Νέα

Ψάχνω πουτάνα που να κάνει deepthroat/gag

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leopold_00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Το διάβασα και σε ευχαριστώ. Τόσο πολύ για τα μπάζα είναι ρε φίλε? Ακούγετε πάντως δελεαστικό το 3ωρο για 50 ρικο. Αν έχεις διαθέσιμο κινιτό στείλτο μου με pm αν γίνεται. Σε ευχαριστώ

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Το διάβασα και σε ευχαριστώ. Τόσο πολύ για τα μπάζα είναι ρε φίλε? Ακούγετε πάντως δελεαστικό το 3ωρο για 50 ρικο. Αν έχεις διαθέσιμο κινιτό στείλτο μου με pm αν γίνεται. Σε ευχαριστώ
Αν το διάβαζες προσεχτικά(όπως σου είπα) θα έβλεπες πως δεν το έχω....

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Ε δεν κάθησα και με τον φακό να διαβάσω λέξη προς λέξη. Πως μπορούμε να την πετύχουμε ξέρεις?

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Άρα τόση ώρα που μιλάμε τσάμπα η συζήτηση. Αν και γράφεις στο forum [[κατόπιν των παραπάνω όποιος θέλει έχω το τήλ....]]. 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Άρα τόση ώρα που μιλάμε τσάμπα η συζήτηση. Αν και γράφεις στο forum [[κατόπιν των παραπάνω όποιος θέλει έχω το τήλ....]]. 
Στέργιο...ότι σε συμφέρει διαβάζεις...ποιό κάτω γράφω πως δεν το έχω πλέον.....και ότι το έσβησα....τί μιλάμε???Με ρώτησες...απάντησα....μου ζήτησες πληροφορίες σου έδωσα το θέμα....

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Λοιπόν εγώ το σταματάω εδώ το θέμα. Όποιος το έχει και θέλει να το στείλε ας το στείλει. Αλλιώς καλή καρδιά.

prigkhpas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
11
αχ αγαπες που ειστε και τι κανετε .τελος νταρια ολα τα λεφτα φραντζη 47.τελος.νεα ωραια βυζαρου χαδιαρα και ολα μεσα μεσα τελος.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Καποιος κανει [size=40pt]ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ[/size] η μου φαινεται ???

prigkhpas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
11
γιατι ρε παιδες διαφημιση απλα ειναι καλο και μαρεσει να το λεω και σε αλλους.τι το κακο εχει ?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Διαφημιση κανεις ρε μεγαλε, αν δεν εκανες δεν θα εγραφες δυο Post στο ιδιο thread σε μικρο μεταξυ τους διαστημα το ονομα της γκομενας και την διευθυνση του studio.

Χειροτερα και απο κνιτη που ψαχνει ψηφους εκανες.

OP
OP
L

leopold_00

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
96
Πόντοι
1
λιεπον..οκ θα κοιτάξω αυτήν στη φραντζή που λέτε..φραντζή στο μενίδι ή η κάθετος της συγγρού? είμαι νοομπας το ξέρω αλλά τι να κάνουμε! θα κοιτάξω και τις άλλες στην φυλής μπας και...ευχαριστώ για τα ίνφος παιδες...καλώ είναι να μείνει αυτό το topic και να το γεμίζουμε συνεχώς...

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
λιεπον..οκ θα κοιτάξω αυτήν στη φραντζή που λέτε..φραντζή στο μενίδι ή η κάθετος της συγγρού? είμαι νοομπας το ξέρω αλλά τι να κάνουμε! θα κοιτάξω και τις άλλες στην φυλής μπας και...ευχαριστώ για τα ίνφος παιδες...καλώ είναι να μείνει αυτό το topic και να το γεμίζουμε συνεχώς...

Αμβ. Φραντζή (κάθετος της Λ.Συγγρού στο ύψος του Φιξ)...

Volcano35

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
γιατι δεν δοκιμαζεις την Ιβαννα στην Αλκαμενους 117

ang966

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαγκες υπαρχει τανα που να κανει deep throat?
Και μιας και μπηκα στον κοπο αν ξερετε καποιες πουτανες που γουσταρουν το γρασσο στην ομορφη φατσουλα τους?

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Ρε μαγκες υπαρχει τανα που να κανει deep throat?
Και μιας και μπηκα στον κοπο αν ξερετε καποιες πουτανες που γουσταρουν το γρασσο στην ομορφη φατσουλα τους?
Φιλε μου οι πουτανες που κανουν deep throat απο μονες τους σε μπουρδελα ειναι λιγες...Εγω τουλαχιστον εχω πετυχει μονο 1 (στη σερβιων) πριν κανενα μηνα.Βεβαια αν τους το ζητησεις κ με κανενα φραγκο παραπανω ολα ειναι ανοιχτα...Αυτο που ξερω σιγουρα επειδη παιρνω περισσοτερο call girls ειναι οτι οι περισσοτερες απο αυτες κανουν κ deep throat και καταπινουν το γρασσο αλλα και δεν εχουν προβλημα να πασαλειψουν το προσωπακι τους...(παντα με παραπανω χρημα..)

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Ψηφιστε τωρα ποιες κανουν το καλυτερο deep throat (στα ελληνικα σημαινει ολο το παπαρι μεσα στο στομα) :helpplea: τσιμπουκι  και μονο!

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
1,Ευα απο αλακμενοους 113 :rockon: