Νέα

Πρόβλημα σε κρεμαγιέρα! Πώς το καταλαβαίνουμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Τι ηχο κανει η κρεμαγιερα οταν εχει προβλημα!!!

Βασικα ακουω μεταλικο θορυβο οταν στριβω μαλλον από το πισω μερος του αυτοκινητου (δε μπορω να το καταλαβω ακριβως) και ειναι σα να διαπερνα και το κατω μερος απο το καθισμα! Σα να ειναι απο το πισω μερος και περνα μεχρι μπροστα!

Δεν ειναι μονιμος αλλα......

Οταν το αυτοκινητο πατα λάκουβα η σαμαρι ΔΕΝ το κανει και επισης δε το κανει αν με ακινητο αυτοκινητο στριβω το τιμονι δεξια αριστερα...

Υποθετω ΔΕΝ ειναι κρεμαγιερα αλλα οποιος ξερει περισσοτερα!!!

Εκτιμηση!!!! Πριν κανα 4 μηνο ειχε πιασει λαστοιχο και "περπατησε" το αυτοκινητο οποτε και το λαστοιχο πισω δεξια..παπαλα...  Υπαρχει περιπτωση να ναι απο αναρτηση ο ηχος αφου ουτε καινουριες ειναι και ταλαιπωρηθηκε η μια με το σκασιμο

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
τι αμάξι (που έχει κίνηση?) τι εννοείς μεταλλικός ήχος?

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
τι αμάξι (που έχει κίνηση?) τι εννοείς μεταλλικός ήχος?

Ιβιζα 1000αρι 7ετιας της αδερφης! Μπροστα κινηση

Μεταλικο  τριξιμο...Σα τον ηχο οταν σφιγγεις στο οριο ενα μπουλονι... αυτο το τακ τακ

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
από τον ήχο (τρίξιμο), για ελατήριο ή στήριξη ελατηρίου θα έλεγα

επίσης μπορεί να είναι και από την στήριξη της ρόδας, δεν ξέρω πως λέγεται ελληνικά, στα γερμανικά είναι radlager και είναι το εξάρτημα που αφαιρεί ο τύπος στο παρακάτω Link και το οποίο εξάρτημα (κάτι σαν ρουλεμάν είναι) όταν τα έχει παίξει δημιουργεί ένα τρίξιμο που μεταφέρεται και στο αμάξωμα

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606

επίσης μπορεί να είναι και από την στήριξη της ρόδας, δεν ξέρω πως λέγεται ελληνικά, στα γερμανικά είναι radlager και είναι το εξάρτημα που αφαιρεί ο τύπος στο παρακάτω Link και το οποίο εξάρτημα (κάτι σαν ρουλεμάν είναι) όταν τα έχει παίξει δημιουργεί ένα τρίξιμο που μεταφέρεται και στο αμάξωμα

Απο συνεμπλοκ πισω ψαλιδιου μεχρι κομενες βασης εξατμησης. Οπως περιγραφεις τον ηχο μπορει να ειναι κι μπιλιοφορος ομως θα ακουγωταν απο μπροστα τοτε

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16

Ich danke Sie!!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
τα τακάκια τα έλεγξες?

και γω κάτι τέτοιο που περιγράφεις άκουγα και ήταν απλά τακάκια! λέω!

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Αυτο ειναι ο Μπιλιοφορος;

Αν ναι γιατι να ακουγετε μονο μπροστα!!!

Παιδια πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω απο που ακουγετε!!! Περναει στο αμαξωμα παντως

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
τα τακάκια τα έλεγξες?

και γω κάτι τέτοιο που περιγράφεις άκουγα και ήταν απλά τακάκια! λέω!

Τακακια και καναν θορυβο μονο στις στροφες και κυριως σε χαμηλες ταχυτητες μεσα στην πολη!!! 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
http://[URL unfurl="true"]www.team-corsa.de/workshops/w_fahrwerk/Radlagerwechsel/Radlager010.JPG[/img[/URL]]

αυτό

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Τακακια και καναν θορυβο μονο στις στροφες και κυριως σε χαμηλες ταχυτητες μεσα στην πολη!!! 
και μένα έτσι κάνανε!
ειδικά στη δευτέρα ήταν σαν να έσερνα καμιά λαμαρίνα! άσχετα αν πατούσα ή όχι φρένο.

για να σε καθησυχάσω το λέω, γιατί και γω μέχρι να το πάω στο συνεργείο έβαζα στο νου μου διάφορα!

nostos77

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
κρεμαργερα
ελεξε το λαδι αν θελει συμπληρωμα
απλο ειναι...
αν ηταν ισως θα χες χασει ολο το λαδι.....
μπορει κ ρουλεμαν

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
κ μενα (με μπροστα κινηση) μου κανει ενα θορυβο οταν στριβω δεξια. Μου το κανει απο τοτε που το ειχα πραγματικα υπερφορτωσει με πολυ βαρια πραγματα πισω... Δεν εχω παει ακομα σε μαστορα να το δω, οταν παω ομως θα σας πω τι ειναι.. ισως να ειναι το ιδιο

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

ναι, όσο και να σου φαίνεται περίεργο τακάκια είναι, η κρεμαγιέρα θα είχε και άλλα συμπτώματα. πήγαινε το στον μπόμπ τον μάστορα πριν χαλάσεις τους δίσκους, εκεί μπορείς να του πεις να έλεγξει την κρεμαγιέρα για να ηρεμήσεις.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αυτο ειναι ο Μπιλιοφορος;

Αν ναι γιατι να ακουγετε μονο μπροστα!!!

Παιδια πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω απο που ακουγετε!!! Περναει στο αμαξωμα παντως
Καμια σχεση .Ο μπιλιοφορος ειναι το κομματι του αξονα μεταδοσης κινησης που ειναι σπαστο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom