Καλημερα συναθλητές με μεταμεσονυχτιους προβληματισμους . Αποφασισα πως για πρωτη φορα θελω να δοκιμασω αυταρχικο . Ηθελα πολυ με την inked succubus αλλα εμαθα οτι σταματησα . Η Ισιδα μαρεσε πολυ αλλα δεν απανταει . Η Ερικα δεν με τρελανε τοσο σαν εμφανιση απο τις φωτο . Τελος για την Ολγα εχω ακουσει πολλα αλλα ειλικρινά θα προτιμούσα μονο με την Μελινα . Ριξτε μου τα φωτα σας .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψάχνω για αυταρχικό στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dren69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5
- Εμφανίσεις 404
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (7 μέλη και 12 επισκέπτες)
ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 188
- Πόντοι
- 1
Δοκίμασε μαγιά μιλφΚαλημερα συναθλητές με μεταμεσονυχτιους προβληματισμους . Αποφασισα πως για πρωτη φορα θελω να δοκιμασω αυταρχικο . Ηθελα πολυ με την inked succubus αλλα εμαθα οτι σταματησα . Η Ισιδα μαρεσε πολυ αλλα δεν απανταει . Η Ερικα δεν με τρελανε τοσο σαν εμφανιση απο τις φωτο . Τελος για την Ολγα εχω ακουσει πολλα αλλα ειλικρινά θα προτιμούσα μονο με την Μελινα . Ριξτε μου τα φωτα σας .
Φίλε μου, κατά την άποψη μου το ταλαιπωρείς πολύ... Υπάρχουν κάποια ονόματα που παίζουν στο φόρουμ, υπάρχουν κάποια επιπλέον στις αγγελίες (πχ δες στο kanesex) και κάποιες άλλες που είναι στην πλατφόρμα του fetlife. Γνώμες για τις περισσότερες διάβασες φαντάζομαι. Ξεκίνα επικοινωνία με αυτές που μάλλον θα προτιμούσες, μηνύματα-τηλέφωνα, να πάρεις και τα vibes κάθε κοπέλας (παίζει ρόλο), να "σπάσει" και η γλώσσα σου - ωστέ να μην ντρέπεσαι ή αμφιβάλεις για τα φετίχ σου- να επικοινωνήσεις για πρώτη φορά με Αφέντρα (κανονικοί άνθρωποι είναι) και κάνε την πρώτη σου δοκιμή. Αν πάρεις μια γνωστή αφέντρα και είναι και η πρωτη σου φορά, δύσκολα θα απογοητευτείς. Θα συμφωνήσω με το φιλό (με όσα έχω διάβασει και τα επιτυχημένα χρόνια που βρίσκεται στο χώρο-δεν έχω προσωπική εμπειρία) ότι η Θεανώ είναι μια πολύ καλή επιλογή. Καλό ξεκίνημα!Καλημερα συναθλητές με μεταμεσονυχτιους προβληματισμους . Αποφασισα πως για πρωτη φορα θελω να δοκιμασω αυταρχικο . Ηθελα πολυ με την inked succubus αλλα εμαθα οτι σταματησα . Η Ισιδα μαρεσε πολυ αλλα δεν απανταει . Η Ερικα δεν με τρελανε τοσο σαν εμφανιση απο τις φωτο . Τελος για την Ολγα εχω ακουσει πολλα αλλα ειλικρινά θα προτιμούσα μονο με την Μελινα . Ριξτε μου τα φωτα σας .
* Εντελώς φιλικά τα γράφω και χωρίς καμία πρόθεση να σε προσβάλω.
Τελευταία τροποποίηση:
Ναι καταλαβαίνω και ισως το παρα εκανα αλλα ειπα να παρω γνωμες γιατι καλως κακως δεν εχω και πολυ εμπειρίαΦίλε μου, κατά την άποψη μου το ταλαιπωρείς πολύ... Υπάρχουν κάποια ονόματα που παίζουν στο φόρουμ, υπάρχουν κάποια επιπλέον στις αγγελίες (πχ δες στο kanesex) και κάποιες άλλες που είναι στην πλατφόρμα του fetlife. Γνώμες για τις περισσότερες διάβασες φαντάζομαι. Ξεκίνα επικοινωνία με αυτές που μάλλον θα προτιμούσες, μηνύματα-τηλέφωνα, να πάρεις και τα vibes κάθε κοπέλας (παίζει ρόλο), να "σπάσει" και η γλώσσα σου - ωστέ να μην ντρέπεσαι ή αμφιβάλεις για τα φετίχ σου- να επικοινωνήσεις για πρώτη φορά με Αφέντρα (κανονικοί άνθρωποι είναι) και κάνε την πρώτη σου δοκιμή. Αν πάρεις μια γνωστή αφέντρα και είναι και η πρωτη σου φορά, δύσκολα θα απογοητευτείς. Θα συμφωνήσω με το φιλό (με όσα έχω διάβασει και τα επιτυχημένα χρόνια που βρίσκεται στο χώρο-δεν έχω προσωπική εμπειρία) ότι η Θεανώ είναι μια πολύ καλή επιλογή. Καλό ξεκίνημα!
* Εντελώς φιλικά τα γράφω και χωρίς καμία πρόθεση να σε προσβάλω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μιλησαμε σημερα . Απο εβδομαδα θα χω επικοινωνία γιατι ειναι αρρωστηΙσιδα είναι πολύ καλή, αλλά λίγο δύσκολη η συνεννόηση αυτή την περίοδο. Η Θεανώ είναι αρκετά καλή επίσης και πολύ όμορφη παρουσία για πρώτη φορα
Εντάξει ότι και να διαβάσεις και να σου πουν είναι απλά μια καλή βάση. Μέσα από την εμπειρία θα καταλάβεις και εσύ τι θες και τι φαντασιώσεις θα σου δημιουργησει η κάθε κοπέλα. Αν επικοινώνησες με Ίσιδα ακόμα καλύτερα!Ναι καταλαβαίνω και ισως το παρα εκανα αλλα ειπα να παρω γνωμες γιατι καλως κακως δεν εχω και πολυ εμπειρία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μιλησαμε σημερα . Απο εβδομαδα θα χω επικοινωνία γιατι ειναι αρρωστη