Νέα

Προβλημα με υποτιτλους σε τηλεοραση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα daltonsbrothers
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Καλησπερα σας.Εχω το εξης θεμα και θελω τα φωτα σας:Αφου εχω κατεβασει ταινιες απ το ιντερνετ,τις περναω στο στικακι μου το οποιο συνδεω στη TOSHIBA τηλεοραση μου μεσω θυρας USB.Το προβλημα μου ειναι οτι αυτοι οι ρημαδουποτιτλοι εμφανιζονται αλαμπουρνεζικα.Πολλοι απο εσας μπορει να ειχατε παρομοιο θεμα.Ψαχτηκα στο νετ,βρηκα οτι με το notepad μπορω να κανω καποιου ειδους κωδικοποιηση το αρχειο των υποτιτλων κλπ...Τα αρχεια βιντεο και υποτιτλων ειναι το ιδιο.Και καπου εκει κολλαω,διοτι ανοιγοντας μεσω notepad τους υποτιλους για να αλλαξω σε UTF-8,κατω απο το ΄΄Αποθηκευση ως'' δεν εχει επιλογη για encoding,ωστοσο εχει πανω στη γραμμη  εργαλειων την επιλογη 'Κωδικοποιηση'.Παταω εκει και εχει καποιες επιλογες:κωδικοποιηση σε ANSI,σε UTF-8,UTF-8 χωρις ΒΟΜ..Χρειαζομαι να κανω κατι αλλο??Οτι και να επιλεξω απο αυτα μου τα βγαζει αλαμπουρνεζικα στη τηλεοραση.Οποιος μπορει να μου δωσει καποια λυση,ευπροσδεκτος.Ευχαριστω εκ των προτερων..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
κατα πασα πιθανοτητα εχεις διαλεξει τηλεοραση που δεν υποστηριζει ελληνικους υποτιλους.παρε ενα media player να βρεις την υγεια σου.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Ρε φίλε, daltonsbrother, καλημέρα,
Ασχετα με την δυσκολία που έχεις εσύ. Εγώ στο TOSHIBA βάζω το στικάκι(USB) καί ότι είναι στατικό πχ μία φωτογραφία ή ένα τοπίο το δείχνει ,κίνηση δεν δείχνει δεν παίζει ταινία .Μπορεις να μου πείς σε παρακαλώ τι μπορεί να κάνω λάθος? Σε ευχεριστώ. SERAPIS.

Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σας.Εχω το εξης θεμα και θελω τα φωτα σας:Αφου εχω κατεβασει ταινιες απ το ιντερνετ,τις περναω στο στικακι μου το οποιο συνδεω στη TOSHIBA τηλεοραση μου μεσω θυρας USB.Το προβλημα μου ειναι οτι αυτοι οι ρημαδουποτιτλοι εμφανιζονται αλαμπουρνεζικα.Πολλοι απο εσας μπορει να ειχατε παρομοιο θεμα.Ψαχτηκα στο νετ,βρηκα οτι με το notepad μπορω να κανω καποιου ειδους κωδικοποιηση το αρχειο των υποτιτλων κλπ...Τα αρχεια βιντεο και υποτιτλων ειναι το ιδιο.Και καπου εκει κολλαω,διοτι ανοιγοντας μεσω notepad τους υποτιλους για να αλλαξω σε UTF-8,κατω απο το ΄΄Αποθηκευση ως'' δεν εχει επιλογη για encoding,ωστοσο εχει πανω στη γραμμη  εργαλειων την επιλογη 'Κωδικοποιηση'.Παταω εκει και εχει καποιες επιλογες:κωδικοποιηση σε ANSI,σε UTF-8,UTF-8 χωρις ΒΟΜ..Χρειαζομαι να κανω κατι αλλο??Οτι και να επιλεξω απο αυτα μου τα βγαζει αλαμπουρνεζικα στη τηλεοραση.Οποιος μπορει να μου δωσει καποια λυση,ευπροσδεκτος.Ευχαριστω εκ των προτερων..
καλημέρα φίλε, εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις τα setings στην τηλεόραση και ψάξου για κανα firmware update. τι μοντέλο είναι η τηλεόραση?

Επισκέπτης
παρε ενα hdmi καλωδιο 5 10 ευρω συνδεσε τον υπολογιστη με την τηλεοραση και βλεπε ταινιες τι παιδευεσαι με τα στικακια

OP
OP
D

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Φιλε Mixalis Apostolou το μοντελο της TOSHIBA τηλεορασης μου ειναι RC 3910.Απ το manual δεν εχω βγαλει ακρη.Μπαινοντας στο μενου η επιλογη για υποτιτλους ειναι στα ελληνικα,το εχω ελεγξει.Aν μπορεις με 2 λογια να πεις τι κανεις με το firmware update,εψαξα στο νετ,δε πολυκαταλαβα.
Φιλε sexartimenos με ενα καλωδιο hdmi μονο,θα βλεπω κανονικα υποτιτλους χωρις κατι αλλο?Παιζει καποιο ρολο να ειναι ενσωματωμενοι στη ταινια ή δε παιζει καποιο ρολο?
Φιλε serapis δε μπορω να σε βοηθησω σε αυτο,δε το γνωριζω!!
master21 πολυ πιθανο να οδηγηθω σε αυτη τη λυση,ενα media player απ το πλαισιο με ενα 50αρι απ οτι ειδα..Λεω να δοκιμασω πρωτα και αυτο με το καλωδιο hdmi..Εχω βγαλει τα ματια μου και λυση δεν εχω βρει,νισαφι.

Επισκέπτης
Φιλε Mixalis Apostolou το μοντελο της TOSHIBA τηλεορασης μου ειναι RC 3910.Απ το manual δεν εχω βγαλει ακρη.Μπαινοντας στο μενου η επιλογη για υποτιτλους ειναι στα ελληνικα,το εχω ελεγξει.Aν μπορεις με 2 λογια να πεις τι κανεις με το firmware update,εψαξα στο νετ,δε πολυκαταλαβα.
Φιλε sexartimenos με ενα καλωδιο hdmi μονο,θα βλεπω κανονικα υποτιτλους χωρις κατι αλλο?Παιζει καποιο ρολο να ειναι ενσωματωμενοι στη ταινια ή δε παιζει καποιο ρολο?
Φιλε serapis δε μπορω να σε βοηθησω σε αυτο,δε το γνωριζω!!
master21 πολυ πιθανο να οδηγηθω σε αυτη τη λυση,ενα media player απ το πλαισιο με ενα 50αρι απ οτι ειδα..Λεω να δοκιμασω πρωτα και αυτο με το καλωδιο hdmi..Εχω βγαλει τα ματια μου και λυση δεν εχω βρει,νισαφι.

δεν παιζει ρολο αν η τανια που κατεβασες εχει ενσωματωμενους υποτιτλους ολα καλα απλα βαζεις το καλωδιο και την βλεπεις αν δεν εχει κατεβαζεις εσυ τους υποτιτλους και τους ενσωματωνεις στη ουσια με το καλωδιο εχεις την οθονη του υπολογιστη στην τηλεοραση ειναι ευκολη λυση τα στικακια ειναι λιγο μπερδεμα θελει πολυ ψαξιμο να κεταβασεις προγραματα να περασεις στο στικακι ετσι ωστε να το διαβασει η τηλεοραση και αν υπαρχουν προγραματα

OP
OP
D

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
δεν παιζει ρολο αν η τανια που κατεβασες εχει ενσωματωμενους υποτιτλους ολα καλα απλα βαζεις το καλωδιο και την βλεπεις αν δεν εχει κατεβαζεις εσυ τους υποτιτλους και τους ενσωματωνεις στη ουσια με το καλωδιο εχεις την οθονη του υπολογιστη στην τηλεοραση ειναι ευκολη λυση τα στικακια ειναι λιγο μπερδεμα θελει πολυ ψαξιμο να κεταβασεις προγραματα να περασεις στο στικακι ετσι ωστε να το διαβασει η τηλεοραση και αν υπαρχουν προγραματα
Μου φαινεται καλη και λογικη λυση..Θα το επιχειρησω..

kbm

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
185
Πόντοι
1
γεια χαρα και εγω ειχα το ιδιο προβλημα με τηλεοραση toshiba κανε update στο firmware της tv και δοκιμασε παλι ολα τα format των υποτιτλων !!!εμενα μου διαβαζει σε UTF-8
ελπιζω να ειναι αυτο

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
αλλαξες απο τις επιλογες της τιβι την γλωσσα υποτιτλων σε ελληνικα? γιατι τις περισσοτερες φορες δν εχουν τα ελληνικα default

OP
OP
D

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Φιλε Zwrzetos7 απ το μενου της τιβι εχω επιλεξει οντως ελληνικος υποτιτλους..οποτε??
kbm τι ειναι το firmware,ποια η χρησιμοτητα του,το κατεβαζω απ το νετ??

kbm

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
185
Πόντοι
1
χρησιμοποιησε αυτο το σιτε για να to κατεβασεις
βαλε το μοντελο της τηλεορασης σου και εχει οδηγιες πως θα το κανεις ειναι πολυ ευκολο
σχετικα με To firmware είναι κάτι σαν πρόγραμμα (ή driver, δεν μπορώ να πω με σιγουριά που τείνει περισσότερο), βάσει του οποίου λειτουργεί η συσκευή.καποιες συσκευες απλα δεν υποστηριζουν ελληνικα μεχρι να κανεις αυτην την αναβαθμιση!!!δοκιμασε το !!!η δικη μου τηλεοραση ειναι η toshiba 32av933g με αυτον τον τροπο καταφερα να διαβασει υποτιτλους

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Άσχετο αλλά μιας που άνοιξε τέτοιο τόπικ να ρωτήσω και γω κάτι.
Είμαι και εγώ με στικάκι κάτι που βολεύει πάρα πολύ. Αυτό που έχω παρατηρήσει όμως είναι ότι όταν κατεβάζω ταινίες με ενσωματωμένους υπότιτλους όλα καλά, όταν όμως οι υπότιτλοι είναι ξεχωριστοί, τους εμφανίζει αρκετά μικρούς σε σημείο να τους κάνει δυσανάγνωστους και να κουράζει το μάτι. Για ποιον λόγο γίνεται αυτό και τι μπορώ να κάνω?

kbm

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
185
Πόντοι
1
Άσχετο αλλά μιας που άνοιξε τέτοιο τόπικ να ρωτήσω και γω κάτι.
Είμαι και εγώ με στικάκι κάτι που βολεύει πάρα πολύ. Αυτό που έχω παρατηρήσει όμως είναι ότι όταν κατεβάζω ταινίες με ενσωματωμένους υπότιτλους όλα καλά, όταν όμως οι υπότιτλοι είναι ξεχωριστοί, τους εμφανίζει αρκετά μικρούς σε σημείο να τους κάνει δυσανάγνωστους και να κουράζει το μάτι. Για ποιον λόγο γίνεται αυτό και τι μπορώ να κάνω?
απο τις ρυθμισεις του player τις τηλεορασης σου μπορεις να αλλαξεις μεγεθος στους υποτιτλους

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
απο τις ρυθμισεις του player τις τηλεορασης σου μπορεις να αλλαξεις μεγεθος στους υποτιτλους

Η τηλεόραση είναι παλιά, δεν έχει κάτι τέτοιο. Μήπως εννοείς από το dvdplayer?

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
χρησιμοποιησε αυτο το σιτε για να to κατεβασεις
βαλε το μοντελο της τηλεορασης σου και εχει οδηγιες πως θα το κανεις ειναι πολυ ευκολο
σχετικα με To firmware είναι κάτι σαν πρόγραμμα (ή driver, δεν μπορώ να πω με σιγουριά που τείνει περισσότερο), βάσει του οποίου λειτουργεί η συσκευή.καποιες συσκευες απλα δεν υποστηριζουν ελληνικα μεχρι να κανεις αυτην την αναβαθμιση!!!δοκιμασε το !!!η δικη μου τηλεοραση ειναι η toshiba 32av933g με αυτον τον τροπο καταφερα να διαβασει υποτιτλους

φιλε μου και εγω αυτη εχω και δεν μου διαβαζει τους υποτιτλους...πηρα την toshiba και μου ειπαν πως προφανως δεν μπορει να διαβασει τους ελληνικους υποτιτλους...κατεβασα μονος μου το τελευταιο firmware αλλα οταν παω να κανω update μου λεει πως δεν βλεπει το usb...καποια βοηθεια??
ευχαριστω

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.380
Πόντοι
456
Παρτε ενα media player και θα ξεμπερδεψετε μια και καλη.
Προσοχη μονο στα τεχνικα χαραχτηριστικα ωστε να παιζει τα παντα.

kbm

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
185
Πόντοι
1
φιλε μου και εγω αυτη εχω και δεν μου διαβαζει τους υποτιτλους...πηρα την toshiba και μου ειπαν πως προφανως δεν μπορει να διαβασει τους ελληνικους υποτιτλους...κατεβασα μονος μου το τελευταιο firmware αλλα οταν παω να κανω update μου λεει πως δεν βλεπει το usb...καποια βοηθεια??
ευχαριστω
τσεκαρε μηπως δεν σου διαβαζει το συγκεκριμμενο  στικακι και επισης τσεκαρε αν το στικακι σου εχει μονο το firware μεσα καιτπτ αλλο γιατι αν εχει κατι αλλο δεν στο αναγνωριζει!!!!ακολουθησε τις οδηγιες εγκαταστασης και θα εισαι οκ!!!επισης εχω και εξωτερικο media player τις lacie αν δεν λυσεις αυτο το θεμα δεν σου διαβαζει ουτε απο εκει υποτιτλους!!!οσον αφορα την  toshiba ειναι εντελως ασχετοι

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Toshiba εχω κ γω κ δεν διαβαζει ελληνικους υποτιτλους...Επισης δεν διαβαζει και το στικακι μου.Μονο σκληρο δισκο και οχι ολες τις μορφες αρχειων...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom