You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψάχνω πουτάνα που να κάνει deepthroat/gag
- Μέλος που άνοιξε το νήμα leopold_00
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 56
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Αν το διάβαζες προσεχτικά(όπως σου είπα) θα έβλεπες πως δεν το έχω....Το διάβασα και σε ευχαριστώ. Τόσο πολύ για τα μπάζα είναι ρε φίλε? Ακούγετε πάντως δελεαστικό το 3ωρο για 50 ρικο. Αν έχεις διαθέσιμο κινιτό στείλτο μου με pm αν γίνεται. Σε ευχαριστώ
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
nop...Ε δεν κάθησα και με τον φακό να διαβάσω λέξη προς λέξη. Πως μπορούμε να την πετύχουμε ξέρεις?
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Στέργιο...ότι σε συμφέρει διαβάζεις...ποιό κάτω γράφω πως δεν το έχω πλέον.....και ότι το έσβησα....τί μιλάμε???Με ρώτησες...απάντησα....μου ζήτησες πληροφορίες σου έδωσα το θέμα....Άρα τόση ώρα που μιλάμε τσάμπα η συζήτηση. Αν και γράφεις στο forum [[κατόπιν των παραπάνω όποιος θέλει έχω το τήλ....]].
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Καποιος κανει [size=40pt]ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ[/size] η μου φαινεται ???
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Διαφημιση κανεις ρε μεγαλε, αν δεν εκανες δεν θα εγραφες δυο Post στο ιδιο thread σε μικρο μεταξυ τους διαστημα το ονομα της γκομενας και την διευθυνση του studio.
Χειροτερα και απο κνιτη που ψαχνει ψηφους εκανες.
Χειροτερα και απο κνιτη που ψαχνει ψηφους εκανες.
leopold_00
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 96
- Πόντοι
- 1
λιεπον..οκ θα κοιτάξω αυτήν στη φραντζή που λέτε..φραντζή στο μενίδι ή η κάθετος της συγγρού? είμαι νοομπας το ξέρω αλλά τι να κάνουμε! θα κοιτάξω και τις άλλες στην φυλής μπας και...ευχαριστώ για τα ίνφος παιδες...καλώ είναι να μείνει αυτό το topic και να το γεμίζουμε συνεχώς...
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
λιεπον..οκ θα κοιτάξω αυτήν στη φραντζή που λέτε..φραντζή στο μενίδι ή η κάθετος της συγγρού? είμαι νοομπας το ξέρω αλλά τι να κάνουμε! θα κοιτάξω και τις άλλες στην φυλής μπας και...ευχαριστώ για τα ίνφος παιδες...καλώ είναι να μείνει αυτό το topic και να το γεμίζουμε συνεχώς...
Αμβ. Φραντζή (κάθετος της Λ.Συγγρού στο ύψος του Φιξ)...
Aυτό μάλλον θα έπρεπε να το στείλουμε και εδώ για επιμορφωτικούς λόγους
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Aυτό μάλλον θα έπρεπε να το στείλουμε και εδώ για επιμορφωτικούς λόγους
violi x.x.
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
Φιλε μου οι πουτανες που κανουν deep throat απο μονες τους σε μπουρδελα ειναι λιγες...Εγω τουλαχιστον εχω πετυχει μονο 1 (στη σερβιων) πριν κανενα μηνα.Βεβαια αν τους το ζητησεις κ με κανενα φραγκο παραπανω ολα ειναι ανοιχτα...Αυτο που ξερω σιγουρα επειδη παιρνω περισσοτερο call girls ειναι οτι οι περισσοτερες απο αυτες κανουν κ deep throat και καταπινουν το γρασσο αλλα και δεν εχουν προβλημα να πασαλειψουν το προσωπακι τους...(παντα με παραπανω χρημα..)Ρε μαγκες υπαρχει τανα που να κανει deep throat?
Και μιας και μπηκα στον κοπο αν ξερετε καποιες πουτανες που γουσταρουν το γρασσο στην ομορφη φατσουλα τους?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K