαδες ευρω στη Θεσσαλια, στη Πελοποννησο. Τελικα δε βρεθηκε τιποτα. Να εχει βρει κανεις τιποτα; Οτι κατι θα υπαρχει απο παλια, θα υπαρχει.
εχω τη πληροφορια απο εναν βουλγαρο που τον βγαλαν απο την δουλεια εδω και καιρο .
για να τους την χαλασει μου την ειπε εμενα .αρχικα η πληροφορια ειναι απο γραμμα . μου το εδειξε το εχω σε φωτο .
δεν την εχουν βγαλει την δουλεια ακομα ...
Άη Γιώργης;