Νέα

Πρόβλημα στύσης με τη νέα γκόμενα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27p
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostas27p

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
γεια χαρα ειμαι νεος στο σιτε

ειμαι 27,και ειχα 3 χρονια σχεση τελιωσε κ τωρα ειμαι με νεα κοπελα εδω κ μια εβδομαδα περιπου.
εκει που ξαπλωσαμε τελοσπαντον για παιχνιδακια κτλπ....
αρχισαμε χαδακια και ολα οκ. ειχα στυση κ οταν εβαλα καποτα για να μπω αρχισε να χαλαρωνει κ δεν εμπαινε, το επαιζα στην τρυπα αλλα δεν ξενερωσα...
μετα απο λιγο ξανα παλι τα ιδια
3η κ φαρμακερη αν κ ειχα ξενερωσει κ αγχωιθει μπηκε αλλα εχυσα γρηγορα.

εχω ξενερωσει με το σκηνικο, αγχωνομαι για την επομενη φορα μη γινει μαλακια.
κατι παρομοιο ειχε γινει κ με την πρωην στις αρχεσ αλλα μετα οκ.

καμια συμβουλη ?
καταρα εχει ριξει η πρωην τι να πω!!!

μην αρχισετε το δουλεμα ε ! καμια σοβαρη αποψη για το πωσ να το χειριστο ?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Άσε να την πηδήξει άλλος.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
H γκόμενα είναι ένα αγαθό που εσύ δεσμεύεις από κάποιον άλλον χωρίς να το εκμεταλεύεσαι. Και όταν λες "πωσ να το χειριστο ?" ουσιαστικά υπονοείς πως να φέρεις τα πράγματα ώστε η δυσλειτουργία σου να περάσει απαρατήρητη.

OP
OP
K

kostas27p

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
H γκόμενα είναι ένα αγαθό που εσύ δεσμεύεις από κάποιον άλλον χωρίς να το εκμεταλεύεσαι. Και όταν λες "πωσ να το χειριστο ?" ουσιαστικά υπονοείς πως να φέρεις τα πράγματα ώστε η δυσλειτουργία σου να περάσει απαρατήρητη.
κοιτα να δεις, οτι δεν μπηκε το νερο στο αυλακι... δεν σημαινει οτι δεν καναμε και τιποτα ετσι. μονο αυτο δεν εγινε.

το προβλημα που μου εσκασε ετσι ξαφνικα το ειπα για το λογο αν εχει τυχει σε αλλον κ πως το αντιμετωπισε.
καταλαβες....

babacha

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
γεια χαρα ειμαι νεος στο σιτε

ειμαι 27,και ειχα 3 χρονια σχεση τελιωσε κ τωρα ειμαι με νεα κοπελα εδω κ μια εβδομαδα περιπου.
εκει που ξαπλωσαμε τελοσπαντον για παιχνιδακια κτλπ....
αρχισαμε χαδακια και ολα οκ. ειχα στυση κ οταν εβαλα καποτα για να μπω αρχισε να χαλαρωνει κ δεν εμπαινε, το επαιζα στην τρυπα αλλα δεν ξενερωσα...
μετα απο λιγο ξανα παλι τα ιδια
3η κ φαρμακερη αν κ ειχα ξενερωσει κ αγχωιθει μπηκε αλλα εχυσα γρηγορα.

εχω ξενερωσει με το σκηνικο, αγχωνομαι για την επομενη φορα μη γινει μαλακια.
κατι παρομοιο ειχε γινει κ με την πρωην στις αρχεσ αλλα μετα οκ.

καμια συμβουλη ?
καταρα εχει ριξει η πρωην τι να πω!!!

