Νέα

Πρόβλημα με σκληρό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MUAY THAI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Μάγκες όποιος γνωρίζει ας πει. Έχω ένα εξωτερικό σκληρό στον οποίο δε μπορώ να έχω πρόσβαση. Με το που τον βρίσκουν τα windows μου βγαίνει ένα μήνυμα το οποίο λέει ότι πρέπει να κάνω διαμόρφωση του σκληρού και ότι σε αυτή τη περίπτωση θα διαγραφούν τα περιεχόμενα. Υπάρχει λύση ή τον ήπιαμε τον καφέ?

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Έχεις δοκιμάσει να μπεις με ασφαλή λειτουργία;

OP
OP
MUAY THAI

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
οχι φίλε μου. Δε το δοκίμασα

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Δοκίμασε αυτό, και αν δεν κάνει τίποτα κάνε και καμία επαναφορά συστήματος.

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
δοκιμασε τον σε αλλο υπολογιστη και αν κανει τα ιδια στην υγεια σου!

OP
OP
MUAY THAI

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε μου πώς θα κάνω τα windows να λειτουργλησουν σε ασφαλή λειτουργία και έπειτα πως θα κάνω επαναφορά συστήματος? Ευχαριστω για το ενδιαφέρον σου

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Φίλε μου πώς θα κάνω τα windows να λειτουργλησουν σε ασφαλή λειτουργία και έπειτα πως θα κάνω επαναφορά συστήματος? Ευχαριστω για το ενδιαφέρον σου
F8 πατάς περιοδικά όταν αρχίσει ο υπολογιστής να φορτώνει τις παπαριές του bios που είναι τα ασπρόμαυρα γράμματα στην αρχή πριν το logo των windows

nicale

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
388
Πόντοι
26
μαλλον εχει χτυπησει αφου δεν τον βλεπουν

εχεις δυο επιλογες

ή να δοκημασεις καποιο προγραμμα που θα τον δει(υπαρχουν πολλα στο δυκτιο)

ή να το δοκημασεις μεσα απο linux

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Για την ασφαλή λειτουργία ότι είπε ο πιλότος...για την επαναφορά και 'γώ έχω κολλήσει :grin: :grin: :grin:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Για την ασφαλή λειτουργία ότι είπε ο πιλότος...για την επαναφορά και 'γώ έχω κολλήσει :grin: :grin: :grin:
για την επαναφορά να μας πει τι έκδοση windows έχει γιατί αλλιώς είναι στα xp αλλιώς στα 7άρια

OP
OP
MUAY THAI

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
για την επαναφορά να μας πει τι έκδοση windows έχει γιατί αλλιώς είναι στα xp αλλιώς στα 7άρια

windows 7 έχω. Απότι καταλαβαίνω μάλλον τον ήπιαμε τον καφε γιατί και στην ασφαλή λειτουργία μου λέει πως πρέπει να κάνω διαμόρφωση

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
windows 7 έχω. Απότι καταλαβαίνω μάλλον τον ήπιαμε τον καφε γιατί και στην ασφαλή λειτουργία μου λέει πως πρέπει να κάνω διαμόρφωση
Γι' αυτό άλλη φορά να κάνεις συχνά back up...
Την έχω πατήσει και 'γώ έτσι.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
εάν του πεις continue without scan τι κάνει; εμένα ότι δίσκο του βάλω αυτό μου λέει και του λέω να συνεχίσει χωρίς σκαν και όλα καλα

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Αν δεν έχει πάθει ζημιά και είναι μόνο θέμα partition, το Linux Mint 100% θα τον δει. Όπως πιθανόν και το MiniPE (googlαρε και κατέβασε - είναι χρήσιμο εργαλείο).

dim017

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Κατεβασε το Hiren's BootCD και κανε boot απο εκει και μπες στα HDD tools προσοχη παντως μη κανεις μλκια και σβυσεις τιποτα. εχει πολλα προγραμματα για undelete και data rescue...

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
βαλε το δισκακι των windows μηπως μπορεσεις να κανεις επαναφορα

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
τότε είναι σε κάποια διαμόρφωση που τα windows δεν αναγνωρίζουν. οπότε δε θα σου κάνει τίποτα επαναφορά (μιας και το πρόβλημα δεν είναι στο λειτουργικό) ούτε τίποτα άλλο παρά μόνο κάποιο εργαλείο να διαβάσεις το δίσκο. εγώ θα κατέβαζα μία έκδοση Linux σε Livecd θα έκανα Boot  από το cd και μετά θα έκανα αντιγραφή όλα τα δεδομένα του δίσκου στο δίσκο μου.

OP
OP
MUAY THAI

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Σας ευχαριστω μάγκες που απαντήσατε

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
τότε είναι σε κάποια διαμόρφωση που τα windows δεν αναγνωρίζουν. οπότε δε θα σου κάνει τίποτα επαναφορά (μιας και το πρόβλημα δεν είναι στο λειτουργικό) ούτε τίποτα άλλο παρά μόνο κάποιο εργαλείο να διαβάσεις το δίσκο. εγώ θα κατέβαζα μία έκδοση Linux σε Livecd θα έκανα Boot  από το cd και μετά θα έκανα αντιγραφή όλα τα δεδομένα του δίσκου στο δίσκο μου.
Ακριβώς έτσι! Βρές κάποιο live CD με linux. Έχω σώσει έτσι δεδομένα και εσωτερικού και εξωτερικού σκληρού.
Πάντως μη βαυκαλίζεται κανένας από μας ότι έχοντας κάνει backup σε εξωτερικό σκληρό σώθηκε. Δεν είναι για πολλή εμπιστοσύνη. Έτσι όπως τους κουβαλάμε και άτσαλα δεν κρατούν για πολύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom