Επισκέπτης
Θα νοικιαζουν ..... ισογειο
Όταν τα καλά ξενοδοχεία τροποποιήσουν τα ασανσέρ ώστε να λειτουργούν μόνο με τη μαγνητική κάρτα του πελάτη πως θα δουλεύει το σύστημα? Από τις σκάλες!!
φιλε μου δεν υπαρχει κανενα απολυτος προβλημα με τα ξενοδοχεια οποια και να ειναι αυτα να το ξερεις και ο λογος ειναι οτι κανενας δεν μπορει να σου απαγορευσει την εισοδο σε αυτα σε καμια μα καμια περιπτωση να το ξερεις ....οπως μπαινεις μεσα με αερα και αυθορμητισμο σαν να εχεις δικο σου δωματιο και το εχεις ακριβοπληρωσει ετσι πρεπει να αισθανεσαι και στην εσχατη περιππτωση που καποιος σε ρωτησει οτιδοιποτε η απαντηση σου μπορει πολυ ανετα να ειναι οτι παω στο ταδε δωματιο (που ειναι το κοριτσι)αυτο δεν το λες αν θελεις και ολα καλα...ακομη και πραγματικα γνωστη σου να ηταν η κοπελα η μια ξαδερφη σου η συνεργατης ποιος θα σε εμποδισει να πας να την δεις να την παρεις να την συνοδευσεις απο το δωματιο της μου λες??? απολυτος κανενας να το ξερεις το μονο που τους ενδιαφερει κατα μια περιπτωση πιο πολυ ειναι το να μην κοιματε ο καθενας ολο το βραδυ στα δωματια και ετσι δεν πληρωνονται αλλα και παλι ποσος τους ενδιαφερει διοτι το καθε δωματιο ειναι πληρωμενο και καλα μαλιστα ....οποτε μην μασας σε τιποτα κανενας δεν μπορει να σε απαγορευσει την εισοδο σε κανενα ξενοδοχειο ...το λεει και η λεξη (ξενος )κασι νομικα αν το ψαξεις θα το διαπιστωσεις με εναν δικηγορο μια ερωτηση καντον και θα σου πει οτι επιτρεπεται απο τον νομο η εισοδος σε οποιονδηποτε θελησει να μπει στο ξενοδοχειο αρκει να μην δημηουργησει βεβαια προβληματα εννοειτε αυτο .Μου έχει τύχει αρκετές φορές,σε κεντρικότατο ξενοδοχείο της (γνωστής λεωφόρου),όπου μεταξύ αλλων πρακτορείων προτιμάται κ απο τον Zuzana,ετσι όπως ειναι διαμορφωμένος ο χώρος της υποδοχής,για να πας στο ασανσέρ πρέπει αναγκαστικά να περάσεις από τη reception όπου ο εκάστωτε υπάλληλος(καμιά φορά κ γυναίκα..) ρωτάει πάντα που πηγαίνεις..Το γεγονός αυτό,ειμαι σίγουρος πως έχει προβληματίσει κ έχει τύχει κ σε άλλους συναδέλφους (κ σε άλλα ξενοδοχεία..)των city tour..Για αυτό το λόγο χρήσιμο θα ήταν πιστέυω, να ακουστούν προτάσεις -λύσεις κλπ για μια πιο διακριτική είσοδο στα δωμάτια, από τους πιο έμπειρους του σπορ...Ευχαριστώ..