μην αρχισετε το δουλεμα ε ! καμια σοβαρη αποψη για το πωσ να το χειριστο ?
Αν το πρόβλημα σου συμβεί και δεύτερη φορα δεν είναι κακό να το συζητήσεις με κάποιο παθολόγο. Επειδή μάλλον τίθεται πρόβλημα ψυχολογίας, όταν αποκλείσετε όλους τους παθολογικούς λόγους μπορείς να απευθυνθείς σε ψυχολόγο!Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δεις πάντως είναι αν ξαναεπαναληφθεί. Μπορεί να είχες πιει, η κάνει χρήση ουσιών k.t.l. Αν το πρόβλημα είναι η πρόωρη εκσπερμάτιση πάντως και συνεχίζει να σε απασχολεί, ένας ψυχίατρος που δεν έχει ηθικές αναστολές μπορεί να σου γράψει "αντικαταθλιπτικά". Τα πάντα έχουν να κάνουν με το ποσο σημαντική θεωρείς τη σχέση σου για να κανεις μια τέτοια παραχώρηση (να παίρνεις τέτοια φάρμακα στην τελική). Πάντως δεν ξέρω αν σε αυτό το site μπορείς να βρείς τη βοήθεια που ψάχνεις.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
μαγκα σε ολουσ τυχαινει!η η γκομενα ειναι πιο ντεκαβλε απο την πρωην η εχεισ το μυαλο ακομα εκει..θα αλλαξει αυτο,καποια στιγμη,ισωσ θεσ λιγο χρονο

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Καλα μερικοι εχουν σαλταρει εδω μεσα!

Τι του λετε ρε του παλικαριου πατε καλα?

Φιλε απλο αγχος ειναι, σιγα το πραμα! Εχει τυχει ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Ακομα και σε οσους γραψανε μαλακιες στα posts τους για να σε κανουν να νιωσεις χειροτερα.

Αν η γκομενα δεν το καταλαβαινει αυτο και δεν δειχνει συμπαρασταση τοτε ειναι για τα μπαζα! Απλα με τη συγκεκριμενη δεν λειτουργεις οπως με την προηγουμενη που την ηξερες και μεχρι να προσαρμοστεις, ολο και καποια μαλακια θα γινει.

Σιγα τα αυγα! Απλα μην εχεις αγχος πως να την ικανοποιησεις καθε φορα, αλλα να σκεφτεσαι το καλο του θεματος, να προσπαθεις να εισαι λιγο θετικος και οχι προκατειλημενος απο αυτο που εγινε.

Και αν η γκομενα δεν δειξει κατανοηση να παει να γαμηθει!

Detective

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Like
8
Πόντοι
0
Αγαπητε φιλε Κώστα,

ακομα δεν την αισθανεσαι εντελως "δικη σου" διοτι ειστε στην αρχη. Δεν εισαι εντελως απελευθερωμενος απο αναστολες και αγχος που υπαρχει παντα στην αρχη μιας νεας σχεσης και απο τους δυο. Αυτο φυσικα συμβαινει σε !!ΟΛΟΥΣ!! και εχει συμβει και τους πρωην της οπως και σε σενα με την πρωην σου. Το καλυτερο πραγμα να το χειριστειτε ειναι το χιουμορ. Ολοι αυτο καναμε οταν μας συνεβη και νιωσαμε καλυτερα μετα και πιο ανετα και ολα συνεχισαν να πηγαινουν φυσιολογικοτατα οπως πανε και θα πανε και σε σενα. Ολη στην πρωτη μας με μια νεα κοπελα καναμε (και εκανε και αυτη) ατζαμιες . Μην βιαζεστε. Να ειστε ανετα. Ειναι ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ και δεν χρειαζεται να της αποδειξεις τιποτα ουτε να της κρυψεις. Μην εχεις τετοιους προβληματισμους. Δεν γαμας σε διαγωνισμο τσοντας ουτε εχεις καμμια κλεψυδρα να μετραει αντιστροφα. Κανε της ερωτα χωρις να πρεπει ντε και καλα να την πηδηξεις στο τελος. Θα δεις που το εργαλειο μπαινει ντουρο απο... μονο του οταν πρεπει.

Υ.Γ. Ο φιλος ο Todok εχει μανια με τις γκομενες των αλλων και οτι του τις "στερουνε" το εχω δει και σε αλλο post. Εδω να δεις κομπλεξ φιλε Κωστα. Πρεπει να αφησετε ολοι τις γκομενες σας παιδια για να πηδηξει ο Todok. Ο οποιος δεν πιστευει οτι θα βρει μια δικια του κοπελα αλλα ουτως η αλλως αυτο θα συμβει αναπαντεχα γιατι παντα ετσι γινεται και τοτε θα αναθεωρησει πολλες απο τις αποψεις του.

Detective

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Like
8
Πόντοι
0
Καλα μερικοι εχουν σαλταρει εδω μεσα!

Τι του λετε ρε του παλικαριου πατε καλα?

Φιλε απλο αγχος ειναι, σιγα το πραμα! Εχει τυχει ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Ακομα και σε οσους γραψανε μαλακιες στα posts τους για να σε κανουν να νιωσεις χειροτερα.

Αν η γκομενα δεν το καταλαβαινει αυτο και δεν δειχνει συμπαρασταση τοτε ειναι για τα μπαζα! Απλα με τη συγκεκριμενη δεν λειτουργεις οπως με την προηγουμενη που την ηξερες και μεχρι να προσαρμοστεις, ολο και καποια μαλακια θα γινει.

Σιγα τα αυγα! Απλα μην εχεις αγχος πως να την ικανοποιησεις καθε φορα, αλλα να σκεφτεσαι το καλο του θεματος, να προσπαθεις να εισαι λιγο θετικος και οχι προκατειλημενος απο αυτο που εγινε.

Και αν η γκομενα δεν δειξει κατανοηση να παει να γαμηθει!

Καλα τα λες ανωμαλιαρη κυνηγε. Καλο κυνηγι και μουνια στον πουτσο σου.

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Εγω ρε παλικαρια γιατι με οποια και να μαι και θελω να μου σηκωθει μου σηκωνεται?Αν ειναι θεμα αγχους τοτε ειμαι πολυ ανεστητο γαιδουρι...!

Detective

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Like
8
Πόντοι
0
Εγω ρε παλικαρια γιατι με οποια και να μαι και θελω να μου σηκωθει μου σηκωνεται?Αν ειναι θεμα αγχους τοτε ειμαι πολυ ανεστητο γαιδουρι...!

Δεν εισαι αναισθητος, απλα εισαι ανετος, cool πως το λενε, και καλα και κανεις. Και ο Κωστας που ανοιξε το thread ετσι θα ειναι μετα απο 2-3 φορες ακομα και αν τον προβληματιζει τωρα - θα το δει και θα λεει τι μαλ...ας ημουν που ανοιξα και thread :)))

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Aπό έγκυρο άρθρο..

*Ο άνδρας μπορεί να έχει καλύτερες επιδόσεις στο σεξ όταν δεν χρειάζεται να αποδείξει τη σεξουαλική του ικανότητα, αντίθετα η αμφισβήτηση από το άλλο φύλο μπορεί να του δημιουργήσει διαταραχές στη στύση. *Στην ερωτική επιθυμία του άντρα λειτουργεί περισσότερο η όραση, ενώ στη γυναίκα το άγγιγμα και η ακοή. *Η στύση είναι το αποτέλεσμα μιας σύνθετης ψυχοβιολογικής διαδικασίας που πυροδοτείται από εξωτερικά ερεθίσματα και από την κινητοποίηση ερωτικών φαντασιώσεων.

Στην περίπτωση σου αγαπητέ με όλο το άγχος της πρώτης συνεύρεσης ..όλα τα παραπάνω λειτούργησαν...όντως τυχαίνει..Τίποτα όμως το φοβερό....Την επομένη χαλάρωσε και δες το απόλαυση. :rockon: :rockon:

sierra

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
8
Πόντοι
0
Φιλαρακο προκειται για το πιο ... συνηθισμενο προβλημα της πρωτης φορας με νεα γκομενα.Οπως πολυ σοφα εγραψε και ο προηγουμενος φιλος  Assfiller   

(Aπό έγκυρο άρθρο..
*Ο άνδρας μπορεί να έχει καλύτερες επιδόσεις στο σεξ όταν δεν χρειάζεται να αποδείξει τη σεξουαλική του ικανότητα, αντίθετα η αμφισβήτηση από το άλλο φύλο μπορεί να του δημιουργήσει διαταραχές στη στύση. *Στην ερωτική επιθυμία του άντρα λειτουργεί περισσότερο η όραση, ενώ στη γυναίκα το άγγιγμα και η ακοή. *Η στύση είναι το αποτέλεσμα μιας σύνθετης ψυχοβιολογικής διαδικασίας που πυροδοτείται από εξωτερικά ερεθίσματα και από την κινητοποίηση ερωτικών φαντασιώσεων)

Μη κολωνεις.Δεν τρεχει τιποτα.Επρεπε να αποδειξεις πραγματα,ηταν η πρωτη σας φορα,ειχες αγχος,επρεπε να ξεπερασεις την προηγουμενη,ολα αυτα σε επηρεσασς ψυχολογικα.Δεν εχεις τιποτα και μην τρεχεις σε γιατρους.Την επομενη φορα,βγειτε βολτα,διασκεδαστε και θα δεις οτι με λιγοτερο αγχος θα ...δουλεψεις αψογα.Στο τετλος τελος δεν εχεις ,στην πραγματικοτητα να αποδειξεις τιποτα σε κανεναν. Δεν σε εχει αμφισβητησει κανεις για να τον πεισεις για το αντιθετο.Κανε το κεφι σου, στους ρυθμους σου και ασχολησου περισσοτερο με το κεφι σου παρα με την αναγκη να αποδειξεις κατι. Και ετσι απλα  .... ορμα της οπως σου καυλωνει !!!!!!!!

Detective

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Like
8
Πόντοι
0
Aπό έγκυρο άρθρο..

*Ο άνδρας μπορεί να έχει καλύτερες επιδόσεις στο σεξ όταν δεν χρειάζεται να αποδείξει τη σεξουαλική του ικανότητα, αντίθετα η αμφισβήτηση από το άλλο φύλο μπορεί να του δημιουργήσει διαταραχές στη στύση. *Στην ερωτική επιθυμία του άντρα λειτουργεί περισσότερο η όραση, ενώ στη γυναίκα το άγγιγμα και η ακοή. *Η στύση είναι το αποτέλεσμα μιας σύνθετης ψυχοβιολογικής διαδικασίας που πυροδοτείται από εξωτερικά ερεθίσματα και από την κινητοποίηση ερωτικών φαντασιώσεων.

Στην περίπτωση σου αγαπητέ με όλο το άγχος της πρώτης συνεύρεσης ..όλα τα παραπάνω λειτούργησαν...όντως τυχαίνει..Τίποτα όμως το φοβερό....Την επομένη χαλάρωσε και δες το απόλαυση. :rockon: :rockon:

Εγω παλι οταν οταν ακουω τετοιου τυπου κατεβατα σε σχεση με τον ερωτα (διαβαζοντας στα περιοδικα η βλεπωντας στην εκπομπες στην tv) αναρωτιεμαι παντα μετα: να γαμησω.... να μη γαμησω...

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.338
Πόντοι
6.495
Εγώ συμπολεμιστές το έχω πάθει την πρώτη φορά με τις μισές από τις γυναίκες που έχω πάει. Έγινε μια φορά και από το άγχος ότι θα επαναληφθεί όλο και ξαναγίνεται. Κάποια φορά μάλιστα μου είχε τύχει και τις τρεις πρώτες προσπάθειες (διαφορετικές μέρες) με μια γκόμενα να μη μου κάνει κούκου με αποτέλεσμα να εξαφανιστώ. Απ' ό,τι θυμάμαι, μόνο μια κοπέλα μάλλον είχε ξενερώσει και μετά έγινε άφαντη. Δεν είναι τίποτα, από μια μεριά έχει και τον χαβαλέ του. Και μια πρόταση για τον φίλο που άνοιξε το θέμα: ενδεχομένως να σου κάνει κούκου αν πεις στη δικιά σου να το κάνετε πισωκολλητό. Ίσως το άγχος να είναι μικρότερο, καθώς δεν θα σε βλέπει και δεν θα τη βλέπεις.

OP
OP
K

kostas27p

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ενδιαφερον οι αποψεις σας πανω κατω εκει ειχα καταληξει και εγω ολα στο μυαλο ειναι.
ευχαριστω

egw25

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Με 2 ποτάκια την επόμενη φορά θα είσαι ντούρος.
Όλοι το παθαίνουμε. Κουράγιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom