argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.047
- Πόντοι
- 9.297
Με σάλιο και υπομονή
Στο τέλος θα περάσουνε του bou! οι κωδικοί!
Στο τέλος θα περάσουνε του bou! οι κωδικοί!
Πιστεύω ότι συνδέονται αυτά γιατί επιβαρύνονταν η λειτουργία του σαη....Kαι εγω το επαθα 1-2 φορες, τωρα λυθηκε και βλεπω οτι μαζι με το προβλημα εξαφανιστηκαν και κατι διαφημισεις που πεταγονταν,δεν ξερω αμα εχει καμμια σχεση.
Κουλοδουλειά φίλε,Εγω νομιζα οτι μου χακαρανε το λογαριασμο.
Τι γελάς ;;κλωωωωνεεεεεε
Δε με νοιαζει, εγω το απογευμα ηθελα να ανεβασω βιντεακι με κινεζες και δε μπορουσα, αυριο στον εισαγγελατο τα ξαναλέμε.Πιστεύω ότι συνδέονται αυτά γιατί επιβαρύνονταν η λειτουργία του σαη....
Αυτοκτονα βολκανο, ειναι τραγικο αυτο που σου συνέβηΤι γελάς ;;
Και εμένα με έδειχνε ότι είμαι ο πιξη
Προβοκάτσια της διοικησηςΑυτοκτονα βολκανο, ειναι τραγικο αυτο που σου συνέβη
Θα χάσουμε τον underground χαρακτήρα μας,μην βγαίνεις εκεί....Δε με νοιαζει, εγω το απογευμα ηθελα να ανεβασω βιντεακι με κινεζες και δε μπορουσα, αυριο στον εισαγγελατο τα ξαναλέμε.
Ο Πούτιν φταίει και η διεθνής πατριαρχία και οι εβραιοσιωνιστικομασωνιστικοσατανιστικες στοές...( Από Κωνσταντινίδη....οι Βόρειοι ξέρουν!).Κουλοδουλειά φίλε,
Φως φανάρι.
Είχα το ίδιο πρόβλημα , μολης τώρα λύθηκε έκανα λιγιν και μπήκα κανονικά !!Όταν πάω να κάνω login από το pc μου βγάζει το μήνυμα "No submission data found" και δεν συνδέεται. Το ίδιο και από το κινητό με όλους τους browser που δοκίμασα.
Έκανα επαναφορά κωδικού παρόλο που δεν τον έβαζα λάθος και πάλι τα ίδια. Ευτυχως δοκίμασα τον chrome στο pc συνδέθηκε και μπόρεσα να ανεβάσω αυτο το thread.
Κάποιος admin ας βοηθήσει παρακαλώ!
Προφανώς ταλαιπωρηθηκες λιγότερο από πολλούς εξ ημών....Εμένα συνδέεται στο mozilla αλλά όχι στο chrome
Πως ηταν χωρις το μπου;Και σε εμένα έγινε η κομπλα.
Κράτησε νομίζω κοντά στην μια μέρα...και πριν από λίγο επανήλθα
Τι γελάς ;;
Και εμένα με έδειχνε ότι είμαι ο πιξη
Στην αρχή ανησύχησα μήπως μας έπιασε ο άντρας της παντρεμένης και μου έκανε μανούρα στους admins.Πως ηταν χωρις το μπου;
Καταρχας κανεις επισυναψη ενα αρχειο με δηλωση Ε1,Ε9.Μετα αποφασιζει το σαη αν θα γινει δεκτη η παρουσια σου.Το χε προτεινει καποτε ενας για συνδρομη στα νηματαΤι γίνεται ρε πούστη μου,από χτες μας έχει βγάλει την Παναγία τώρα καταφέραμε να μπούμε