Νέα

Πρόβλημα με Νύχι.Ερώτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
αμα σου βγαλει ολο το νυχι,την πουτσισες

+10000.!!!
Το εχω παθει απο σπασιμο μετα επεσε το νυχι μονο του, εναν ολοκληρο χρονο θα πεδευεσε και να ευχεσε να βγενει κανονικα, να μην μπενει μεσα στο δερμα...
Ενας γνωστος μου που το χτυπησε και αυτος, μετα απο καιρο επεσε το νυχι και το καινουριο δεν εβγενε σωστα, αναγκαστηκε να παει σε γιατρο, τρεις ενεσεις για αναισθητοπιηση κατω απο το νυχι.!! και τραβηγμα το νυχι με πενσα.!! αλλα δεν καταλαβε τιποτα απο την αναισθητοπιηση, αλλα μονο που το εβλεπε.!! μετα ξανα τα ιδια για δευτερη φορα...μολις μου το ειπε εκανα τα παντα για να μην εχω το ιδιο προβλημα...μεγαλη ταλαιπωρια...κατα 90% θα σου πεσει και εσενα...το νυχι.!! ;)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ξερεις να πλεκεις? Γαμω ποτε δεν εμαθα :-

:rolleyes:

:rolleyes:

ουτε να ραβω.. ενας πρωην μου μου εραβε τα κουμπια και κορδονια που ξηλωνονταν (η μανα του ηταν μοδιστρα)..
δεν το 'χω :rolleyes:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
+10000.!!!
Το εχω παθει απο σπασιμο μετα επεσε το νυχι μονο του, εναν ολοκληρο χρονο θα πεδευεσε και να ευχεσε να βγενει κανονικα, να μην μπενει μεσα στο δερμα...
Ενας γνωστος μου που το χτυπησε και αυτος, μετα απο καιρο επεσε το νυχι και το καινουριο δεν εβγενε σωστα, αναγκαστηκε να παει σε γιατρο, τρεις ενεσεις για αναισθητοπιηση κατω απο το νυχι.!! και τραβηγμα το νυχι με πενσα.!! αλλα δεν καταλαβε τιποτα απο την αναισθητοπιηση, αλλα μονο που το εβλεπε.!! μετα ξανα τα ιδια για δευτερη φορα...μολις μου το ειπε εκανα τα παντα για να μην εχω το ιδιο προβλημα...μεγαλη ταλαιπωρια...κατα 90% θα σου πεσει και εσενα...το νυχι.!! ;)
τι θρίλερ ήταν αυτό!  :new_shocked: Στη μέση του ποστ πήρα και ποπ κορν

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Και δε πας σε γιατρο καλυτερα, ακους τις παπαριες του καθενα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom