Νέα

Πρόβλημα τεχνικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα papazits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
:huh: Έχει μια βδομάδα περίπου που προσπάθησα να κατεβάσω κάτι πορνό και για να γινει αυτό κατέβασα κάτι προγράμματα downloading. Από τότε παρατήρησα ότι όποτε χρησιμοποιώ το internet για να μπω σε σελίδες όπως το you tube ή στο fb αλλά και σε αρκετές άλλες γνωστές μου εμφανίζονται διάφορα διαφημηστικά στον τοίχο όπως κέρδισες έναν iphone , πως θα αδυνατίσεις σε 10 μέρες, σκότωσε την κατσαρίδα και τετοιες παπαριές τα οποία κάνουν κ τον υπολογιστή να κολλάει και να σέρνεται. έκανα uninstall το πρόγραμμα speed up που θεωρούσα υπεύθυνο για αυτά αλλά πάλι τπτ. έχω antivirus norton αλλά παρόλα αυτά δεν γίνεται τπτ. Έχει κανείς ιδέα πως μπορώ να δώσω λύση  :helpplea:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
κατεβασε και το malwarebytes anti-malware
και κανε ενα πληρες σκαναρισμα

θα βοηθησει

OP
OP
papazits

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
κατεβασε και το malwarebytes anti-malware
και κανε ενα πληρες σκαναρισμα

θα βοηθησει
Το κατέβασα έκανα σκανάρισμα , βρήκε μερικά errors αλλά λέει για περισσότερα πρέπει να το αγοράσω.. :tickedoff: Κανάς άλλος τρόπος ή καμιά ιδέα για να απεμπλακώ από αυτές τις κωλοδιαφημίσεις ιούς? :helpplea:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Το κατέβασα έκανα σκανάρισμα , βρήκε μερικά errors αλλά λέει για περισσότερα πρέπει να το αγοράσω.. :tickedoff: Κανάς άλλος τρόπος ή καμιά ιδέα για να απεμπλακώ από αυτές τις κωλοδιαφημίσεις ιούς? :helpplea:
κατεβασε την δωρεαν εκδοση απο εκει.Μολις σκαναρει και τελειωσει κατεβασαε αυτο κατεβασε την δωρεαν εκφοση και σκαναρε και πες τι εγινε

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Γιατι να το αγορασεις, μια χαρα δουλευει και free....
γενικα ειναι καλο προγραμμα
και σε κατι τετοιες μαλακιες βοηθαει

κανε πληρη σαρωση
μπορει να παρει πολλη ωρα
και μετα στην εμφανιση αποτελεσματων
τσεκαρε τα ολα και αυτο θα τα καθαρισει

κατι funmoods/deltasearch/ιους ατυνομιας κλπ με αυτο τα καθαρισα

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Γιατι να το αγορασεις, μια χαρα δουλευει και free....
γενικα ειναι καλο προγραμμα
και σε κατι τετοιες μαλακιες βοηθαει

κανε πληρη σαρωση
μπορει να παρει πολλη ωρα
και μετα στην εμφανιση αποτελεσματων
τσεκαρε τα ολα και αυτο θα τα καθαρισει

κατι funmoods/deltasearch/ιους ατυνομιας κλπ με αυτο τα καθαρισα
το κατεβασε απο μαλακια πηγη σιγουρα για αυτο του εδωσα τα επισημα να τα κατεβασει

OP
OP
papazits

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
[video][/video]
το κατεβασε απο μαλακια πηγη σιγουρα για αυτο του εδωσα τα επισημα να τα κατεβασει
ευχαριστώ για τη βοήθεια. ναι deltasearch είναι η γαμημένη μλκια που μου εμφανίζεται. θα ξαναδοκιμάσω ..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:huh: Έχει μια βδομάδα περίπου που προσπάθησα να κατεβάσω κάτι πορνό και για να γινει αυτό κατέβασα κάτι προγράμματα downloading. Από τότε παρατήρησα ότι όποτε χρησιμοποιώ το internet για να μπω σε σελίδες όπως το you tube ή στο fb αλλά και σε αρκετές άλλες γνωστές μου εμφανίζονται διάφορα διαφημηστικά στον τοίχο όπως κέρδισες έναν iphone , πως θα αδυνατίσεις σε 10 μέρες, σκότωσε την κατσαρίδα και τετοιες παπαριές τα οποία κάνουν κ τον υπολογιστή να κολλάει και να σέρνεται. έκανα uninstall το πρόγραμμα speed up που θεωρούσα υπεύθυνο για αυτά αλλά πάλι τπτ. έχω antivirus norton αλλά παρόλα αυτά δεν γίνεται τπτ. Έχει κανείς ιδέα πως μπορώ να δώσω λύση  :helpplea:
φορματ τυπε :S

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ρε μάγκες μου ήρθε ένα μήνυμα στο fb με ένα link που δεν έκανε τιποτα...
μετά από λίγο στο προφιλ του φίλου μου που έστειλε το μήνυμα έλεγε πως χακέψανε τον λογαριασμό του και να αγνοήσουμε το μήνυμά του...
τι ρίσκο υπάρχει;
σημ: το link το πάτησα από iPad...

siv

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0

Πας πίνακα ελέγχου, απεγκατάσταση delta βλακεία και ότι άλλο έχει εγκατασταθεί(που θα έχει) χωρίς την έγκρισή σου.

Αν δεν πετύχει, πας browser, mozilla, chrome ή ότι άλλο χρησιμοποιείς και βρίσκεις πρόσθετα, διέγραψέ τα, αν και τότε κάνει τα ίδια, καλή τύχη και καλό φορμάτ. Επίσης άλλαξε αντιβάιρους, κάτι πιο ελαφρύ για οικιακό υπολογιστή.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Να χακεψουνε και το δικο σου, και το πιο πιθανο να εμφανιστει καμια πορνοεικονα σε ολους σου τους φιλους...

χμ... το ότι το άνοιξα από το ipad δεν με προστατεύει σε κάτι;
και αν γίνει όπως το λες, θα μου το πει κάποιος φίλος; ή μπορώ να το δω και εγώ;

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
χμ... το ότι το άνοιξα από το ipad δεν με προστατεύει σε κάτι;
και αν γίνει όπως το λες, θα μου το πει κάποιος φίλος; ή μπορώ να το δω και εγώ;

Το πιθανοτερο να στο πει αλλος, εσυ μπορει να μην καταλαβεις κατι...
αλλαξε password για αρχη

v0thr0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
οτι τεχνικο προβλιμα να βοιθισο

Stories

Νέο!