lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
του στρατου λες ε;και να εχει πετσικαρει και το λαστιχοκαι να ειναι πρασινες μαλλινες, αυτες που κανουν πρασινα γρομπαλακια...
πωωωωωωωωωω ρε πουστη χυνω λεμε...
του στρατου λες ε;και να εχει πετσικαρει και το λαστιχοκαι να ειναι πρασινες μαλλινες, αυτες που κανουν πρασινα γρομπαλακια...
πωωωωωωωωωω ρε πουστη χυνω λεμε...
φιλε τον κοπαναγα και ερχομουν σε τελικο οργασμο χωρις σπερμα και ελεγα τι γινεται?αλλα δεν πειραζει μ΄αρεσει..μονο;δεν τον κοπαναγες καθολου στο μπανιο;την αληθεια θελω καυλιαρη μου!!!!!
Αθανατες λεμε.του στρατου λες ε;και να εχει πετσικαρει και το λαστιχο
τι μου θυμισες!!!!μια απο τα ιδια!!!! ασε που χεστηκα πανω μου την πρωτη φορα που εχυσα!!!!!φιλε τον κοπαναγα και ερχομουν σε τελικο οργασμο χωρις σπερμα και ελεγα τι γινεται?αλλα δεν πειραζει μ΄αρεσει..
Αθανατες λεμε.
Τωρα χυνω τις διευθυντικες καλτσες μου...
τι να σου πω τωρα!!!Αθανατες λεμε.
Τωρα χυνω τις διευθυντικες καλτσες μου...
τι μου θυμισες!!!!μια απο τα ιδια!!!! ασε που χεστηκα πανω μου την πρωτη φορα που εχυσα!!!!!
λολ! και εγω το ιδιο να μου πηγετι μου θυμισες!!!!μια απο τα ιδια!!!! ασε που χεστηκα πανω μου την πρωτη φορα που εχυσα!!!!!
Τι εχεις παθει σημερα ρε τύπε?τα χυσακια τα ασπρα απο τις πουτανες
πανω στο μαυρο κιλοτιδι ειναι τρελα.
παω να δω μηπως βρω υλικο
εκανα να τον παιξω 2 μηνες απο την τρομαρα μου μεταλολ! και εγω το ιδιο να μου πηγε
Τι εχεις παθει σημερα ρε τύπε?
τιποτα!!!μια χαρα ειναι,απλα ανοιγει ο ενας την καρδια του στον αλλον αυτο το κρυο βραδυΤι εχεις παθει σημερα ρε τύπε?
Μορτη, θα μπουκωνες κυλοτακι απο αλανιαρα του Μεταξουργειου;τυπε αυτη η αρρωστια παντα υπαρχει
απλα αποψε ειναι σε κριση
σε εξαρση !
πεστα!!!αν ειμαστε στα καλα μας θα ειμασταν στα μαυρα μεσανυχτα εδω;τυπε αυτη η αρρωστια παντα υπαρχει
απλα αποψε ειναι σε κριση
σε εξαρση !
... κατω απο τα παπλωματα, με πετσετουλες και καλτσες παραπλευρως...τιποτα!!!μια χαρα ειναι,απλα ανοιγει ο ενας την καρδια του στον αλλον αυτο το κρυο βραδυ
χυμενο απο πακι;Μορτη, θα μπουκωνες κυλοτακι απο αλανιαρα του Μεταξουργειου;
Μορτη, θα μπουκωνες κυλοτακι απο αλανιαρα του Μεταξουργειου;
ετσι καυλεα μου... κατω απο τα παπλωματα, με πετσετουλες και καλτσες παραπλευρως...
γω λιγοτερο γιατι ηθελα διακαως να επαναλαβω την διαδικασια για να ξαναπαρω την ηδονηεκανα να τον παιξω 2 μηνες απο την τρομαρα μου μετα