Νέα

Πρόβλημα σε Facebook, Instagram, Whatsapp

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.805
Πόντοι
1.056
που κολαει τωρα αυτο που λες . Το σιτε τα λεει για τους πυρφορους . Απλα oi beta ειναι πλεον γεγονος. Γιαυτο οι γκομενες εχουν ξεφυγει. Οσο για το εαν ειμαι αλφα αυτο αστο να το πει καμμια γκομενα και οχι εσυ . Εκτος και τριζειςτην οπισθεν και εχεις εμπειρια

ασε μας ρε μαγκα με τα alpha, beta και sigma... και κοιτα τι ειναι stable για σενα! το πολυ reddit κανει κακο

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.298
Πόντοι
2.036
Αλήθεια, έχετε σκεφτεί να συμφωνήσουμε όσο γίνεται περισσότεροι (διάδοση μέσω των προφίλ μας), να μην μπούμε, (γι αρχή) για 2 μέρες και συγκεκριμένη ημερομηνία που θα συμφωνήσουμε, στο fb και στο instagram; Έχετε φανταστεί τις αντιδράσεις; Μήπως, λέω μήπως αντιληφθούμε την δύναμή μας ως καταναλωτές;

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ασε μας ρε μαγκα με τα alpha, beta και sigma... και κοιτα τι ειναι stable για σενα! το πολυ reddit κανει κακο
ναι ρε τυπε εσυ μου την ειπες εγω απλα εγραψα τι γινεται . By the way reddit δεν διαβαζω απλα ειναι κατι το οποιο το βλεπεςις στην εποχη μας .
Προ fb οι σχεσεις ηταν αλλιως ενω με fb + insta καμμια σχεση . βαλε και only fans κτλ .
θα κανει λιγο καλο για τους παρακαλκηδς να μην παρακαλανε λιγο.
Οσο για το τι ειναι stable για εμενα στονα το ξερω εγω .

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Φαντάζομαι ότι αν γίνει κάτι τέτοιο δε θα έχουμε ούτε ρεύμα.
Σωστό κι αυτό, θα καεί ολόκληρο το δίκτυο διανομής. Αλλά οκ πες ότι μεμονωμένα κάποια σπίτια βάζουν γεννήτρια. Το ίντερνετ με τα εκατοντάδες υποθαλάσσια καλώδια και τους εκατομμύρια κόμβους δεν είναι τόσο εύκολο να επανέλθει.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Γιατί εσύ πιστεύεις ότι μπορεί να πέσει το παγκόσμιο ίντερνετ?
αυτο λιγο δυσκολο . Αλλα για σκψου κορονοιος και να μην εχει ρευμα και ιντερνετ . γαμισετα τραγωδια θα γινει το ελα να δεις

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.311
Πόντοι
4.546
αυτο λιγο δυσκολο . Αλλα για σκψου κορονοιος και να μην εχει ρευμα και ιντερνετ . γαμισετα τραγωδια θα γινει το ελα να δεις
Νομίζω το ρεύμα είναι πιο σημαντικό από το ίντερνετ.

• Like
Αντιδράσεις: koskam

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.308
Πόντοι
2.356
Πάντως για τόσες ώρες ποτέ δεν έχει κρασαρει...

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056
Αυτή τη στιγμή τα χρονικά περιθώρια είναι οριακά αν κρατήσει και άλλο η διακοπή θα έχουμε της πρώτες αυτοκτονίες!!
Σκέψου πόσα εκατομμύρια χάνονται από τους "influencers"

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Νομίζω το ρεύμα είναι πιο σημαντικό από το ίντερνετ.
παντως fb γερμανια τωρα προσπαθησα να μπω και δεν φορτωνει καθολου. Μαλλον επεσε κανα datacenter και μαζι του πηρε και ολα τα αλλα . Μεχρι να βρουνε τι και πως αστα να πανε θα γινεται τωρα στο FB head.....
θα τρεχουν και δεν θα προλαβαινουν .

ετσι και αλλιως εχει βγαλει πολλοι bug το fb και insta

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.805
Πόντοι
1.056
ναι ρε τυπε εσυ μου την ειπες εγω απλα εγραψα τι γινεται . By the way reddit δεν διαβαζω απλα ειναι κατι το οποιο το βλεπεςις στην εποχη μας .
Προ fb οι σχεσεις ηταν αλλιως ενω με fb + insta καμμια σχεση . βαλε και only fans κτλ .
θα κανει λιγο καλο για τους παρακαλκηδς να μην παρακαλανε λιγο.
Οσο για το τι ειναι stable για εμενα στονα το ξερω εγω .

παντα τα ιδια ειναι και ηταν, φιλε, δεν φταίει κανενα social media site, παντα υπήρχαν μουνοδουλοι και θα υπάρχουν.
και παλια παρακάλαγαν αλλα με αλλους τρόπους. Eαν νομίζεις οτι παλια ηταν βαρβάτοι "alpha" ολοι ζεις σε παραμυθία του reddit, σε οτι μπαινεις τελος πάντων

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.542
Πόντοι
27.261
Χωρίς δυνατότητα πρόσβασης στο Facebook και στις περισσότερες υπηρεσίες ιδιοκτησίας του όπως το Instagram, έχουν μείνει εδώ και λίγη ώρα οι έλληνες χρήστες.
ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.308
Πόντοι
2.356
Αυτή τη στιγμή τα χρονικά περιθώρια είναι οριακά αν κρατήσει και άλλο η διακοπή θα έχουμε της πρώτες αυτοκτονίες!!
Οι ινφλουενσερς αλλά και όσοι έχουν στήσει βιομηχανία στα σοσιαλ έχουν μεγάλο θέμα. Προσδοκούν να λήξει σύντομα η αναστολή λειτουργίας... Διαβάζω σε διεθνή sites. Ο χαμός.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
παντα τα ιδια ειναι και ηταν, φιλε, δεν φταίει κανενα social media site, παντα υπήρχαν μουνοδουλοι και θα υπάρχουν.
και παλια παρακάλαγαν αλλα με αλλους τρόπους. Eαν νομίζεις οτι παλια ηταν βαρβάτοι "alpha" ολοι ζεις σε παραμυθία του reddit, σε οτι μπαινεις τελος πάντων
σε τιποτα αυτα βλεπω καθε μερα . εχει γινει χειροτερα απο οτι ηταν πριν . απλα τωρα χτυπα περισσοτερο στο ματι

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Οι ινφλουενσερς αλλά και όσοι έχουν στήσει βιομηχανία στα σοσιαλ έχουν μεγάλο θέμα. Προσδοκούν να λήξει σύντομα η αναστολή λειτουργίας... Διαβάζω σε διεθνή sites. Ο χαμός.
χτες διαβασα οτι ο τανιμανιδης περνει 2000 για το ποστ η σκορδα για το στορυ 4000 . και μετα μου λες

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Κάποια εξαρτημένα σούργελα θα πάθουν κοκομπλόκο! ΠΟλύ θα γούσταρα να κρατήσει καμιά βδομαδούλα να δούμε πόσοι/ες θα σκάσουν! :tooth:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Γιατί εσύ πιστεύεις ότι μπορεί να πέσει το παγκόσμιο ίντερνετ?
Kοιτα τι συμβαινει παγκοσμιως σε χωρες οπως Αυστραλια,Γαλλια,κα που ο κοσμος διαδηλωνει κατα δεκαδες χιλιαδες εως και εκατονταδες χιλιαδες ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ με τα λοκνταουνς κλπ και που ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ( fb,insta,twitter κλπ )

ΥΓ : Μαλλον ξεχνας πως ξεκινησαν τα επεισοδια ( και πως εξελιχθηκαν ) στην Ουκρανια αλλα και οσον αφορα την " Αραβικη ανοιξη "

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.445
Πόντοι
3.556
Μόνο οι ινφλουενσερ έχουν μεγάλο θέμα νομίζεις τυπε? Η Σούλα από τη Νίκαια που δεν μπορεί να ποσταρει αυτή τη στιγμή είναι στα όρια της τρέλας!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom