Νέα

Προβληματισμός - προτάσεις για ευκολότερη πρόσβαση σε ξενοδοχεία των City-tour

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ge0rge
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Όταν τα καλά ξενοδοχεία τροποποιήσουν τα ασανσέρ ώστε να λειτουργούν μόνο με τη μαγνητική κάρτα του πελάτη πως θα δουλεύει το σύστημα? Από τις σκάλες!!

τα έχουμε πει ρε παιδιά....outcall στο incall...

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
για όσους δεν έχουν απολαύσει ct: παιδιά χαλαρώστε ..  το να είναι εύκολη η πρόσβαση είναι δουλειά του πρακτορείου που στέλνει τις κοπέλλες.. αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα δεν θα έστελναν όλοι μα όλοι τις κοπέλλες να μένουν σε αυτά τα ξενοδοχεία.. πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό δηλαδή

sulos

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
35
Πόντοι
0
Μου έχει τύχει αρκετές φορές,σε κεντρικότατο ξενοδοχείο της (γνωστής λεωφόρου),όπου μεταξύ αλλων πρακτορείων προτιμάται κ απο τον Zuzana,ετσι όπως ειναι διαμορφωμένος ο χώρος της υποδοχής,για να πας στο ασανσέρ πρέπει αναγκαστικά να περάσεις από τη reception όπου ο εκάστωτε υπάλληλος(καμιά φορά κ γυναίκα..) ρωτάει πάντα που πηγαίνεις..Το γεγονός αυτό,ειμαι σίγουρος πως έχει προβληματίσει κ έχει τύχει κ σε άλλους συναδέλφους (κ σε άλλα ξενοδοχεία..)των city tour..Για αυτό το λόγο χρήσιμο θα ήταν πιστέυω, να ακουστούν προτάσεις -λύσεις κλπ για μια πιο διακριτική είσοδο στα δωμάτια, από τους πιο έμπειρους του σπορ...Ευχαριστώ..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πάμε πάλι άλλη μία φορά.

Καταφτάνεις με το τουτού σου, το δίνεις στον παρκαδόρο, μπαίνεις μέσα κύριος και κανένας δεν σε ρωτάει τίποτα.

Εάν φτάσεις με τα πόδια, με το που μπαίνεις στο Lobby πλησιάζεις την reception, ζητάς σπίρτα π.χ. χαμογελάς και συνεχίζεις σαν να μην τρέχει τίποτα.

Ειδικά στο Ζουζουνοχοτέλι, πλησιάζεις την reception, χαμογελάς, ρωτάς αν μπορείς να πάρεις καραμελίτσα (το μεγάλο μπολάκι πάνω στον πάγκο), σου λένε φυσικά ότι μπορείς και όλα μέλι γάλα.

Απλά πράγματα.

Τώρα εάν μπαίνεις μέσα, κοιτάς το πάτωμα ή δήθεν το κινητό και καλά στέλνεις μήνυμα και βρωμάς από χιλιόμετρο ότι κάτι δεν πάει καλά...ε...μπορεί και να σε ρωτήσουν που πας και τι κάνεις.

Όχι επειδή τους νοιάζει, αλλά επειδή κάνεις κρα ότι κρύβεσαι και θέλουν και αυτοί να κάνουν την πλάκα τους, πως αλλιώς θα βγει η βάρδια?

Φιλάκια!

:grin:

graziano

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εγω σε γνωστο ξενοδοχειο στη γλυφαδα οπου συχναζουν οι naughty-girls  μπαινω μεσα και τους κοιταω επειδικτικα στη ρεσεπσιον,καμια φορα αργει και το ασανσερ και γελαω μονος μου..κανεις δεν μου ειχε πει τιποτα εκτος απο μια φορα,και τους ειπα στην τουαλετα και γελαγα..και γαμω τις πλακες αυτη!! :rockon: :rockon:

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231
Μου έχει τύχει αρκετές φορές,σε κεντρικότατο ξενοδοχείο της (γνωστής λεωφόρου),όπου μεταξύ αλλων πρακτορείων προτιμάται κ απο τον Zuzana,ετσι όπως ειναι διαμορφωμένος ο χώρος της υποδοχής,για να πας στο ασανσέρ πρέπει αναγκαστικά να περάσεις από τη reception όπου ο εκάστωτε υπάλληλος(καμιά φορά κ γυναίκα..) ρωτάει πάντα που πηγαίνεις..Το γεγονός αυτό,ειμαι σίγουρος πως έχει προβληματίσει κ έχει τύχει κ σε άλλους συναδέλφους (κ σε άλλα ξενοδοχεία..)των city tour..Για αυτό το λόγο χρήσιμο θα ήταν πιστέυω, να ακουστούν προτάσεις -λύσεις κλπ για μια πιο διακριτική είσοδο στα δωμάτια, από τους πιο έμπειρους του σπορ...Ευχαριστώ..
φιλε μου δεν υπαρχει κανενα απολυτος προβλημα με τα ξενοδοχεια οποια και να ειναι αυτα να το ξερεις και ο λογος ειναι οτι κανενας δεν μπορει να σου απαγορευσει την εισοδο σε αυτα σε καμια μα καμια περιπτωση να το ξερεις ....οπως μπαινεις μεσα με αερα και αυθορμητισμο σαν να εχεις δικο σου δωματιο και το εχεις ακριβοπληρωσει ετσι πρεπει να αισθανεσαι και στην εσχατη περιππτωση που καποιος σε ρωτησει οτιδοιποτε η απαντηση σου μπορει πολυ ανετα να ειναι οτι παω στο ταδε δωματιο (που ειναι το κοριτσι)αυτο δεν το λες αν θελεις και ολα καλα...ακομη και πραγματικα γνωστη σου να ηταν η κοπελα η μια ξαδερφη σου η συνεργατης ποιος θα σε εμποδισει να πας να την δεις να την παρεις να την συνοδευσεις απο το δωματιο της μου λες??? απολυτος κανενας να το ξερεις το μονο που τους ενδιαφερει κατα μια περιπτωση πιο πολυ ειναι το να μην κοιματε ο καθενας ολο το βραδυ στα δωματια και ετσι δεν πληρωνονται αλλα και παλι ποσος τους ενδιαφερει διοτι το καθε δωματιο ειναι πληρωμενο και καλα μαλιστα ....οποτε μην μασας σε τιποτα κανενας δεν μπορει να σε απαγορευσει την εισοδο σε κανενα ξενοδοχειο ...το λεει και η λεξη (ξενος )κασι νομικα αν το ψαξεις θα το διαπιστωσεις με εναν δικηγορο μια ερωτηση καντον και θα σου πει οτι επιτρεπεται απο τον νομο η εισοδος σε οποιονδηποτε θελησει να μπει στο ξενοδοχειο αρκει να μην δημηουργησει βεβαια προβληματα εννοειτε αυτο .

sulos

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
35
Πόντοι
0
Συμφωνώ 100% με οσα λες, απλά σε μια συνάντηση με CT, αισθάνεσαι σίγουρα καλύτερα(για πολλους λόγους) όταν καταφέρεις να ανέβεις στο δωμάτιο χωρίς να έχεις καμία επαφή με τους υπαλλήλους της RECEPTION..

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Ειδικά βρε παιδιά στα μεγάλα ξενοδοχεία με πολλά δωμάτια ποιός να πρωτο-προσέξει τι???

Οι ρεσεψιόν είναι με βάρδιες , μπαινοβγαίνει πολύς κόσμος στις νορμάλ ώρες και ως εκ τούτου δεν ασχολείται σχεδόν κανείς με κανέναν...

Βέβαια πάντα θα πρέπει να δείχνεις άνετος ώστε να μην καρφωθείς μόνος σου !

Αλλά και αυτό να γίνει στην τελική και στραβώσει το πράγμα , βρίσκεις μια δικαιολογία της στιγμής και όλα καλα!!

Πάντως να μην επιλέγετε ακραίες ώρες για ραντεβού με λίγη κίνηση στο λόμπυ...

Απεναντίας να κλείνετε , νορμάλ ώρες .

Ειδικά στην περίπτωση που το χοτέλι έχει και roof garden ή και bar restaurant σε πάνω όροφο , ολα είναι παιχνιδάκι !!!!

koproskulo21

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2011
Κριτικές
17
Like
1.214
Πόντοι
2.300
Παλικάρια,
Δεν υπάρχει απολύτος κανένα πρόβλημα με την είσοδο.
Συμφωνω να είσαι άνετος και θα περάσεις απαρατηρητος αλλά και αν, λέω αν ερωτηθείς , θα πείς ότι με περιμένουν πάνω!!! αν πάλι επειμένει ας πάρει αυτός στο δωμάτιο τηλ. να ρωτήσει!!!!
δεν υπάρχει περιπτωση να συμβει, εξάλλού απο προσωπική πείρα εχω πάει στα πιο λουξ χοτελια και ποτέ δεν μου έχουν πει τίποτα!!!!! :huh: :huh: :huh:

και να μην τρελαθούμε κιόλας ιδίως όταν είναι απο γραφείο , αθτοί είναι οι καλύτεροι πελάτες. Ποιός θα τους πεί κάτι όταν πληρώνουν 200 κ 300 εθρα την βραδια και για τοσα βράδια???? :pipa2: :pipa2: :kissass2: :kissass2:
Ειναι και αυτοι στο κολπο, ασχετα αν το παιζουν κινεζοι  :idiot: :idiot:  σε περιπτωση που γινει κανα ντου!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom