Νέα

Προβληματισμός - προτάσεις για ευκολότερη πρόσβαση σε ξενοδοχεία των City-tour

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ge0rge
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ge0rge

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αναρωτιέμαι από τα διάφορα που διαβάζω, για τι είδους ξενοδοχεία μιλάμε όταν λέμε για citytours; Η διεύθυνση του ξενοδοχείου γνωρίζει ότι γίνονται πολλαπλές επισκέψεις σε συγκεκριμένο δωμάτιο? Εάν με ρωτήσει κάποιος του ξενοδοχείου που πηγαίνω, πως ξεπερνάω το θέμα της «πόρτας» στα «πολυτελή ξενοδοχεία»???

Πχ αν είναι ΧΧΧ ξενοδοχείο, όλοι μας ξέρουμε που πάμε. Αν είναι όμως το HILTON έχουμε θέμα, δεν έχουμε;
Ευχαριστώ

kolotoubas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πολυ σημαντικο το θεμα που ανοιξες.Αρκετες φορες αναφερεται απο τα μελη οτι τα ξενοδοχεια ειναι ακετα πολυτελει και σε ολους παει στο μυαλο ποια μπορει να ειναι χωρις ωστοσο να αναφερονται.Επειδη ειμαι νεος φανταζεστε να παω στο ct κια να φαω πορτα απο το ξενοδοχειο στο παρα 5?καταστροφη!Αυτο το λεω γιατι ειμαι ειμαι 20 χρονων(ψαρομενος)και δεν κυκλοφορω με κουστουμι και γραβατα.Παρακαλω ας απαντησει καποιος γενικα στο στυλ που χρειαζεται.Εξαλλου πριν ενα χρονο ηρθα Αθηνα για σπουδες και στο μερος μου δεν υπαρχουν hilton.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
συνήθως τα ξενοδοχεία δεν γνωρίζουν τι γίνεται. κάποια στιγμή βέβαια μπορεί να το μάθουν και άλλα το αφήνουν και άλλα λένε στις κοπέλες να φύγουν. πάντως ποτέ δεν σε ρωτάνε στην πόρτα που πηγαίνεις..

OP
OP
G

ge0rge

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Με άλλα λόγια μπαίνεις στο ασανσερ και βουρ για το δωμάτιο χωρίς πολλές ερωτήσεις... Σωστά; Για τι είδους ξενοδοχεία μιλάμε; ΠΡΙΑΜΟΣ στυλ;

Επισκέπτης
τρια αστερια περισσοτερα απο αυτο που ειπες

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μάγκες, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από ότι φαντάζεστε. Τα ξενοδοχεία ξέρουν πολύ καλά τι γίνεται. Τα περισσότερα τουλάχιστον. Απλά ποτέ δεν θα το παραδεχτούν, μην τρελλαθούμε κιόλας. Δεν χρειάζεται κουστούμια και γραβάτες και τέτοιες παπαριές. Αλλά μην πάτε και με κοστούμι αναρχικού.... Ούτε φορώντας το κράνος από το μηχανάκι...

Μπείτε cool μέσα και κατ'ευθείαν στο ασανσέρ. Ποτέ δεν ρωτάτε την reception σε ποιο δωμάτιο είναι η κοπέλα, το όνομα που έχετε άλλωστε είναι καλλιτεχνικό, δεν ξέρετε άλλωστε και επώνυμο (ούτε καλλιτεχνικό) και ποτέ μα ποτέ τα ξενοδοχεία δεν εμπλέκονται στην οργάνωση αυτών των tours για να πάρετε απάντηση σε ποιο δωμάτιο είναι η τάδε (καλλιτεχνικό όνομα).

Απο εκεί και πέρα, εάν είστε πιτσιρικάδες, ακόμη καλύτερα, φαίνεστε αθώοι και θα μπορούσατε άνετα να είστε ένοικοι, είδικα στα μεγάλα ξενοδοχεία και με τόσες βάρδιες στις receptions, σιγά μην ξέρουν όλες τις φάτσες. Βέβαια, μην μπείτε μέσα και κοιτάτε σαν να βλέπετε τον ναό του Σολομώντα...χαχαχα.

Επίσης, καλή επιλογή είναι να μην κλείνετε αργά το βράδυ, δλδ μεσάνυχτα κλπ. Έτσι, και ειδικά τώρα που πιάνει καλοκαίρι, θα μπείτε στο Lobby Και θα έιναι μέσα πολλά άτομα και θα περάσετε απαρατήρητοι σχεδόν.

Τέλος, εάν σας σταματήσει κανείς και ρωτήσει οτιδήποτε, πείτε ότι πάτε να δείτε μία φίλη σας, εάν τα πράγματα γίνουν πολύ σκούρα (πολύ μα πάρα πολύ χλωμό) πείτε ότι γνωρίσατε μία ρωσσίδα/σλοβάκα/τσέχα κλπ και σας έιπε να πάτε να την γαμήσετε στο δωμάτιο (κοινώς μην κάνετε καμία αναφορά σε πορνεία κλπ). Ε...εκεί και ο πιο αυστηρός υπάλληλος...λογικά δεν θα σας πει τίποτα, μπορεί μεν να σας διώξει (χλωμότατο λέμεεεε) για να μην σας πω ότι θα σας ρωτήσει ποια είναι μπας και πάει να γαμήσει και αυτός χαχαχαχαχα.

Χαλαρώστε, δεν τρέχει τίποτα. Απλά προσπαθήστε να περάσετε απαρατήρητοι και σαν να μην τρέχει τίποτα.

Εγώ συνήθως, αφήνω στον προτιέρη και το αμάξι μου, και μπαίνοντας μέσα ζητώ και σπίρτα απο τον ρεσεπτιονίστ. Κανονίστε τώρα να κάνετε όλοι το ίδιο, και να γίνει το σύνθημα ότι πάμε σε CT....xaxaxaxaxaxa

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
Αναρωτιέμαι από τα διάφορα που διαβάζω, για τι είδους ξενοδοχεία μιλάμε όταν λέμε για citytours; Η διεύθυνση του ξενοδοχείου γνωρίζει ότι γίνονται πολλαπλές επισκέψεις σε συγκεκριμένο δωμάτιο? Εάν με ρωτήσει κάποιος του ξενοδοχείου που πηγαίνω, πως ξεπερνάω το θέμα της «πόρτας» στα «πολυτελή ξενοδοχεία»???

Πχ αν είναι ΧΧΧ ξενοδοχείο, όλοι μας ξέρουμε που πάμε. Αν είναι όμως το HILTON έχουμε θέμα, δεν έχουμε;
Ευχαριστώ

φιλε για να καταλαβεις οτι δεν τρεχει τιποτα....παω με μαλλι μεχρι το λοκο κ σχισμενα τζιν(χωρις μποτες κ καπελο λολ).κυριλε ειναι τα πραγματα κ γυμνος να πας θα περασεις.. το πολυ να σε ρωτησουν..ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙΣ??ΛΟΛ

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Με άλλα λόγια μπαίνεις στο ασανσερ και βουρ για το δωμάτιο χωρίς πολλές ερωτήσεις... Σωστά; Για τι είδους ξενοδοχεία μιλάμε; ΠΡΙΑΜΟΣ στυλ;

Λοιπόν, τώρα που το διάβασα αυτό, απλά να ενημερώσω, ότι όσες κάργιες και ειδικά τις δήθεν πιο κυριλάτες τουρίστριες έχω πάρει στον Πρίαμο, έπαθαν πλάκα με κάποια από τα δωμάτια!!!!

(Υπενθυμίζω, ποτέ δεν τις γαμάω στα δωμάτιά τους, ΠΟΤΕ INCALL)

Επισκέπτης
Μπουκα και μην σε νοιαζει ειναι σαν να μην υπαρχεις.

Επισκέπτης
Καλο θα ηταν να μην μιλαμε και πολυ για τα Οτελια, μην τυχον μας διαβαζουν και αλλάξουν τακτικη, λεμε τωρα.....

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
....Αυτο το λεω γιατι ειμαι ειμαι 20 χρονων (ψαρομενος)και δεν κυκλοφορω με κουστουμι και γραβατα.

1) Το ψαρωμένο ύφος, προσπάθησε. Θα το πετύχεις να φύγει.
2) Αγόρασε ένα set. Θα το αποσβέσεις.

3) Εγώ δηλαδή που αγόρασα ολόκληρο set πατερίτσες για να περνάω ανενόχλητος, μαλάκας ήμουν?

gpt

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Like
10
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα,

ποιο hotel θα προτείνατε στο κέντρο της Αθήνας (4*-5*) για διαμονή ενα βράδυ και να μπορεί να έρθει ενα incall απροβλημάτιστα?

όποιος εχει κάνει ανάλογη κίνηση ας στείλει pm

* Ελληνικούς χαρακτήρες μόνο παρακαλώ

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Παιδιά καλησπέρα,

ποιο hotel θα προτείνατε στο κέντρο της Αθήνας (4*-5*) για διαμονή ενα βράδυ και να μπορεί να έρθει ενα incall απροβλημάτιστα?

όποιος εχει κάνει ανάλογη κίνηση ας στείλει pm

* Ελληνικούς χαρακτήρες μόνο παρακαλώ

Όλα!

Εάν έχεις και τον κατάλληλο τρόπο, μπορεί να σε εξυπηρετήσει ακόμη και η reception στην έρευνα.

gpt

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Like
10
Πόντοι
0

Φίλε δεν Yorgos δεν έχεις άδικο. Στη Βιέννη που το έχω επιχειρίσει στα γκισέ έχουν και φυλλάδια ενώ στα στούντιο απ΄έξω έχουν και κράχτες. Χαλαρά όλα.

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες οραια τα λετε αλλα να ρωτησω κατι.ποια ειναι τα ξενοδοχεια που συνηθως τα ct του εξωτερικου επισκεφτονται την Αθηνα;;

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Μαγκες οραια τα λετε αλλα να ρωτησω κατι.ποια ειναι τα ξενοδοχεια που συνηθως τα ct του εξωτερικου επισκεφτονται την Αθηνα;;

Προφανώς θέλεις να στηθείς έξω για να τις φωτογραφίσεις!!!Λάθος φίλε μου...Άσε τις κοπέλες να κάνουν τη δουλειά τους ανενόχλητες!Πάντως εγώ είχα δει να βγαίνουν 2 θεές από ένα ξενοδοχείο στην Πλατεία Καραϊσκάκη-έχει πολλά εκεί!!!!-που υπέθεσα ότι κάνουν C.T,αλλά "δεν τον κόβω" :2funny:

Πάντως τα ξενοδοχεία δεν είναι κορόιδα να τις διώξουν.Είναι πολλά τα λεφτά,και ιδίως τώρα που ο τουρισμός στην Ελλάδα έχει πάρει την κατιούσα,μόνο αυτές μπορούν να τον σώσουν  :)

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
σε 1 που ειχα παει εγω...ψηλα με θεα....παρκαρα απο κατω...εφτασα στο δωματιο....απεξω ειδα κατι κοπελες του ξενοδοχειου να μοιραζουν γλυκα σε καποια δωματια....τις λεω εμεις δεν μπορουμε να εχουμε που ειμαστε honeymoon? :think: :uglystupid:
μετα μου ανοιξε η κοπελα CT που ηταν πραγματικα φιλικη....και ενω ημασταν ...στα τεκταινομενα χτυπαει η πορτα και μας εφεραν γλυκα και σαμπανια και ευχες!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Η κοπελα τρελαθηκε!!!!νομιζε οτι τα κερασα εγω και μου εκανε 1 ωρα δωρο!!!!!! :rockon: :rockon: :grin: :grin:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Λοιπόν, τώρα που το διάβασα αυτό, απλά να ενημερώσω, ότι όσες κάργιες και ειδικά τις δήθεν πιο κυριλάτες τουρίστριες έχω πάρει στον Πρίαμο, έπαθαν πλάκα με κάποια από τα δωμάτια!!!!

(Υπενθυμίζω, ποτέ δεν τις γαμάω στα δωμάτιά τους, ΠΟΤΕ INCALL)

Έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο που το κάνεις αυτό?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom