Νέα

Προβλημα με υποτιτλους σε τηλεοραση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα daltonsbrothers
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
τσεκαρε μηπως δεν σου διαβαζει το συγκεκριμμενο  στικακι και επισης τσεκαρε αν το στικακι σου εχει μονο το firware μεσα καιτπτ αλλο γιατι αν εχει κατι αλλο δεν στο αναγνωριζει!!!!ακολουθησε τις οδηγιες εγκαταστασης και θα εισαι οκ!!!επισης εχω και εξωτερικο media player τις lacie αν δεν λυσεις αυτο το θεμα δεν σου διαβαζει ουτε απο εκει υποτιτλους!!!οσον αφορα την  toshiba ειναι εντελως ασχετοι

σε ευχαριστω για την απαντηση...δυστυχως τα εχω κανει ακριβως ετσι αλλα δεν διαβαζει το firmware...(ειναι μονο το firmware sto stick ενω ταινιες διαβαζει)θα ξαναπροσπαθησω παντως,,,οταν γινει το update κανεις τις υπολοιπες ρυθμισεις παλι απο την αρχη φανταζομαι ε?

kbm

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
185
Πόντοι
1
σε ευχαριστω για την απαντηση...δυστυχως τα εχω κανει ακριβως ετσι αλλα δεν διαβαζει το firmware...(ειναι μονο το firmware sto stick ενω ταινιες διαβαζει)θα ξαναπροσπαθησω παντως,,,οταν γινει το update κανεις τις υπολοιπες ρυθμισεις παλι απο την αρχη φανταζομαι ε?
οχι δεν χρειαστηκε να αλλαξω κατι.....δουλεψε αμεσως κανονικα!!παντως επιμενω εμενα μου διαβαζει υποτιτλους κ εχω κανει μονο αυτα που εγραψα!!!κ φυσικα το φορματ του υποτιτλου ειναι utf8

OP
OP
D

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Σας ευχαριστω συμπουρδελιαρηδες για τις βοηθειες που μου δωσατε ο καθενας..Τελικα κατεληξα στην πιο απλη και οικονομικη λυση,δεν αγορασα καποιο media player οπως πολυ σωστα προτειναν μερικοι,ουτε ασχοληθηκα να κατεβασω καποιο προγραμμα και να κανω καποιου ειδους αναβαθμιση,παρα μονο πηρα ενα καλωδιο hdmi και συνδεσα το λαπτοπ μου με την 37αρα τηλεοραση και κανω μια χαρα τη δουλεια μου.Για προβολη ταινιων που αυτο ηθελα εγω,μια χαρα κανει του δουλεια του.Το προτεινω για καποιον που θελει κατι απλο,μονο για ταινιες και δεν εχει καποιες αλλες απαιτησεις..

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
ΠΑΙΔΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ TOSHIBA TV.
ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ.ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ NOTEPAD C++.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ EDIT WITH NOTEPAD C++.
ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΠΑΝΩ ΕΚΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ.
ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΓΛΩΣΣΑΣ(ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ISO 8859-7).
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ UTF-8 ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ SAVE.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ.....Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ TOSHIBA TV 40TL933G.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Συνδεστε τον υπολογιστη με την τηλεοραση...
Βαλτε το προγραμμα bs player εντελως δωρεαν (το κατεβαζετε)
Μετα ανοιξτε την ταινια...μολις αρχιζει να παιζει καντε το εξης
Επανω στο "κουτι" που παιζει η ταινια,
δεξι κλικ - υποτιτλοι - κατεβασμα υποτιτλων απο το διαδικτυο - μολις εμφανιστουν καποια αρχεια υποτιτλων βαλτε κατω αριστερα στο κουτακι gre (ελληνικα)
αυτοματα θα επιλεχθουν με (ν) τα ελληνικα,) πατηστε αποθηκευση και βουαλα...
Ο πιο ευκολος τροπος να εχετε ελληνικους υποτιτλους σε οποιαδηποτε ταινια...
μετα εχει ρυθμισεις παλι μεσω του προγραμματος να αλλαξετε χρωμα, μεγεθος, τα παντα...

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
και πως συνδεουμε τον υπολογιστη στην τιβι?
ειδικα οταν δεν εχει θυρα hdmi???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom