Νέα

Πρόβλημα τεχνικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα papazits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
papazits

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
κατεβασε την δωρεαν εκδοση απο εκει.Μολις σκαναρει και τελειωσει κατεβασαε αυτο κατεβασε την δωρεαν εκφοση και σκαναρε και πες τι εγινε
Από τη στιγμή που κατέβασα το πρώτο και έκανα πλήρες σκανάρισμα, αν αφαιρέσω όλα τα σφάλματα δε διορθώνεται το πρόβλημα μου? Γτ πρέπει να κατεβάσω πακέτο και το δεύτερο  :think:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Από τη στιγμή που κατέβασα το πρώτο και έκανα πλήρες σκανάρισμα, αν αφαιρέσω όλα τα σφάλματα δε διορθώνεται το πρόβλημα μου? Γτ πρέπει να κατεβάσω πακέτο και το δεύτερο  :think:
γιατι κατι μπορει να ξεφυγει.Εχε τα και τα 2 δεν τρεχουν αν δεν τα ξεκινησεις εσυ.Αν τελειωσε το μβαμ ξεκινα σκαναρισμα με το αλλο

OP
OP
papazits

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
γιατι κατι μπορει να ξεφυγει.Εχε τα και τα 2 δεν τρεχουν αν δεν τα ξεκινησεις εσυ.Αν τελειωσε το μβαμ ξεκινα σκαναρισμα με το αλλο
¨εχει φεμίσει η επιφάνεια εργασίας μου τώρα με εικονίδια τύπου speed up my pc, my pc back up, reg clean pro kai check pc for errors. Να τα κάνω uninstall μετά αυτά αν διορθωθεί το πρόβλημα?

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
¨εχει φεμίσει η επιφάνεια εργασίας μου τώρα με εικονίδια τύπου speed up my pc, my pc back up, reg clean pro kai check pc for errors. Να τα κάνω uninstall μετά αυτά αν διορθωθεί το πρόβλημα?
που τα βρηκες αυτα;το mbam στα βρηκε;

OP
OP
papazits

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
που τα βρηκες αυτα;το mbam στα βρηκε;
α΄ν σε πω μια μαλακια που εκανα πριν θα με περασεις για γιωτά  :P έκανα με το mbam scanning  και όταν τελιωσε μετά από 50 λεπτά δεν κλικαρα τα ερρορς που βρηκε και πάτησα κλεισιμο. οποτε τωρα το ξανακάνω scan. νεότερα σε μισή ωρίτσα. Ευχαριστώ που συμπαραστέκεστε στο πρόβλημα μου

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τα γάμησες όλα. Αντί να κατεβάσεις την τσόντα που ήθελες κατέβασες κάποιο αρχείο exe. Πχ αντί να κατεβάσεις τον anomalo.avi κατέβασες τον anomalo.exe και γέμισες ιούς και ζωίφια.
Ποιό antivirus χρησιμοποιείς; Έκανες scan; Ίσως μια επαναφορά συστήματος σε προγενέστερο χρόνο που το PC λειτουργούσε σωστά βοηθήσει.
Πολύ καλό είναι και το Spybot. Μπορείς να το δοκιμάσεις από εδώ.
Με αυτό ξεφορτώθηκα τον Babylon Browser και κάτι «Έλα να παίξουμε τάβλι» που συνέχεια εμφανιζόταν σε ένα pc ενός φίλου.

:headbang:

OP
OP
papazits

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Με ανακάλυψε γύρω στα 80 κακόβουλα αρχεία λογισμικά. Να τα αφαιρέσω όλα?

OP
OP
papazits

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
OP
OP
papazits

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Τα διέγραψα όλα. δεν ηταν 80 άλλα 800 !!! τώρα από το fb φύγανε τα ενοχλητικά advs, υπάρχουν όμως ακόμα στο youtube.. :- θα δοκιμάσω και το
που είπε ένας φίλος πριν να δω αν βρεθεί λύση  >:(
Με το βγάζει σαν ανεπιθύμητο αυτό. Δεν μπορώ να το ανοίξω..  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom